Ζώα που τρώνε παγωτό

08:31 3/9/2014 - Πηγή: iPop

Αν νόμιζες πως μόνο εσύ δροσίζεσαι το καλοκαίρι με την παγωμένη λιχουδιά, τότε κάνεις τεράστιο λάθος. Υπάρχουν και ζώα που τρώνε παγωτό και μάλιστα με μεγάλη απόλαυση. Το θέαμα μπορεί να είναι αστείο, αλλά έχει και ένα τεράστιο ενδιαφέρον.

Οι παιδικές ταινίες με ζώα που μιλούν και αντιδρούν όπως οι άνθρωποι προκαλούν γέλιο και είναι εξαιρετικά διασκεδαστικές, καθώς σε πιάνει απροετοίμαστο το να βλέπεις,

για παράδειγμα, μια χελώνα να κάθεται στον καναπέ και να βλέπει μπάλα γκαρίζοντας σαν πραγματικός οπαδός. Όταν, όμως, ξέρεις πως οι εικόνες που βλέπεις δεν είναι προϊόν φαντασίας ή μοντάζ, τότε το θέαμα γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό.

Τα ζώα είναι ακόμα πιο αξιολάτρευτα, όταν μας θυμίζουν πράγματα που κάνουμε εμείς στη καθημερινότητα μας. Για του λόγου το αληθές, σκέψου ένα σκύλο να κάνει την ανάγκη του στη τουαλέτα κρατώντας μια εφημερίδα. Μόνο στη φαντασία σου μπορεί να γίνει, αλλά σκέψου το. Είναι ξεκαρδιστικό, απ’όποια πλευρά και αν το δεις. Βέβαια ένα από τα πιο κλασσικά και πολυαγαπημένα χαρακτηριστικά των ζώων είναι οι ιδιοτροπίες στα ζευγάρια. Βάλε στο μυαλό σου δύο πιθήκους να μαλώνουν,τη στιγμή που παίζουν από κάτω υπότιτλοι με μία χιουμοριστική απόδοση της όλης κατάστασης.

Σκέψου την ώρα που τρως το παγωτό σου, ξαφνικά, να έρθει ένας χιμπατζής και να κάτσει δίπλα σου με ένα χωνάκι στο χέρι. Τρώτε με τον ίδιο τρόπο και πάνω απ’όλα έχετε παρόμοιες αντιδράσεις. Αν δεν είναι αυτό ένα καλοστημένο από τη φύση χιούμορ, τότε δεν ξέρουμε τι είναι. Προσπάθησε να βάλεις τον εαυτό δίπλα από τα ζώα στις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω και σκέψου τις αντιδράσεις που θα είχες, αν βρισκόσουν εκεί. Αν ήσουν, πάντως, στη θέση των μικρών παιδιών λογικά και εσύ τις ίδιες αντιδράσεις θα είχες.

Photos: chron.com

The post Ζώα που τρώνε παγωτό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα