Έχεις πάει με περισσότερους από όσους θα ήθελε και εκείνος σκέφτεται…

23:50 4/12/2014 - Πηγή: iPop

Πρόσφατα σε ένα κείμενο που διαβάσαμε εδώ στο Ipop σου είπαμε τι πρέπει να κάνεις όταν αποφασίζεις με τον σύντροφο σου να μιλήσετε για τους πρώην. Και όχι για τις πρώην σχέσεις αλλά με πόσους έχεις πάει.

Και αφού την κάνατε αυτήν την συζήτηση, η συζήτηση έληξε όταν εσύ παραδέχτηκες στο αγόρι σου ότι έχεις περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες από εκείνον. Μην νιώθεις άσχημα, πήγαινε γυρεύοντας! Εκείνος λύσσαξε να μάθει.

Αν έχεις πάει με περισσότερους τι ακριβώς σκέφτεται το αγόρι σου;

Το

πρώτο πράγμα που νιώθει είναι ότι παραπλανήθηκε και αυτό κατευθείαν θα τον κάνει να εκνευριστεί. Νιώθει ότι παραπλανήθηκε γιατί στα μάτια του, μέχρι τώρα, ήσουν το κοριτσάκι του. Το αθώο κοριτσάκι του, που εκείνος θα του μάθει τα μυστικά του sex. Όλοι οι άντρες βγάζουν τα πατρικά ένστικτά τους στις σχέσεις τους. Μπορεί να φαίνεται λίγο ανώμαλο αλλά ισχύει.

Το δεύτερο πράγμα που θα σκεφτεί είναι η υγεία του. Οι άντρες όσο σκληροί και να είναι πάντα τους απασχολεί το θέμα της υγείας. Αν λοιπόν, έχεις πάει με πολλούς αυτό που θα σκεφτεί είναι: «Παναγία μου, τι μπορεί να έχω κολλήσει;», «Τι θα κάνω τώρα;», «Να πάω να κάνω γρήγορα εξετάσεις!», «Τι θα πω στη μαμά μου;» και άλλα τέτοια. Οι άντρες, οι περισσότεροι τουλάχιστον, είναι πλήρως ενημερωμένοι για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και τρέμουν μην κολλήσουν τίποτα.

Το ακριβώς επόμενο πράγμα που θα σκεφτεί είναι ότι κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του σε σένα. Ξαφνικά το «πόσο καλή κοπέλα έχω» , μετατρέπεται σε «τι τσ$%$^ είναι αυτό». Ίσως και να σκεφτεί τον χωρισμό γιατί απλά δεν θα μπορεί να σε εμπιστεύεται όταν δεν είστε μαζί. Αυτό βέβαια μπορεί να τον γεμίσει ζήλια που θα σε κάνει να τον χωρίσεις εσύ.

Αυτά είναι τα πιο light (φαντάσου)! Το επόμενο βήμα είναι ότι το αγόρι σου θα γεμίσει με ανασφάλεια. Επειδή είναι άντρας δεν θα το αντέξει ότι εσύ υπερέχεις από αυτόν. Είτε από εγωισμό είτε γιατί το DNA του είναι έτσι, φυσικά του βγαίνει να είναι πιο πάνω από σένα. Δεν έχει να κάνει με την ισότητα των φύλων αλλά το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό.

Αν ο άντρας αρχίσει να νιώθει πιο κάτω από σένα, τότε τα πράγματα γίνονται άσχημα. Αυτή η σκέψη τον κάνει να πιστεύει ότι έχει μειωθεί ο ανδρισμός του. Αν συμβεί αυτό τότε όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να υποστείς έναν κλαψιάρη άντρα με καθόλου αυτοπεποίθηση.

Οπότε αν έχεις πάει με «τα δέντρα και τα φύλλα» μην κάνεις αυτή τη συζήτηση με το αγόρι σου.

The post Έχεις πάει με περισσότερους από όσους θα ήθελε και εκείνος σκέφτεται… appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα