Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (21/12/2016)

06:18 21/12/2016 - Πηγή: iPop
Κριός

Ο Κριός σήμερα ίσως να νοιώσει έναν εκνευρισμό και αυτό δε θα του βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις προς όφελός σου.

Ταύρος

Ο Ταύρος σήμερα χαρακτηρίζεται από πείσμα και αδιαλλαξία, που δε θα του κάνουν καλό σε αυτά που θέλει να πετύχει. Μάλλον σε στεναχωρούν περισσότερο και σου φέρνουν χειρότερα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα

λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος σήμερα νιώθει αρκετά καλά για όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Ωστόσο αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς σε όσα έχεις καταφέρει. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος αλλά με δυναμικότητα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος σήμερα θα έχει μία αρκετά έντονη ημέρα και τα γεγονότα θα τον αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις μπορεί να σε στενοχωρήσουν αλλά θα σε κάνουν να δώσεις απαντήσεις και να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρησε με θάρρος.

Λέων

Ο Λέων σήμερα θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσει την ψυχραιμία του για να αντιμετωπίσει οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις.

Παρθένος

Ο Παρθένος θα έχει την δυνατότητα να ολοκληρώσει σχέδια και να εκπληρώσει όνειρα που κάνει εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα…

Ζυγός

Ο Ζυγός θα μπορέσει να υλοποιήσει πολλά από τα σχέδιά του κάνοντας όμως πρώτα τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα είναι κάπως ευαίσθητος και αυτό θα τον κάνει να απομονωθεί από το περιβάλλον του. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά προσοχή να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Τοξότης

Ο Τοξότης σήμερα θα νιώσει την ανάγκη να βελτιώσει κάποιους τομείς της ζωής του, ωστόσο δεν ξέρει τους ιδανικούς τρόπους. Για να καταφέρεις να βρεις τις λύσεις θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως σήμερα θα καταφέρει να συγκεντρωθεί και να δει με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα τον απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά τα σχέδιά σου.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος σήμερα θα έρθει αντιμέτωπος με κάποια γεγονότα που θα τον κάνουν να αμφιβάλει για διάφορες αποφάσεις που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες τα κατάλληλα επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς σήμερα θα έχει μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση απέναντι στα γεγονότα. Αυτό αγαπητέ Ιχθύ θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (21/12/2016) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα