Θες η κολώνια να διαρκεί πιο πολύ; Μάθε πώς θα τα καταφέρεις!

07:32 31/7/2014 - Πηγή: iPop

Το αιώνιο πρόβλημα σου φίλε άντρα και φυσικά και δικό σου φίλη γυναίκα, είναι ένα. Η κολώνια σου δε διαρκεί όσο θα ήθελες, οπότε συνεχώς βάζεις και ξαναβάζεις, με αποτέλεσμα να θες ένα μεγάλο μπουκάλι ανά μήνα. Επειδή, όμως, από οικονομικής άποψης δε σε συμφέρει, θα σου αποκαλύψουμε πώς μπορείς να κάνεις τη κολώνια να διαρκεί πιο πολύ (και να μη χρειάζεται να κουβαλάς παντού το μπουκάλι για να ψεκάζεσαι ανά δέκα λεπτά).

Συμβουλές για να μπορέσει η κολόνια να διαρκεί πιο πολύ:Μη ψεκάζεις τη κολώνια σου από μακριά.
Το άρωμα της εξαπλώνεται στο χώρο και το μόνο που καταφέρνεις είναι να σπαταλάς το άρωμα σου χωρίς λόγο στον αέρα.Βάλε το άρωμα σου καλύτερα στα δάχτυλά σου και όχι απευθείας στο δέρμα σου. Άπλωσε το άρωμα σου (με τα δάχτυλά σου) πίσω από τα αυτιά σου, στο εσωτερικό των αγκώνων σου και στους καρπούς σου.Ψέκασε μία στον αέρα και πέρνα γρήγορα από μέσα. Έτσι, θα αρωματιστούν τα μαλλιά σου χωρίς, όμως, να έρθουν σε άμεση επαφή με την κολώνια και βγάλουν τη λιπαρότητά τους.Εφάρμοσε το άρωμα σου μετά το μπάνιο και ενίσχυσέ το και λίγο πριν βγεις. Τότε οι πόροι του δέρματος είναι πιο ανοιχτοί και είναι σε θέση να απορροφήσουν καλύτερα το άρωμα σου.Tip!

Πρόσεξε την ποσότητα αρώματος που βάζεις αναλόγως με το είδος και την ποιότητά του. Πρέπει να θυμάσαι πως τα απαλά αρώματα θέλουν πιο συχνή ανανέωση και μεγαλύτερη ποσότητα ενώ, στα βαριά ένα το πολύ δύο ψεκάσματα είναι υπέρ αρκετά!

The post Θες η κολώνια να διαρκεί πιο πολύ; Μάθε πώς θα τα καταφέρεις! appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
διαρκει κολωνια
Τυχαία Θέματα