O οίκος Dior μεγαλούργησε ξανά βάζοντας παριζιάνικο «άρωμα» στους λόφους του Λος Άντζελες | Photos & Video

19:22 12/5/2017 - Πηγή: iPop

O οίκος Dior μεγαλούργησε ξανά βάζοντας παριζιάνικο «άρωμα» στους λόφους του Λος Άντζελες, αφού διάλεξε το συγκεκριμένο μέρος για να παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν.

Tα βουνά της Σάντα Μόνικα γέμισαν με πανέμορφα μοντέλα και λαμπερές παρουσίες το απόγευμα της Πέμπτης, αφού ο οίκος Dior παρουσίασε

την κολεξιόν «Dior Sauvage» την ώρα του ηλιοβασιλέματος, μέσα στις κοιλάδες του εθνικού δρυμού Upper Las Virgences Canyon Open Space.

Το παρών έδωσαν πολλοί διάσημοι αστέρες, όπως η Charlize Theron, η Demi Moore, η Rihanna, η Brie Larson και ο Nick Jonas.

Θυμίζουμε ότι το τοπίο χρησιμοποιούνταν συχνά σε πολλές διάσημες γουέστερν και κλασικές ταινίες των δεκαετιών ανάμεσα στο 1920 και το 1950, με ηχηρό παράδειγμα το «Όσα παίρνει ο άνεμος» (1939).

Η τοποθεσία για την παρουσίαση της κολεξιόν ήταν επιλογή της σχεδιάστριας Maria Grazia Chiuri, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση των κολεξιόν υψηλής ραπτικής του Dior.

Just the 700 guests, a canyon, some hot air balloons, Rihanna, a sun-set, a full-moon, Solange Knowles on cabaret duty…oh and truffle fries. your average fashion show basically #diorcruise #diorsauvage

A post shared by Lisa Armstrong (@misslisaarmstrong) on May 11, 2017 at 10:25pm PDT

H Maria Grazia Chiuri δήλωσε σχετικά: «Χόλιγουντ σημαίνει διασημότητες, κόκκινο χαλί, αλλά νομίζω ότι υπάρχει και μια άλλη πλευρά του Λος Άντζελες. Το φυσικό στοιχείο, ο ανοικτός χώρος … κατά κάποιο τρόπο, η Καλιφόρνια είναι για τον Dior ένας νέος παράδεισο».

Amazing show, venue and collection ❤️ Congrats #mariagraziachiuri @dior #DiorCruise #fashionmy❤️ #moalmada

A post shared by Mônica Almada (@moalmada) on May 11, 2017 at 8:30pm PDT

Photos: REUTERS/MARIO ANZUONI

The post O οίκος Dior μεγαλούργησε ξανά βάζοντας παριζιάνικο «άρωμα» στους λόφους του Λος Άντζελες | Photos| Photos & Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα