Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (3/9/2014)

09:31 3/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Επεξεργαστείτε τώρα νέα σχέδια και συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν, αλλά θέστε τα σε εφαρμογή το φθινόπωρο. Ξεκαθαρίσματα, παραπλανήσεις αλλά και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανόν να συμβούν. Προσπαθήστε το βράδυ να είστε με το σύντροφο σας για να αποκαταστήσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Ταύρος

Επιμείνετε στους στόχους σας και κινηθείτε με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή . Μην διστάσετε να το κάνετε γιατί θα βρείτε θετική ανταπόκριση από την πλευρά του. Οι συνθήκες σας ευνοούν, αρκεί να αποφύγετε

βιαστικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας. Στα προσωπικά σας, εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό προσέξτε λίγο την συμπεριφορά σας γιατί η κρίση σας δεν θα είναι σωστή και θα υπάρξουν διαφωνίες με το ταίρι σας.

Δίδυμοι

Αναμένονται πολλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και θα δείτε καλύτερα ποιος άνθρωπος ταιριάζει να είναι δίπλα σας. Είστε από εκείνους που αυτό το διάστημα ευνοήστε. Ερωτικά, ενώ τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα αρχίσουν να στρώνουν, εσείς θα νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και απογοήτευση που όμως δεν θα έχει υπόβαθρο τώρα πια.

Καρκίνος

Από την μια μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας από εκεί που δεν το περιμένετε. Δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκληθεί ψυχολογική αναστάτωση με αφορμή κάποια οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.

Λέων

Η καριέρα και η κοινωνική σας προβολή δέχεται ευνοϊκές επιρροές αυτήν την περίοδο, γι αυτό καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε δεόντως. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτήν την περίοδο και ίσως υπάρξουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας.

Παρθένος

Επικεντρωθείτε στο έργο που σας έχουν αναθέσει, για να το τελειώσετε γρήγορα, αποφεύγοντας να προκαλέσετε την δυσαρέσκεια των ανωτέρων σας. Μην αφήσετε το άγχος και την ανασφάλεια να σας κυριεύσουν και μη βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα αν κάποια πράγματα τύχει να σας ενοχλούν. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται αυτήν την περίοδο δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια.

Ζυγός

Δεν αποκλείεται κάποιοι να προσπαθούν με διάφορους τρόπους να εμποδίσουν τις ενέργειές σας με αθέμιτους τρόπους, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Η προσοχή σας εξακολουθεί να είναι στραμμένη σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν εσάς ή τρίτους, (ερωτικό σύντροφο ) και έχουν σχέση με οφειλές, δάνεια, εφορίες.

Σκορπιός

Δεν πρέπει να είστε καθόλου χαλαροί αυτές τις ημέρες, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές ευκαιρίες για να προβάλλετε τα ταλέντα σας. Η προσωπική σας ζωή, η σχέση σας με τον σύντροφο σας ή και με τους συνεργάτες είναι στις προτεραιότητές σας αυτό το διάστημα. Μην βάζετε τον πήχη πιο ψηλά από ότι επιτρέπουν οι συνθήκες και μην ξεπερνάτε τα όρια της αντοχής σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου χρειάζεται να το ρίχνετε και λίγο έξω.

Τοξότης

Προσπαθήστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες. Στα οικονομικά σας θα σημειωθεί μια αύξηση των εσόδων σας και θα κινηθείτε πιο άνετα αυτή τη περίοδο. Στον επαγγελματικό τομέα χρειάζεται ψυχραιμία προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές είναι πιθανόν να προκύψουν. Σύντομα θα εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε.

Αιγόκερως

Οι προβληματισμοί θα είναι ζωηροί γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία . Ακολουθήστε την οδό της φρόνησης και μην κάνετε καινούργια ανοίγματα. Ανατροπές, εντάσεις, υπερβολές αλλά και λάθη είχαν την τιμητική τους. Αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές και προσεγγίστε τους άλλους χωρίς να είστε καχύποπτοι και απόλυτοι.

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας γιατί θα κουραστεί και θα τον χάσετε. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να αλλάξετε τακτική γιατί θα βγάλετε ανασφάλειες και φοβίες που θα επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σας.

Ιχθείς

Ένα έντονο παρασκήνιο προβλέπετε για εσάς το επόμενο διάστημα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κάποια από τα μελλοντικά σχέδια ή κάποια διαδικαστικά θέματα εξακολουθούν να καθυστερούν αλλά μην απογοητεύεστε όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Οι επιπόλαιες σχέσεις θα τελειώσουν οριστικά πια.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (3/9/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα