Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (31/7/14)

12:48 31/7/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Είναι μία εξαιρετική στιγμή για οποιαδήποτε διανοητική εργασία. Θα είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στις λεπτομέρειες από ότι συνήθως και θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε κάθε διαθέσιμη τεχνική σας. Θα θελήσετε να είστε τέλειοι σε ότι και αν κάνετε. Αυτή η συμπεριφορά θα σας βοηθήσει να βρείτε κοινή γραμμή επικοινωνίας με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η κριτική σας απέναντι στους άλλους, καθώς αυτή η μέρα θα επηρεάσει την κριτική σας ικανότητα. Θα ασχοληθείτε λιγότερο με τις ανάγκες σας και όπως είναι φυσικό και με τις ανάγκες των άλλων. Ακόμα

και αν ο τρόπος που σκέφτεστε είναι αντικειμενικός, προσπαθήστε να μην ποδοπατήσετε τα συναισθήματα των άλλων.

Ταύρος

Είναι μια καλή στιγμή να διευκρινίσετε και να ξεκαθαρίσετε ένα ζήτημα με κάποιο στενό πρόσωπο της καθημερινότητάς σας, όπως τον σύντροφο, το σύζυγο ή κάποιο συνάδελφο που συναντάτε κάθε μέρα. Επίσης θα ήταν καλό να ζητήσετε τη συμβουλή ενός ειδικού για ένα θέμα που σας απασχολεί. Μην ξεκινήσετε κάποιο σχέδιο μόνοι σας χωρίς βοήθεια. Χρειάζεστε κάποιο άτομο και την ανταπόκρισή του στις ιδέες και στις απόψεις σας για να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Μαζί θα μπορέσετε να πετύχετε πολύ περισσότερα από ότι ο καθένας ξεχωριστά.

Δίδυμοι

Προς το παρόν πρέπει να κοιτάξετε προς τα μέσα και να σκεφτείτε τις ψυχολογικές αλήθειες που βρίσκονται βαθιά στον εαυτό σας. Αυτή η επιρροή σηματοδοτεί συζητήσεις και πνευματικές συναντήσεις που θα έχουν μεγάλη επίδραση στο μυαλό σας, και θα οδηγήσουν σε αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας. Η ανταπόκρισή σας σε αυτά τα εσωτερικά θέματα που και που, μπορούν να σας βοηθήσουν στη ζωή σας, αλλά προσέξτε να μην παρασυρθείτε μακριά από το παρόν.

Καρκίνος

Είναι μια καλή στιγμή για κάθε είδους μελέτη και εκπαίδευση, καθώς είστε διανοητικά πρόθυμοι για γνώση και εμπειρίες . Θέλετε να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα της ζωής και να ανακαλύψετε πως το κάθε κομμάτι της ενώνεται με τα υπόλοιπα και σχηματίζουν το «όλο». Κάθε νέο και ενδιαφέρον φαινόμενο έξω από τον κόσμο σας θα προσελκύσει τη προσοχή σας. Ακόμα θέματα που σχετίζονται με ξένους τόπους, τη δικαιοσύνη, τη φιλοσοφία ή την ανώτερη γνώση. Είναι πιθανό να υπάρξει κάποια σχέση με άτομα του νόμου, αλλά όχι με την κακή έννοια. Θα είστε επίσης ανοιχτοί σε εναλλακτικούς τρόπους ζωής.

Λέων

Σήμερα θα πρέπει να κάνετε σχέδια για την επαγγελματική σας ζωή ή κάποιο τομέα ίδιας σημασίας στη ζωή σας. Αναλογιστείτε τις πράξεις που σας έχουν οδηγήσει εδώ που είστε και το κατά πόσον ή όχι εργάζεστε όπως θέλετε. Εάν είναι απαραίτητο κάντε αλλαγές για να βελτιώσετε αυτή τη κατάσταση. Αυτή η περίοδος είναι επίσης ευνοϊκή για τους ανωτέρους, τους προϊσταμένους ή τους εργοδότες όσον αφορά την επαγγελματική σας άνοδο. Ίσως πάρετε προαγωγή, ή να βρείτε τρόπους για να ανέβετε. Υπάρχει πιθανότητα να ασχοληθείτε με το μέρος της επιχείρησης που περιλαμβάνει την επικοινωνία με τον έξω κόσμο, είτε μέσω της διαφήμισης, είτε μέσω διαπραγματεύσεων.

Παρθένος

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε τη τάση να σκεφτείτε τους στόχους και τις προσδοκίες σας στη ζωή . Θα εξετάσετε τα ιδανικά σας για να καταλάβετε πόσο καλά σας έχουν εξυπηρετήσει και σε ποιο βαθμό έχετε πετύχει. Θα πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσετε αν οι στόχοι αυτοί είναι πραγματικά δικοί σας ή κάποιοι άλλοι σας τους επέβαλλαν με το ζόρι. Αν ισχύει το δεύτερο τότε πρέπει να αποφασίσετε κατά πόσο αυτοί οι στόχοι είναι κατάλληλοι για εσάς. Θα υπάρξουν αρκετές λεκτικές και πνευματικές ανταλλαγές με φίλους και ομάδες που συνδέονται μαζί σας. Αν μιλήσετε για τα προβλήματά σας με τους φίλους σας θα μπορέσετε να πετύχετε κάποιο στόχο σας, αλλά δεν θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε από τις προκαταλήψεις που επικρατούν στο σύνολο.

Ζυγός

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε την τάση να κρατήσετε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας και να μην επικοινωνείτε με τους άλλους ακόμα και όταν πρέπει. Την ίδια στιγμή θα έρθετε σε επαφή με τις κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας, τις αισθήσεις σας και τους καταναγκασμούς που επιβάλετε στον εαυτό σας περισσότερο από ποτέ. Η πρώτη επίδραση από αυτές ίσως είναι ανεπιθύμητη ή ακατάλληλη, αλλά η δεύτερη, η ικανότητά σας να ψάξετε τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σας, είναι αρκετά χρήσιμη. Το πρόβλημα είναι πως πιστεύετε πως οτιδήποτε πείτε θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας. Αυτό βέβαια μπορεί να αληθεύει, ειδικά αν τα λόγια σας οφείλονται σε ανησυχίες του εγωισμού σας. Το πιθανότερο όμως είναι να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας αυτά που δεν λέτε, για αυτό πρέπει να πείτε οτιδήποτε πρέπει να ειπωθεί.

Σκορπιός

Είναι μια καλή στιγμή να εκφράσετε τις απόψεις σας για τους άλλους ανθρώπους. Είστε σε θέση να κάνετε τους άλλους να πάρουν πολύ σοβαρά τα λόγια σας, οπότε αφήστε τον αυθεντικό σας εαυτό να μιλήσει. Την ίδια στιγμή έχετε τη δυνατότητα να εξετάσετε οποιοδήποτε ζήτημα με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα και αποστασιοποίηση από ότι συνήθως. Το μυαλό σας θα είναι πιο δραστήριο και είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με χρήσιμα έργα, καθώς θα μπορέσετε να πετύχετε πάρα πολλά. Θα έχετε μία έντονη επιθυμία για ταξίδια, αλλά όχι απαραίτητα μεγάλων αποστάσεων. Η ημέρα αυτή σας ευνοεί και θα ζήσετε κερδοφόρες και ενδιαφέρουσες εμπειρίες . Είναι καλή στιγμή για διαπραγματεύσεις και συζητήσεις για όλα τα θέματα.

Τοξότης

Η προσοχή σας θα στραφεί σε οτιδήποτε έχει αξία στη ζωή, είτε υλική, είτε πνευματική είτε ψυχική. Ίσως χρειαστεί να ορίσετε την αξία κάποιων προσώπων. Θα ασχοληθείτε με επιχειρηματικές και εμπορικές υποθέσεις περισσότερο από ότι συνήθως. Αυτό μπορεί να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από τις αγορές αντικειμένων μέχρι την είσοδό σας σε μία σημαντική διαπραγμάτευση που αφορά τιςεπιχειρήσεις . Το σημαντικότερο που πρέπει να κάνετε είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι συναλλαγές θα είναι πολύ πιο δύσκολες από ότι συνήθως. Έτσι θα πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε τις καταστάσεις να λειτουργήσουν προς όφελός σας.

Αιγόκερως

Αυτό το διάστημα, θα συμμετάσχετε σε πολλές ομαδικές συζητήσεις και συνομιλίες. Θα σας απασχολήσουν πράγματα που έχουν να κάνουν με νέους ανθρώπους, με ταξίδια, με συγγενείς ή και με τους γείτονες. Θα προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Δεν είναι καλή στιγμή χαλάρωση ή ηρεμία . Ο ρυθμός των γεγονότων θα είναι πάρα πολύ γρήγορος και δεν θα μπορέσετε να τον αποφύγετε. Παρόλα αυτά θα πρέπει να προσπαθήσετε μερικές φορές να ξεφύγετε από τον φρενήρη ρυθμό, καθώς υπάρχει πιθανότητα η προσοχή σας να αποσπαστεί εντελώς και να μην μπορείτε πια να σκεφτείτε λογικά. Για το λόγο αυτό, δεν είναι η καλύτερη στιγμή να βγάλετε τελικά συμπεράσματα για διάφορα θέματα.

Υδροχόος

Θα υπάρξει μία πνευματική απόσυρση, αλλά όχι με την κακή έννοια. Δεν θα αποσυρθείτε για να αποφύγετε την σύγκρουση με την πραγματικότητα, αλλά για να μπορέσετε να σκεφτείτε όλες τις ιδέες που έχετε επινοήσει πρόσφατα. Είναι μία καλή στιγμή να ασχοληθείτε με την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή και να κάνετε σχέδια ή να αξιολογήσετε το κατά πόσο ικανοποιούνται οι ανάγκες σας σε αυτό το τομέα. Είναι εξαιρετική στιγμή για συζητήσεις με την οικογένεια όσον αφορά θέματα σημαντικά για όλους. Οι σκέψεις σας θα ταξιδεύουν συνεχώς σε πράγματα που έγιναν στο παρελθόν και θα έχετε την ανάγκη να πείτε κάτι για αυτά. Μην αφήσετε τη πίεση να σας δημιουργήσει εσωτερικά προβλήματα .

Ιχθείς

Είναι μία καλή στιγμή να εκφράσετε τις σκέψεις σας όσον αφορά τον εαυτό σας και την επικοινωνία με τους άλλους. Μπορείτε επιτέλους να κάνετε γνωστές τις απόψεις σας για οποιοδήποτε θέμα και να εξηγήσετε αποτελεσματικά οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας. Θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που διασκεδάζουν το μυαλό σας και θα έχουν να κάνουν με την ανάγνωση, τη γραφή και την πνευματική ευστροφία. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη προσπάθειά σας να μεταφέρετε το παιχνιδιάρικο πνεύμασας στους άλλους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είστε διατεθειμένοι να απελευθερώσετε την εσωτερική σας ενέργεια και να μην επιτρέψετε την είσοδο ενέργειας που προέρχεται από τους άλλους. Αν δεν είστε προσεκτικοί, ίσως να φανείτε αναίσθητοι απέναντι στις ανάγκες των άλλων.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (31/7/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα