Τι τρώνε οι φαντάροι ανά τον κόσμο

15:00 26/3/2014 - Πηγή: iPop

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ τι ταΐζουν οι χώρες τους φαντάρους σας έχουμε την απάντηση! Η εφημερίδα Guardian με την φωτογράφο Sarah Lee φωτογράφισαν πακέτα σιτηρών στρατού από τα στρατεύματα σε όλο τον κόσμο.

Ιταλία

Το πακέτο για να σιτιστούν οι Ιταλοί φαντάροι περιέχει σκόνη καπουτσίνο και μπισκότα. Μια μικρή σόμπα κάμπινγκ συμπεριλαμβάνεται για να ζεσταίνουν τα γεύματα, τα οποία περιλαμβάνουν ζυμαρικά, φασολάδα, κονσέρβες γαλοπούλας

και μια σαλάτα ρυζιού. Για επιδόρπιο, υπάρχει ένα bar, κονσέρβες φρουτοσαλάτας ή μούσλι σοκολάτας.

Γαλλία

Το Γαλλικό πακέτο προσφέρει pâté ελαφιού, cassoulet με πάπια confit, creole-style χοιρινό και πουτίγκα κρέμα σοκολάτα. Οι Γάλλοι φαντάροι λαμβάνουν επίσης καφέ, μούσλι για πρωινό και μιας χρήσεως θερμάστρα.

Αγγλία

Το πακέτο της Αγγλίας περιλαμβάνει κοτόπουλο Tikka Masala, και μια χορτοφαγική μακαρονάδα. Περιλαμβάνει επίσης χοιρινό και φασόλια για πρωινό, και πολλά γλυκά και σνακ από μίγμα ιχνών μήλου. Υπάρχουν επίσης πακέτα Polos και άφθονα φακελάκια τσαγιού.

Αυστραλία

Το αυστραλιανό πακέτο έχει πιο μικρές απολαύσεις. Αυτό περιλαμβάνει Vegemite, μπισκότα μαρμελάδας και ένα σωληνάριο ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα. Υπάρχει επίσης Fonterra λιωμένου τυριού τσένταρ, και τα κύρια γεύματα κεφτέδες και τσίλι καθώς και ζυμαρικά με τόνο. Γλυκά και αναψυκτικά είναι άφθονα, και υπάρχουν δύο μπάρες με την ένδειξη «μερίδα σοκολάτας».

Ισπανία

Σε αυτό το πακέτο υπάρχουν κονσέρβες φασολιών με ζαμπόν, καλαμάρι σε φυτικό λάδι και πατέ, καθώς και ένα φακελάκι σκόνη σούπα λαχανικών, ροδάκινο σε σιρόπι για επιδόρπιο και κράκερς. Υπάρχει μία διαθέσιμη θερμάστρα η οποία συνοδεύεται από σπίρτα και κυβάκια πετρελαίου. Αυτό το πακέτο παρέχει επίσης δισκία όπως η βιταμίνη C, η γλυκόζη, και χάπια για καθαρισμό του νερού.

ΗΠΑ

Το κύριο γεύμα είναι τα ζυμαρικά με λαχανικά σε πικάντικη σάλτσα ντομάτας. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει κέικ, cranberries, φυστικοβούτυρο, κράκερ και μηλίτη. Το γεύμα έρχεται επίσης με μια εντυπωσιακή «χωρίς φλόγα θερμάστρα», το οποίο ουσιαστικά είναι μία σκόνη που χρειάζεται μόνο νερό για να ζεστάνει ένα γεύμα.

Καναδάς

Στο Καναδικό πακέτο μπορούμε να βρούμε διάφορα τρόφιμα, μεταξύ των οποίων είναι και τα snacks Bear Paws, φιλέτο σολομού με σάλτσα Τοσκάνης ή κους-κους, φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα βατόμουρο.

Νορβηγία

Το Νορβηγικό πακέτο βασίζεται στην Αμερικάνικη λογική στην τεχνολογία με τη θερμάστρα μίας χρήσης αλλά σε όσα έχουν να κάνουν με τη γεύση ακολουθεί τα Βρετανικά πρότυπα. Τσάι Earl Grey, φασόλια και μπέικον σε κόκκινη σάλτσα, ένα μπισκότο με ξηρούς καρπούς και Rowntree’s Tooty Frooties.

Εσθονία

Πιπεριές γεμιστές, pâté κοτόπουλου, καπνιστή σαρδέλα και λουκάνικο με πατάτες είναι το βασικό μενού του Εσθονικού πακέτου. Επιπλέον βρίσκουμε μέσα στο πακέτο κριτσίνια και χαλβά βανίλιας. Για πρωινό το πακέτο περιλαμβάνει μούσλι, φρουτοσαλάτα και μέλι.

Σιγκαπούρη

Το πακέτο της Σιγκαπούρης είναι το πιο λιτοδίαιτο. Noodles με κοτόπουλο, μανιτάρια, βασιλικό, ρύζι και κοτόπουλο. Γάλα σόγιας και γλυκό από κόκκινα φασόλια είναι το περιεχόμενο του.

The post Τι τρώνε οι φαντάροι ανά τον κόσμο appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα