Να ‘χα χίλια μάτια (και εννιά τηλεοράσεις)!

00:54 13/5/2017 - Πηγή: Fimotro

Σάββατο και η δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης συνεχίζεται. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της ημέρας πηγαίνει στην Μπουντεσλίγκα, αφού εκτός του ότι είναι το πιο «ενεργό» πρωτάθλημα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή με πολλές θέσεις να κρίνονται, όλα τα ματς της αγωνιστικής (9 στο σύνολο) θα γίνουν την ίδια ώρα! Σπουδαία ματς έχουμε και στην Ιταλία πάντως όπου όλο το Γιουρόπα Λιγκ ίσως κριθεί σε λίγες μόνο ώρες!

Μάθε για τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα Online!

Αρχίζουμε από την Μπουντεσλίγκα λοιπόν. Εννιά αγώνες όλοι

την ίδια ώρα (16:30 κλασσικά). Τα ανοιχτά μέτωπα; Πάμπολλα! Από που να αρχίσουμε; Από το Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ; Η μια θέλει βαθμούς για να ξεμπλέξει από τα play-out και η άλλη θέλει να μείνει στην 3η θέση που δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για τον ίδιο λόγο παίζει και η Χοφενχάιμ (είναι στο -2 από την Μπορούσια) με τη Βέρντερ. Μια Βέρντερ που είναι «καυτή» και παίζει δυνατά για το Γιουρόπα! Μάιντζ (εντός με Άιντραχτ), Αμβούργο (εκτός με Σάλκε) και Βόλφσμπουργκ (εντός με Γκλάντμπαχ) είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για τα play-out. Κρίσιμη αγωνιστική. Έχουμε και «αδιάφορο» ντέρμπι πρώτου-δεύτερου μεταξύ Μπάγερν και Λειψίας. «Να έιχα χίλια μάτια» (και 9 τηλεοράσεις) είναι η αγωνιστική αυτή.

Τρομερό ενδιαφέρον στη Σέριε Α. Δυο ματς έχει το πρόγραμμα, αλλά τι ματς. Ματσάρες! Φιορεντίνα – Λάτσιο (19:00) και Αταλάντα – Μίλαν (21:45)! Όλο το Γιουρόπα Λιγκ παίζεται σε λίγες ώρες. Η Φιορεντίνα είναι το αουτσάιντερ της υπόθεσης για το εισιτήριο, αλλά με νίκη σήμερα και ήττα της Μίλαν ελπίζει ακόμα. Η Λάτσιο θα πάει αρκετά «άνετη» στη Φλωρεντία, η αλήθεια είναι. Στο άλλο ματς η Αταλάντα με αποφυγή της ήττας, γιορτάζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο δυο αγωνιστικές πριν το τέλος! Και απέναντι στη μεγάλη Μίλαν. Ισχυρό το δέλεαρ.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, το ενδιαφέρον περιορίζεται σιγά-σιγά στο ποια ομάδα θα ακολουθήσει τις Σάντερλαντ και Μίντλεσμπρο στην Τσάμπιονσιπ. Η Σουόνσι παίζει σήμερα απέναντι στην Σάντερλαντ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η Σάντερλαντ έκανε «κηδεία» στη Χαλ. Μήπως σήμερα ήρθε η ώρα των «κύκνων»; Από τα υπόλοιπα θεωρητικό ενδιαφέρον έχει το Σίτι – Λέστερ με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να περνάει έστω και προσωρινά 3η αν κερδίσει.

Στη Λα Λίγκα, λίγα πράγματα. Δυο ματς και τα δυο χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Εσπανιόλ φιλοξενεί τη Βαλένθια και η Οσασούνα τη Γρανάδα. Η τελευταία όπως έστρωσε με το «όνειρο» να προσλάβουν τον Τόνι Άνταμς να τους σώσει, ας κοιμηθεί.

Εντός συνόρων μόνο μπασκετάκι (και λίγο Β’ Εθνική) θα μας απασχολήσει. Ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο «Nick Gallis Hall». Μετά τη νίκη των Πειραιωτών με 30 πόντους στο πρώτο ματς, η διαφορά δυναμικότητας των δυο έγινε κάτι παραπάνω από εμφανής!

Keywords
Τυχαία Θέματα