Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ποιος είναι ο νεαρός Αποστολόπουλος που έκανε ευρωπαϊκό ντεμπούτο και αποθεώθηκε

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα δεν δίστασε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Απόστολο Αποστολόπουλο, έναν 21χρονο που μέχρι πρότινος μετρούσε μόλις μία συμμετοχή με την ερυθρόλευκη εμφάνιση και αυτή πίσω τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο νεαρός αριστερός μπακ (ύψος 1.79μ) που μπορεί με

την ίδια ευχέρεια να παίξει και στο κέντρο της άμυνας είχε να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα από ένα ματς Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον Λεβαδειακό, στο οποίο αγωνίστηκε για 45'.

Ο Αποστολόπουλος είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, ενώ στους Πειραιώτες μετακόμισε τον Αύγουστο του 2020 σε ηλικία 17 ετών έχοντας την ταμπέλα του "νέου Τσιμίκα". Μάλιστα, εκείνη την περίοδο βρέθηκε πολύ κοντά σε μεταγραφή στη Βιλέμ.

Ωστόσο, το deal δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΦΗ ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν, αλλά ο τρόπος που χειρίστηκαν την υπόθεση οι Πειραιώτες και ασφαλώς η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, τον οδήγησαν στη μεταγραφή στο λιμάνι.

Έκτοτε είναι αναπόσπαστο μέλος όλων των μικρών ηλικιακών κατηγοριών του Ολυμπιακού, με τη φετινή σεζόν να αποτελεί βασικό γρανάζι της Β' ομάδας των ερυθρόλευκων, αφού έχει αγωνιστεί σε 21 ματς με απολογισμό ένα γκολ. Στα τρία εξ αυτών φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.

Όσοι τον γνωρίζουν καλά, μιλούν για έναν ευφυή ανασταλτικά μπακ, αλλά και για έναν χαρακτήρα αδαμάντινο. Λιγομίλητο, πειθαρχημένο, δεν προκαλεί προβλήματα, δουλευταρά, ο οποίος μαζί με τον πατέρα του (προπονητής στην ομάδα Σέρρες 1800) δούλευαν πολλές ώρες μαζί, ξέχωρα από το πρόγραμμα που έκανε ο μικρός με τον Πανσερραϊκό σε καθημερινή βάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα