«Πραγματικές» γυναίκες την ώρα που αυτοϊκανοποιούνται

21:01 2/9/2014 - Πηγή: iPop

Είναι το σεξ θέμα ταμπού; Για τις γυναίκες πολύ περισσότερο από ό,τι για τους άντρες. Αν και οι εικόνες ανδρών που αυτοϊκανοποιούνται είναι πολύ συνηθισμένες, οι φωτογραφίες πραγματικών γυναικών (και όχι εργαζομένων στη βιομηχανία πορνό) που έρχονται σε οργασμό είναι πολύ πιο σπάνιες.

Η φωτογράφος Linda Troeller αποφάσισε να αναθεωρήσει τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το σεξ και ο γυναικείος οργασμός σε όλο τον κόσμο. Πήρε συνέντευξη από γυναίκες διαφορετικών ηλικιών και εθνικοτήτων και ταυτόχρονα τις αποτύπωσε στο φακό της τη στιγμή που έρχονται σε οργασμό. Τα συμπεράσματα και οι φωτογραφίες

θα δημοσιευτούν σε ένα βιβλίο, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου 2014, με στόχο να περιορίσουν την ντροπή που συνεπάγεται η σεξουαλικότητα για τη γυναίκα.

Γιατί φωτογράφισε γυναίκες που έρχονται σε οργασμό ;

Οι φωτογραφίες, σύμφωνα με τη φωτογράφο, απαθανατίζουν στιγμές πραγματικής ηδονής των γυναικών και όχι με στόχο να ικανοποιήσουν κάποια φαντασίωση των ανδρών, όπως οι περισσότερες φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σε ανδρικά περιοδικά.

«Υπάρχει μια διαδικασία για τις γυναίκες σε κάθε ηλικία που εξελίσσονται και έρχονται σε επαφή με την πιο ερωτική πλευρά του εαυτού τους» δήλωσε η Troeller για το κίνητρο πίσω από τη δουλειά της.

Παρά το γεγονός ότι το σεξ είναι σαφώς στο επίκεντρο της φωτογραφικής σειράς «ο ερωτισμός δεν συνδέεται πλέον μόνο με το σεξ, αλλά είναι ζωτικής σημασίας» είπε η Troeller. «Ακόμα και η 70χρονη μητέρα μου παρήγγειλε ένα δονητή, όταν είδε στην τηλεόραση πώς προκαλεί διέγερση. Τον χρησιμοποιούσε για την ικανοποίησή της, ακόμα και στη συνέχεια όταν ζούσε σε οίκο ευγηρίας.»

Photos: huffingtonpost.com

The post «Πραγματικές» γυναίκες την ώρα που αυτοϊκανοποιούνται appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα