Διαβάσαμε το χέρι της Μαίρης Συνατσάκη και του Μύρωνα Στρατή

11:01 26/3/2014 - Πηγή: iPop

Πόσες φορές σας σταμάτησαν στο δρόμο τσιγγάνες για να «σας πουν την μοίρα σας, καλέ, να σας πουν το ριζικό σας»;Την Μαίρη Συνατσάκη και τον Μύρωνα Στρατή δεν τους έχουν σταματήσει –τουλάχιστον ακόμα- οπότε αποφασίσαμε να σταματήσουμε εμείς τον χειρομάντη Κωνσταντίνο Σπανό για να μας πει το ριζικό του ζευγαριού και την ιστορία της χειρομαντίας!

Για κάποιους, η χειρομαντεία έρχεται από τα βάθη της Ανατολής, για άλλους δεν έφυγε ποτέ από τον τόπο γέννησής

της, την Ελλάδα. Σύμφωνα με την παράδοση, ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας συχνά – πυκνά κατεφευγαν σε χειρομάντες για να μάθουν το μέλλον τους. Ακόμα και στα συμβούλια του Ιούλιου Καίσαρα, στο παλάτι, ανάμεσα σε στρατηγούς και βασιλιάδες, υπήρχε ο σοφός μάντης o οποίος θα του διάβαζε το χέρι. Χωρίς εκείνον, δεν ξεκινούσε μάχη! Ο λόγος του μάλιστα ήταν τόσο σημαντικός, που μπορούσε να αλλάξει ολόκληρες στρατηγικές στο «παρά πέντε» του πολέμου.

«Φαντάζομαι ότι ο Καίσαρας, δεν ρωτούσε για τα αισθηματικά του. Τον έκαιγαν περισσότερο τα θέματα της μάχης. Οι γραμμές της καρδιάς και του γάμου έγιναν μόδα αργότερα. Σήμερα είναι περισσότερο δημοφιλείς, λόγω κρίσης. Οι άνθρωποι έχουν δεδομένη την κατάσταση και προσπαθούν τουλάχιστον αν είναι καλά στα αισθηματικά τους».

Η πιο γνωστή γραμμή είναι εκείνη της ζωής και έχει να κάνει με την ένταση και την διάρκεια της ζωής μας. Η γραμμή της τύχης είναι από τις σπουδαιότερες γραμμές του χεριού, αν όχι η σπουδαιότερη. Όσο πιο βαθιά (ή πιο έντονη) είναι, τόσο πιο μεγάλο έλεγχο ασκεί το πεπρωμένο στη ζωή μας. Η γραμμή του κεφαλιού έχει να κάνει με την ευφυϊα και την πνευματικότητα του ανθρώπου

«Από τις φωτογραφίες δεν θα μπορέσω να διαβάσω πολλά, να ξέρεις. Οι γραμμές δεν φαίνονται καθαρά. Θα σου πώ ότι βλέπω, χωρίς να σου ζητήσω ούτε μισό στοιχείο από τα άτομα που ανήκουν τα χέρια..»

Μύρωνας Στρατής

Θα έχει ταχεία ανοδική πορεία , όχι μόνο στα «τραγουδιστικά» του αλλά και στις υπόλοιπες δραστηριότητες που θέλει να υλοποιήσει. Μελλοντικά ανοίγματα θα προκαλέσουν τρύπες στις τσέπες του χωρίς βέβαια να υπάρξει ολοκληρωτική καταστροφή.Μία σχέση σταθμός στην ζωή του καταλήγει προβληματική έως και αρρωστημένη. Οι πρακτικές δυσκολίες θα υπερτερήσουν του συναισθήματος και θα οδηγηθεί σε επώδυνο χωρισμό

Μαίρη Συνατσάκη

Υγεία, μακροζωϊα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μία σχέση χρόνων – σημαντικότατη- θα έχει αίσιο τέλος και θα αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο.

Tips!

Μία μεγάλη γραμμή ζωής δεν σημαίνει απαραίτητα και μεγάλη ζωή!

Προσέχετε πως κόβεται τα νύχια σας! Το σχήμα τους φανερώνει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μας και της προσωπικότητάς μας

Όσο πιο μεγάλη είναι η γραμμή του γάμου, τότε μιλάμε για ισχυρό δεσμό ή μία σχέση ζωής. Οι μικρές γραμμές υποδηλώνουν μόνο ερωτικές σχέσεις ή παιχνίδια και δεν έουν να κάνουν με οικογένεια

Μάθε περισσότερα στην ιστιοσελίδα www.xeri.gr

The post Διαβάσαμε το χέρι της Μαίρης Συνατσάκη και του Μύρωνα Στρατή appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα