Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (1/6/2017)

07:34 1/6/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σου αυτό το διάστημα σίγουρα είναι πολλές και βέβαια είναι στο χέρι σου να τις χρησιμοποιήσεις προκειμένου να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της ζωής σου. Το πρόβλημα είναι πως με την κούραση που σε χαρακτηρίζει τις τελευταίες μέρες μάλλον δεν έχεις τη διάθεση αλλά ούτε και τη δύναμη να αξιοποιήσεις τίποτα. Ξεκίνησε λοιπόν αλλάζοντας τον τρόπο ζωής σου και βρες χρόνο για να ξεκουραστείς και φυσικά να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου.

Ταύρος

Είσαι σε μια πολύ καλή μέρα όπου ότι σκέφτεσαι

θα μπορεί να πραγματοποιηθεί και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Ξεκίνησε λύνοντας υποθέσεις του παρελθόντος για να μπορέσεις να προχωρήσεις ανενόχλητος στα μελλοντικά σχέδιά σου. Μη δίνεις πολλή σημασία σε μικρά προβλήματα. Είναι σίγουρο ότι μπορείς να τα χειριστείς όλα, αν μείνεις προσηλωμένος σε όσα θέλεις να πετύχεις.

Δίδυμοι

Σήμερα η ανασφάλεια που νιώθεις θα σε κάνει να επανεξετάσεις αρκετές καταστάσεις, αλλά και άτομα στα οποία είχες δείξει εμπιστοσύνη στο παρελθόν και μάλλον δεν την άξιζαν. Καλό είναι, να αρχίσεις να κρατάς μια επιφύλαξη και να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα γιατί υπάρχει πιθανότητα να πέσεις θύμα των περιστάσεων. Μην υποτιμάς το μυαλό σου αλλά και τη διαίσθησή σου που είναι εφικτό να σε οδηγήσει στα σωστά συμπεράσματα.

Καρκίνος

Ζητήματα που έχεις ξεγραμμένα σήμερα θα ανακύψουν από το παρελθόν και οι ευχάριστες εξελίξεις θα σε κάνουν να εκπλαγείς ευχάριστα. Θα μπορέσεις λοιπόν να ξεκολλήσεις από τη στασιμότητα και να αρπάξεις τις ευκαιρίες με δύναμη και αισιοδοξία. Προχώρα με θάρρος και με πίστη.

Λέων

Η σημερινή μέρα φίλε Λέοντα είναι πολύ θετική με φοβερές συγκυρίες όπου όλα θα σου πηγαίνουν καλύτερα απ’ όσο περιμένεις. Μην χάνεις χρόνο και μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις συμπτώσεις. Τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα και μην επιτρέψεις σε κανένα να μπει μπροστά σου και να σου μεταδώσει αρνητική ενέργεια. Όλα θα πάνε πολύ καλά!

Παρθένος

Σήμερα θα κινείσαι με τεράστια ταχύτητα και θα ξεκαθαρίζεις, θα λύνεις και θα δημιουργείς με τρόπο τόσο γρήγορο και αποτελεσματικό που ούτε εσύ οι ίδιος δεν θα το πιστεύεις. Η δυναμική σου προσωπικότητα παίρνει τα πάνω της και δεν μπορεί κανείς να σε σταματήσει. Ίσως όμως θα χρειαστεί να σκεφτείς στο τέλος αν πράττεις σωστά ή μήπως κάπου έχεις βιαστεί.

Ζυγός

Σήμερα στο δρόμο σου θα τύχουν κάποιες αναποδιές και είναι σίγουρο ότι θα σου χαλάσουν τη διάθεση αλλά και μπορεί να σου κόψουν την ενέργεια. Η συμβουλή μου είναι να μη δώσεις πολύ σημασία και βεβαίως να μην αφήνεις τα νεύρα σου να σε παρασύρουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Είναι οφθαλμοφανές ότι τα νεύρα και ο θυμός είναι πολύ κακοί σύμβουλοι για όλα τα θέματα.

Σκορπιός

Οι καταστάσεις που σε προβληματίζουν είναι καλό σήμερα να αρχίσουν να βρίσκουν κάποιες λύσεις, ύστερα βέβαια από πολύ περισυλλογή και σωστή σκέψη. Μην αναβάλεις άλλο τις αποφάσεις γιατί ο χρόνος θα αρχίσει να λειτουργεί εναντίον σου. Φτιάξε ένα πρόγραμμα και ακολούθησε το έτσι ώστε όλα τα θέματα να πάρουν το δρόμο τους.

Τοξότης

Ο σωστός προγραμματισμός είναι το παν για σένα φίλε μου τοξότη. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό γιατί ίσως να πρέπει να χειριστείς έκτακτα περιστατικά και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και ήρεμος. Να είσαι σίγουρος ότι με τα νεύρα χάνεις το δίκιο σου.

Αιγόκερως

Τα εμπόδια θα είναι αρκετά σήμερα. Τα περισσότερα μάλιστα θα προέρχονται από ανθρώπους που δεν πίστευες ότι θέλουν να σταθούν στη μέση των σχεδίων σου σαν εμπόδιο. Όμως είναι εφικτό να τα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στα σχέδια σου με πολύ μεγάλη επιτυχία, εφόσον λειτουργείς με σύνεση και οργάνωση.

Υδροχόος

Αυτή τη περίοδο πρέπει να βάλεις τα πράγματα και τα θέματα που σε απασχολούν σε μία τάξη γιατί πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό. Με την ηρεμία και την ψυχραιμία σου θα δώσεις λύση σε όλα αυτά που σε παιδεύουν και σε βασανίζουν. Παράλληλα μέσα από αυτή τη διαδικασία τσεκάρεις ποιοι πραγματικά αξίζουν να βρίσκονται δίπλα σου.

Ιχθείς

Έχεις βάλει στοίχημα με τον εαυτό σου να αλλάξεις τις στρεσσογόνες καταστάσεις που »πνίγουν» και αυτό σε κάνει αποφασιστικό και διεκδικητικό για τα θέματα που θέλεις. Τους στόχους της σημερινής ημέρας «θα τους φέρεις βόλτα όλους» και με αυτό τον τρόπο θα ανεβάσεις και την ψυχολογία σου.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (1/6/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα