Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (29/10/2014)

09:31 29/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η ημέρα θα είναι πολύ έντονη, με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιό σας να τετραγωνίζει την Σελήνη από τον Αιγόκερω. Όλα σας τα σχέδια θα πρέπει να τα δείτε ψύχραιμα γιατί θα έχετε μια τάση να εμπλέκετε στο μυαλό σας όλους τους τομείς, την καριέρα με την οικογένεια, την εξέλιξη με το παρελθόν . Η ημέρα δεν είναι πολύ κατάλληλη για να πάρετε κανενός είδους απόφαση, προτιμήστε να την ζήσετε ήρεμα με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σε καμία περίπτωση μην αφεθείτε σε προστριβές.

Ταύρος

Ένταση και πάθος χαρακτηρίζουν την ημέρα σας. Αν μπορείτε να το βρείτε όλα είναι πολύ καλά. Αν για κάποιο

λόγο οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας έχουν βαλτώσει, δεν είναι δημιουργικές, δεν ανάβουν την φλόγα σας, αισθάνεστε παγιδευμένοι και επιδιώκετε να κάνετε τους άλλους να καταλάβουν ότι έχετε μεγαλύτερες ανάγκες και περισσότερες αξιώσεις. Οικονομικά βρίσκεστε σε μια καμπή, μπορεί κάτι που σκέφτεστε να σας αποφέρει κέρδη .

Δίδυμοι

Η ημέρα σας θα είναι γενικά δύσκολη, με την οικογένειά σας να αποτελεί την πρώτη σας μέριμνα αλλά να είναι ταυτόχρονα και πηγή προβλημάτων. Οι γυναίκες με τις οποίες σχετίζεστε, η μητέρα, οι φίλες και γενικά οι αγαπημένες σας, είτε είστε άντρας είτε γυναίκα, θα σας φανούν πολύ δεσποτικές, υπερβολικά ρεαλίστριες και άκρως απαιτητικές. Ταυτόχρονα ζητήματα από το παρελθόν, όπως όλη αυτήν την περίοδο θα σας απασχολήσουν έντονα και θα απαιτήσουν την προσοχή σας.

Καρκίνος

Πολύ έντονη ημέρα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω να κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα, τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό και επίσης τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή. Όλα όσα για καιρό τα έχετε φέρει σε έναν λογαριασμό, η συναισθηματική σας συγκρότηση και όλα σας τα έργα, αν δεν χαλιναγωγήσετε τον ακραίο συναισθηματισμό και την ενασχόληση με το παρελθόν που σας προκαλεί η Σελήνη κινδυνεύουν.

Λέων

Η ημέρα σας επιφυλάσσει έντονες συγκινήσεις. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό εξακολουθεί να είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο και έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να ζήσετε ένα ακραίο ερωτικό πάθος . Πρέπει ωστόσο να μειώσετε το επίπεδο του εγωισμού και να αναλάβετε ένα πιο υπεύθυνο ρόλο μέσα σε όλες σας τις σχέσεις. Οικονομικά μπορείτε να βγείτε πολύ ωφελημένοι να συνεργαστείτε με γυναίκες, ειδικά αν είναι Ταύροι ή Ζυγοί.

Παρθένος

Θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ σήμερα στον τρόπο που θα σχετιστείτε με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ειδικά τις γυναίκες. Η έντονη σχέση του ανάδρομου Ερμή με την Σελήνη από τον Αιγόκερω προκαλεί τριγμούς στις σχέσεις σας, φέρνει εκνευρισμό, υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους προς τα εσάς και γενικά πυρπολεί την ημέρα σας με ένταση και νεύρα . Μην δώσετε σημασία, είναι μια πρόσκαιρη επιρροή.

Ζυγός

Δυνατές συγκινήσεις και αλλαγές έρχονται στην καθημερινότητά σας. Πιθανόν να βιώνετε μια απώλεια, είτε γιατί χάθηκε μια σχέση, είτε γιατί υπάρχει απόσταση, είτε γιατί χάσατε κάτι σε επίπεδο εργασίας. Ίσως να συμβαίνουν και όλα αυτά μαζί. Είναι μια μέρα και γενικά μια περίοδος που θα κινηθεί πολύ η μοίρα σας, μπορεί να φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή τα πράγματα σας δυσκολεύουν, αλλά έρχεται η αλλαγή που επιθυμείτε, αφήσετε τις αναβολές και εργαστείτε παθιασμένα, θα δείτε ότι θα σας βγει σε καλό.

Σκορπιός

Ακόμα μια μέρα έντονη στην γενική αυτή περίοδο που ο Πλούτωνας κινητοποιεί το κάρμα . Η σύνοδος του Πλούτωνα με την Σελήνη και το εξαιρετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιο σας μπορεί να είναι ένα δώρο ή μια πρόκληση, ανάλογα πώς θα τα χειριστείτε. Το κύριο πεδίο και το σοβαρότερο θέμα σας αυτή τη στιγμή είναι οι σχέσεις σας. Μπορείτε να ζήσετε ένα πολύ έντονο πάθος, αλλά μην το χρησιμοποιήσετε για να βγάλετε τα απωθημένα σας!

Τοξότης

Είναι πολύ πιθανόν να έχετε πολύ καλές εξελίξεις σήμερα στον χώρο της δουλειάς σας, κάτι που θα αναπτερώσει το πεσμένο σας ηθικό. Έχετε κουραστεί αρκετά και πολλά από τα πράγματα που κάνετε σε καθημερινή βάση δεν είναι αυτά που θα θέλατε. Ο Δίας όμως σας χαμογελάει, έστω κι αν οι υπόλοιπες δύσκολες πλανητικές επιρροές δεν το κάνουν αυτό πολύ φανερό. Δουλέψτε συγκεντρωμένοι και θα δείτε ότι οι στόχοι σας θα σας πλησιάσουν πολύ αισιόδοξα.

Αιγόκερως

Άλλη μια μέρα με πολύ μεγάλη συναισθηματική ένταση . Ο παρορμητικός σταυρός κρέμεται από τις εξελίξεις που συμβαίνουν ακριβώς στο δικό σας ζώδιο . η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, σας φέρνει πολύ κοντά σε Καρκίνους και Σκορπιούς και ίσως να είστε έτοιμοι να μπείτε σε μια πολύ παθιασμένη σχέση με κάποιο από αυτά τα ζώδια . Όλα όμως τα ζητήματά σας απαιτούν σήμερα ιδιαίτερη προσοχή, έχετε την τάση να φέρετε ακραίες λύσεις ανεξάρτητα από τις συνέπειες.

Υδροχόος

Η ημέρα είναι πολύ έντονη, με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό να είναι σε όψη τετραγώνου με την Σελήνη από τον Αιγόκερω. Όλη η επίδραση της παρορμητικότητας των δύο αυτών ζωδίων σας επηρεάζει σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά σας, τα πιστεύω σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Νεύρα και ένταση είναι στο μενού της ημέρας, ειδικά αν σχετίζεστε σε συνεργασία ή ερωτικά με Κριούς, Καρκίνους ή Αιγόκερους.

Ιχθείς

Εξακολουθείτε να είστε προστατευμένοι από τον ουράνιο θόλο ο οποίος σείεται και δονείτε παράδοξα, λόγω του Ποσειδώνα ο οποίος φροντίζει να σας αποκόψει από την πραγματικότητα, όσο σκληρή και αν είναι. Ωστόσο αυτό, έχει και τα όριά του. Αν η αποκοπή αυτή χρησιμοποιηθεί δημιουργικά, για να ασχοληθείτε με κάτι πολύ όμορφο και να το ολοκληρώσετε, καλώς. Αλλιώς, ίσως να πρέπει να μην ακούσετε τις ποσειδώνιες σειρήνες, ίσως να πρέπει να βγείτε από την ραστώνη σας και να δείτε και λίγο τα πρακτικά της ζωής σας, ακόμα κι αν αυτό σας κουράζει και σας αγχώνει.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (29/10/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα