Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (8/6/2017)

07:38 8/6/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα η ημέρα σου επιφυλάσσει εκπλήξεις. Θα λάβεις μια είδηση για κάτι που δεν γνώριζες και μάλιστα ούτε το φανταζόσουν. Προς το παρόν μην μπεις στη διαδικασία να το μοιραστείς ούτε με την οικογένειά σου για να αποφύγεις μπερδέματα ή αναστατώσεις. Δώσε λίγο χρόνο να το διαχειριστείς ο ίδιος και να ωριμάσει στη σκέψη σου. Να ξέρεις πως θα μελλοντικά θα εκτιμήσεις αυτή σου τη στάση.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα σε γενικά πλαίσια θα σου απορροφήσει ενέργεια, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην μπεις σε διενέξεις με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός

σου. Η αλήθεια είναι ότι ήδη έχεις καταβάλει πολύ κόπο την προηγούμενη περίοδο, με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχηση στο μυαλό σου και να αδυνατείς να σκεφτείς πάντα λογικά. Σκέψου δύο φορές πριν μιλήσεις και έτσι θα αποφύγεις τις κατοτοπιές.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, είσαι στο προσκήνιο και μάλιστα με πολύ θετική αποδοχή από τους γύρω σου. Ό, τι και να κάνεις οι άλλοι σε λατρεύουν και σου συγχωρούν κάθε σου λάθος. Κοίταξε να εκμεταλλευτείς αυτή την εύνοια. Ωστόσο, μείνε συνεπής στα σχέδιά σου και μην παρασύρεσαι από το καλό κλίμα. Η πειθαρχία σου αυτή θα ανταμειφτεί στο άμεσο μέλλον.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα και εσύ είσαι έτοιμος να του ανοίξεις. Πρόσεξε πολύ και σκέψου καλά τι θέλεις από τη ζωή σου και πως το παρελθόν θα σε βοηθήσει σε αυτό ή αν θα σε εμποδίσει. Ίσως δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις που δε θέλεις ακόμη να αντιμετωπίσεις. Αναμένεται να σου προταθεί μια ενδιαφέρουσα εργασία.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η ημέρα ζητά την προσοχή σου. Δείξε ρεαλισμό και μην υποκύπτεις σε συναισθήματα που σε απομακρύνουν από την πραγματικότητα. Έχεις μια τάση να διαστρεβλώνεις σήμερα τα πράγματα. Κράτησε, επίσης, χαμηλό προφίλ και μην προβάλεις τόσο πολύ τον εαυτό σου. Μην αναλώνεσαι σε συγκρούσεις και αντί να εμπλέκεσαι σε τέτοιες καταστάσεις πάρε χρόνο να δεις τα πράγματα γύρω σου στις αληθινές τους διαστάσεις.

Παρθένος

Άλλη μια ημέρα με αισιοδοξία και πρόοδο αγαπητέ Παρθένε. Ναι μεν βηματίζεις αργά, αλλά οι επιτυχίες σου σε δικαιώνουν και εξισορροπούν όσα το παρελθόν σου στέρησε. Προχώρα με παρρησία και σθένος προς την υλοποίηση των σχεδίων σου. Η τύχη σε ευνοεί και μόνο εσύ ο ίδιος μπορείς να την σταματήσεις. Μην φοβηθείς τη ζήλια των άλλων, αφού οι δικοί σου άνθρωποι στέκονται στο πλευρό σου.

Ζυγός

Προσοχή, προσοχή! Η ημέρα αγαπητέ Ζυγέ σε θέλει να είσαι σε αφύπνιση. Αναμένονται αναποδιές και μπερδέματα, γεγονότα που μπορείς να τα αντιμετωπίσεις με λογική και σχέδιο. Μην αδιαφορήσεις. Άλλωστε, δεν θέλεις να πετάξεις από το παράθυρο τόση προσπάθεια και κόπους που έχεις κάνει για να φτάσει ως εδώ. Τα πράγματα σύντομα σε οδηγούν στην υλοποίηση των σχεδίων σου μέσα από καλές ειδήσεις που θα λάβεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι αρκετά αναστατωμένος και νιώθεις τις μπαταρίες σου άδειες. Μην πτοείσαι. Οι επόμενες ημέρες υπόσχονται εξελίξεις σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, ενώ παράλληλα καλείσαι να αντιμετωπίσεις προβλήματα που μέχρι τώρα τα έβαζες στην άκρη. Δείξε υπομονή και επιμονή στον στόχο και αργά ή γρήγορα θα έρθουν τα αποτελέσματα που αναζητάς.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα είναι η αρχή μιας καλής περιόδου για εσένα, καθώς φαίνεται να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Οι δικοί σου άνθρωποι βρίσκονται δίπλα σου και σου δίνουν την ψυχική ηρεμία να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα. Μην απογοητευτείς από μικροεμπόδια, αφού στο τέλος θα ξεπεραστούν με τα αναμενόμενα για εσένα αποτελέσματα. Προχώρησε σύμφωνα με τον προγραμματισμό σου και δεν θα χάσεις αγαπητέ Τοξότη!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, μην πτοηθείς και δείξε τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σε ταρακουνήσουν, αλλά εσύ θα βρεις τον τρόπο να ξανα ισορροπήσεις. Σύμμαχός σου θα είναι πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που ακούνε τους προβληματισμούς σου και μέσα από συζήτηση σε βοηθούν να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις. Απέφυγε την υπερβολή και δες τα πράγματα με ρεαλισμό. Ό, τι και αν συμβεί στο τέλος οι εξελίξεις θα σε ευνοήσουν.

Υδροχόος

Άλλα σχεδίαζες και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα αγαπητέ Υδροχόε. Ναι δοκίμασες τις αντοχές σου και νιώθεις πλέον ηττημένος. Όμως, δεν βοηθάει να παραμένεις ακόμη κάτω. Σήκω όρθιος, στάσου στα πόδια σου και βάλε νέους στόχους. Διεκδίκησε την ευκαιρία να διορθώσεις την κατάσταση προς όφελός σου. Δραστηριοποιήσου χωρίς άλλη καθυστέρηση και είναι σίγουρο ότι η σκληρή δουλειά θα φέρει αποτελέσματα.

Ιχθείς

Είσαι ικανός και το ξέρεις αγαπητέ Ιχθύ. Ήρθε όμως η ώρα να αναγνωριστεί και από τα κατάλληλα πρόσωπα που θα μπορέσουν να σου προσφέρουν μια ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον. Μην αρνηθείς τέτοιου είδους προτάσεις. Αναμένεται να έχουν μακροχρόνια αποτελέσματα και να σε ωφελήσουν σημαντικά. Μόνο πράξε γρήγορα και έξυπνα.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (8/6/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα