Την Τρίτη η καταβολή των επιδομάτων σίτισης και ενοικίων

14:57 19/12/2016 - Πηγή: iPop

Την Τρίτη αναμένεται να καταβληθούν τα επιδόματα σίτισης και ενοικίου σε όσους τα δικαιούνται σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας.

Αναλυτικότερα:Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου πρόκειται να ενεργοποιηθεί για 18η φορά η κάρτα αλληλεγγύης. Το ποσό που δίνεται για την επιδότηση σίτισης ανέρχεται σε 13.500.850,00 ευρώ και απευθύνεται σε 120.097 δικαιούχους του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης».

Αφορά την οικονομική ενίσχυση που δίνεται μέσω της

κάρτας και αποτελεί την επιδότηση σίτισης που ανέρχεται στο ποσό των 70 – 220 ευρώ το μήνα, ποσό το οποίο εξαρτάται από πόσο χαμηλό είναι το εισόδημα που έχουν δηλώσει οι δικαιούχοι.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 θα γίνει και η 16η καταβολή του επιδόματος ενοικίου στους δικαιούχους του προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», των οποίων η αίτηση έχει εγκριθεί. Το ποσό των 2.177.187,66 ευρώ πρόκειται να πιστωθεί στους λογαριασμούς 17.411, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες ενοικίων.

Για να μπορέσει να καταβληθεί το επίδομα του ενοικίου, αυτό θα εξαρτάται από την ορθή καταχώρηση –με ευθύνη των δικαιούχων- των στοιχείων για τα μισθωτήρια και τους ιδιοκτήτες των μισθωμένων κατοικιών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου εργασίας.

Διαβάστε επίσης:

Πιστώνονται τα επιδόματα ενοικίου και σίτισης

Photo: SOOC/Alexandros Michailidis

The post Την Τρίτη η καταβολή των επιδομάτων σίτισης και ενοικίων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα