Σύντομα θα μπορείς να επιλέξεις το χρώμα της επιδερμίδας στα emoji

20:31 5/11/2014 - Πηγή: iPop

Τα emoji έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά και τώρα θα μας δώσουν ακόμα μία επιλογή, καθώς σύμφωνα με τις φήμες, σύντομα θα μπορείς να επιλέξεις το χρώμα της επιδερμίδας στα emoji για να μην υπάρχει καμία φυλετική διάκριση!

Η Unicode Consortium, η οποία θέτει τα διεθνή πρότυπα για το κείμενο και τους χαρακτήρες σε όλες τις πλατφόρμες λογισμικού, λίγες μέρες νωρίτερα κυκλοφόρησε ένα νέο σχέδιο εργασίας των χαρακτήρων και των προτύπων emoji.

Θαμμένος στο πλαίσιο του προτεινόμενου σχεδίου είναι μια ενότητα στην πολυμορφία με κάποια συναρπαστικά νέα:

Το Unicode ελπίζει να δημιουργήσει μια παλέτα τόνων του δέρματος που θα επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ πέντε διαφορετικών αποχρώσεων του δέρματος για τα emoji τους (εκτός από το πρότυπο κίτρινο).

Αυτές οι αποχρώσεις του δέρματος μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε υπάρχουσα emoji με πρόσωπα. Οι αποχρώσεις είναι επιλεγμένες με βάση την κλίμακα Fitzpatrick, ένα αναγνωρισμένο σύστημα ταξινόμησης για τα ανθρώπινα χρώματα του δέρματος που χρησιμοποιούνται στη δερματολογία. Σύμφωνα με την πρόταση της Unicode, τα emoji θα εξακολουθούν να εμφανίζονται πρώτα στο παραδοσιακό κίτρινο χρώμα τους. Αλλά αν ο χρήστης επιθυμεί να επιλέξει κάποιο διαφορετικό χρώμα θα μπορεί να πατήσει πάνω στον χαρακτήρα και να επιλέξει κάποιο από τα υπόλοιπα 5 χρώματα!

Η Unicode και η Apple, η οποία δημιουργεί τα emoji για το iPhone, έχουν επικριθεί για την έλλειψη της φυλετικής πολυμορφίας στα emoji.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Σύντομα θα μπορείς να επιλέξεις το χρώμα της επιδερμίδας στα emoji appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα