Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (6/11/2014)

09:00 6/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ στην χρήση μηχανημάτων και στην οδήγηση και σήμερα και όλο αυτό το διάστημα. Στον τομέα της δουλειάς σας έχετε πολύ καλές προοπτικές και οι φιλοδοξίες σας συμφωνούν με την πραγματικότητα. Αναγνωρίζεται η αξία σας και ίσως να έχετε κάποιες πολύ θετικές προτάσεις άμεσα. Σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων είστε κάπως απότομοι και ίσως αυτό να φέρνει νεύρα στους ανθρώπους που αγαπάτε δημιουργώντας φαύλο κύκλο.

Ταύρος

Καθώς η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας και με πολλές και καλές όψεις – εκτός από την αντίθεση με τον ήλιο που σας κάνει πολύ απαιτητικούς – η ημέρα σας

είναι συναισθηματικά γεμάτη. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να συνηθίσει κάποια καινούρια πράγματα που βιώνετε, ίσως να έχουν μπει νέοι άνθρωποι στην ζωή σας, ίσως να έχετε επαγγελματικές αλλαγές και νιώθετε ότι δεν έχετε βρει το βήμα σας.

Δίδυμοι

Θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ αυτό το διάστημα, ο Ερμής ετοιμάζεται μεν σε λίγο να γυρίσει ορθός, κάτι που θα σας ανακουφίσει, αλλά η Αφροδίτη και ο Ουρανός θα σας ταλαιπωρήσουν πολύ με νεύρα, εντάσεις και προκλήσεις . Ο Ουρανός έχει πολύ δύσκολες όψεις και πρέπει να χειριστείτε με σύνεση τα θέματα της δουλειάς σας χωρίς να δώσετε αφορμές για σχόλια. Μην έχετε πολλές οικονομικές προσδοκίες, τα πράγματα δεν θα καλυτερεύσουν άμεσα.

Καρκίνος

Επιτέλους μια πολύ όμορφη ημέρα, όπου πέφτουν οι βαριές σκιές και μπαίνει στην ψυχή σας το φως. Τα νεύρα σας που σας είχαν ταλαιπωρήσει ηρεμούν, βλέπετε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις, χωρίς να ωραιοποιείται τίποτα, αλλά και χωρίς να τρομοκρατείστε με το παραμικρό. Μια μέρα που μπορείτε να χαρείτε με τους αγαπημένους σας και τους φίλους σας, που έχετε υψηλή δημοτικότητα και είστε πολύ καλοί στις συνεργασίες σας.

Λέων

Η αντίθεση του ήλιου με την Σελήνη σας δημιουργεί πολλές συναισθηματικές αναταραχές, όσο και αν είναι ένα πρόσκαιρο και πολύ επαναλαμβανόμενο φαινόμενο, το ζείτε κάθε μήνα κοντά στην Πανσέληνο. Ας είστε λίγο προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, αλλά ας είστε προσεκτικοί και στο τι θα πείτε, πώς θα εκφραστείτε σε ανθρώπους που αγαπάτε και συνεργάτες, είστε λίγο απότομοι και εριστικοί και αυτό θα σας βλάψει.

Παρθένος

Πρέπει επειγόντως να φροντίσετε την υγεία σας. Μια ήπια άσκηση, καλό φαγητό και ξεκούραση καλό είναι να γίνουν το πρώτο σας μέλημα γιατί είστε τόσο πολύ καταπονημένοι σωματικά που δύσκολα θα αντέξετε. Πρέπει κυρίως να βρείτε χρόνο να κοιμηθείτε, έχετε βγει εντελώς εκτός προγράμματος. Συναισθηματικά είστε φορτισμένοι, θα θέλατε περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά ακόμα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, υπομονή .

Ζυγός

Η πραγματικότητά σας μοιάζει με μαγική εικόνα, έχετε καλές ειδήσεις για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας αλλά τίποτα απτό, όλο καθυστερούν ζητήματα που σας αφορούν, ενώ ταυτόχρονα οι υποχρεώσεις σας όλο και μεγαλώνουν. Είναι μια εποχή που τα νεύρα σας και οι καλοί σας τρόποι θα δοκιμαστούν! Από την άλλη έχετε κοντά σας τους ανθρώπους που αγαπάτε και πολύ πιστούς φίλους.

Σκορπιός

Η ένταση και το πάθος είναι αγαπημένα σας θέματα αλλά ίσως οι άνθρωποι που αγαπάτε να μην αντέχουν τόσο μεγάλες δόσεις συναισθήματος. Η έντονη σχέση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με τον Ήλιο αλλά και η αντίθεση Ήλιου – Σελήνης σας κάνουν πολύ απαιτητικούς και ίσως να το παρακάνετε λίγο σε θέματα ζήλιας και αξιώσεων. Επαγγελματικά έχετε κάποιες ευκαιρίες και θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα. Οικονομικά είστε στενά, αλλά σε καλύτερη μοίρα από πολλούς άλλους.

Τοξότης

Κάποια πράγματα που έδειχναν ότι θα σας κόστιζαν πολύ, κάποια αμέλεια στην δουλειά σας για παράδειγμα, τελικά έχουν πολύ λιγότερες συνέπειες και νιώθετε πολύ ανακουφισμένοι. Καλό είναι να βάλετε ωστόσο ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα που θα σας επιτρέψει να κάνετε αυτά που πρέπει σε καλύτερους χρόνους. Επίσης να βρείτε χρόνο για ξεκούραση αλλά και μια πιο ισορροπημένη διατροφή που θα σας αναζωογονήσει.

Αιγόκερως

Μια πολύ δυνατή ημέρα, με πολύ έντονους ρυθμούς, νεύρα και πιθανόν πολλές καθυστερήσεις που δεν σας αρέσουν καθόλου και σας κάνουν να νιώθετε πολύ άγχος . Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, πηγαίνετε με την ροή και αν χρειαστεί αναβάλετε κάποιες υποχρεώσεις σας για να εξοικονομήσετε χρόνο που θα τον περάσετε με τους αγαπημένους σας. Είστε πολύ κοντά σε υπερκόπωση και δεν έχει νόημα να συνεχίζετε σε τόσο έντονους ρυθμούς.

Υδροχόος

Πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τα νεύρα σας. Η δύσκολη σχέση του Ουρανού με τον Άρη σας δίνει πολύ υψηλές συχνότητες και πιθανόν να σας κάνει εριστικούς ή και απρόσεκτους, οπότε θα πρέπει να προσέξετε το θέμα ατυχημάτων. Όλα σας τα σχέδια μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκεί να είστε μεθοδικοί, χωρίς πανικό και με καλή σχέση με τους συνεργάτες σας και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Να εννοήσετε καλά ότι ο σκοπός ΔΕΝ αγιάζει τα μέσα, αν θέλετε πραγματική επιτυχία πρέπει να την έχετε και με όμορφο τρόπο.

Ιχθείς

Μια πολύ όμορφη και ερωτική ημέρα είναι μπροστά σας. Όσο και αν τα πράγματα είναι δύσκολα, έρχεται η καλή σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα να σας κάνει δώρο ένα βαθύ συναίσθημα και πολύ πιθανόν μια επανασύνδεση με έναν παλιό σας σύντροφο και γενικά με ανθρώπους που αγαπάτε.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (6/11/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα