Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (5/12/2014)

09:18 5/12/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Οι νέες ιδέες που θα έχετε σήμερα θα είναι ένα ισχυρό κίνητρο για την δραστηριοποίησή σας. Ωστόσο, το στυλ που αντιμετωπίζεται την εργασίας σας παραμένει το ίδιο, είστε δηλαδή επιμελείς και εργατικοί, μπορείτε λοιπόν να κάνετε ένα οργανόγραμμα για να διαχειριστείτε το χρόνο σας, τα χρήματά σας και οτιδήποτε άλλο σας αφορά. Έχετε την δυνατότητα να αποδείξτε πόσο συνεπείς είστε και υπεύθυνοι στις υποχρεώσεις σας.

Ταύρος

Η οικονομική σας κατάσταση τείνει να σταθεροποιηθεί, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για το πώς θα αντεπεξέλθετε

το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, θα πρέπει να κατανοήσετε ό τι είναι διαφορετικό πράγμα η πολυτελής διαβίωση από μια ικανοποιητική ποιότητα ζωής. Θα ήταν καλό να αξιολογήσετε τις επιθυμίες σας και να μην γκρινιάζετε. Προσέξτε τις σχέσεις σας και μην αντιδράτε μόνο και μόνο για να διαφωνήσετε.

Δίδυμοι

Σήμερα αισθάνεστε να σας επηρεάζει το πνεύμα των Χριστουγέννων, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε τις σπατάλες. Τα χρήματα που διαθέτετε αυτή την στιγμή και σας κάνουν να αισθάνεστε άνετοι, θα σας χρησιμεύσουν αργότερα. Μπορείτε να διασκεδάσετε και με λιγότερα έξοδα . Οι καλές στιγμές του τελευταίου διαστήματος θα ήταν καλό να μη σας παρασύρουν. Κάποια ανέλπιστη συνάντηση πιθανόν να συμβεί προς το βράδυ.

Καρκίνος

Θα ήταν καλό σήμερα να είστε περισσότερο διπλωματικοί, ευγενικοί, γενναιόδωροι και να χαρείτε με την επιτυχία των άλλων. Αυτό είναι που θα σας κρίνει σήμερα στα μάτια των τρίτων. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια που έχετε αποθηκεύσει τόσο καιρό για να διορθώσετε τις ατέλειές σας. Είναι ένα διάστημα που τα μάτια κάποιων είναι καρφωμένα πάνω σας, σας παρατηρούν και σας κρίνουν. Δείξτε τον ανώτερο εαυτό σας.

Λέων

Τον τελευταίο καιρό έχετε διάφορες καινοτόμες ιδέες και μια δημιουργική τάση να προχωρήσετε στην υλοποίηση αυτών των σκέψεων. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην παρασυρθείτε από αφηρημένες έννοιες, αντίθετα να εξετάσετε τα πράγματα σε βάθος και να είστε πιο ρεαλιστές. Μια μικρή εκδρομή θα σας αποφόρτιζε από τις ευθύνες και τα άγχη σας, αν όμως δεν μπορείτε να το κάνετε, φροντίστε να βρείτε λίγο χρόνο ξενοιασιάς.

Παρθένος

Σήμερα είναι μια μέρα που θα έχετε έντονα ερωτικά συναισθήματα, θα εκπλήξετε τον σύντροφό σας κι αν είστε αδέσμευτοι θα μπορέσετε να κάνετε νέες γνωριμίες ή να βρεθείτε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η ημέρα είναι επίσης κατάλληλη για δημιουργική εργασία, ειδικά αν είστε στα τελικά στάδια μιας διαδικασίας. Μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας και να σας ακούσουν με ιδιαίτερη προσοχή. Θα γοητεύσετε και θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα . Μπορείτε να θέσετε πιο φιλόδοξους στόχους που θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που τόσο καιρό σας λείπει και σας ταλαιπωρεί, την δυνατότητα δηλαδή να μην έχετε το άγχος του αύριο. Τώρα μπορείτε να καταστρώσετε ένα στερεό σχέδιο δράσης, που θα σας δημιουργήσει μια σταθερή οικονομική βάση και θα αναπτύξετε ξένοιαστοι τα δημιουργικά σας ταλέντα.

Σκορπιός

Το καλύτερο δώρο σήμερα για εσάς είναι η ολοκλήρωση κάποιου σημαντικού έργου. Θα ήταν καλό να μην είστε πάρα πολύ κριτικοί με τον εαυτό σας και να δεχθείτε τον καλοπροαίρετο έπαινο από τους άλλους. Όσο κι αν θεωρείτε ότι δεν κάνατε κάτι ακατόρθωτο οι άλλοι θα το θεωρούν σημαντικό επίτευγμα. Ο θαυμασμός λοιπόν αυτός θα τους επηρεάσει και θα αποδειχθούν πολύ καλοί φίλοι στη συνέχεια και αρωγοί σε ό, τι κάνετε.

Τοξότης

Θα έχετε καλή διάθεση και τάση για να κατακτήσετε τον κόσμο. Είστε πολύ δημιουργικοί με κέφι και μεγάλες δυνατότητες επιτυχίας. Αν είστε επιχειρηματίες θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε κάποια μεγάλη συμφωνία ή επένδυση. Θα έχετε ιδέες και μια έντονη δημιουργική διάθεση. Μπορείτε να αναλάβετε και το πιο δύσκολο έργο και να το φέρετε εις πέρας. Σας ενδιαφέρει να βρεθείτε με τον σύντροφό σας και να του εκφράσετε το πάθος σας.

Αιγόκερως

Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτοι, γοητευτικοί και άνετοι. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε οτιδήποτε, δεν μπορεί κανείς να σας χαλάσει το χατίρι. Κάνετε τρομερή εντύπωση στους άλλους και είστε ακαταμάχητοι. Η δυνατότητα να παρουσιάσετε τον εαυτό σας για κάποια εργασία, σχέση ή οτιδήποτε άλλο και να πετύχετε είναι σίγουρη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Στοχεύστε εκεί που σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Θα είναι μια μέρα επιπλέον υποχρεώσεων τις οποίες θα δεχθείτε με ευχαρίστηση, αφού μπορείτε να τις ολοκληρώσετε με υπευθυνότητα. Θα μπορείτε με μεγαλύτερη ταχύτητα να βγάζετε αποφάσεις και να υλοποιείτε σχέδια . Στον ερωτικό τομέα θέλετε να εκπλήξετε ευχάριστα τον σύντροφό σας και να ζήσετε μια έντονη ρομαντική γεμάτη πάθος στιγμή. Αν είστε αδέσμευτοι μπορείτε να ξεκινήσετε νέες ερωτικές περιπέτειες.

Ιχθείς

Ίσως να αισθάνεστε ότι κάτι μπορεί να σας λείπει, ωστόσο κάποια αλλά πράγματα σίγουρα σας περισσεύουν και θα μπορούσατε να τα μοιραστείτε, κυρίως υλικά αγαθά. Νοιώθετε μια συναισθηματική ένταση και κούραση από τις προηγούμενες ημέρες. Μπορείτε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε από το μεσημέρι και ύστερα. Μια κοντινή εκδρομή θα σας ανανέωνε και θα σας έδινε τον χρόνο και την καθαρότητα του μυαλού να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον .

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (5/12/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα