Απέκτησε ευλυγισία και γίνε το παιδί λάστιχο!

08:01 29/10/2014 - Πηγή: iPop

Ο τρόπος ζωής που έχουμε υιοθετήσει τα τελευταία χρονιά μας κάνουν να νιώθουμε μόνιμα πιασμένοι και χωρίς καθόλου ευλυγισία. Χωρίς την ευλυγισία το σώμα μας χάνει την κινητικότητα του και το νιώθουμε μόνιμα βαρύ. Έτσι δεν νιώθουμε ωραία, χωρίς ενέργεια και συνεχώς κουρασμένοι.

Υπάρχουν 5 απλοί τρόποι για να «φτιάξουμε» την ευλυγισία μαςΠρέπει καθημερινά
να ενεργοποιείς τους μύες σου. Με απλές ασκήσεις στα πόδια και στα χέρια .Πάνω κάτω σαν τη γυμναστική που κάναμε στο σχολείο, με λίγες επαναλήψεις. Να κάθεσαι κάτω για παράδειγμα, να τεντώνεις τα πόδια σου και να προσπαθείς να τα φτάσεις.Μπορείς να σηκώσεις και κάποια βάρη, όχι πολλά! Δεν θα χρειαστείς βαράκια για αυτό και οι σακούλες με τα ψώνια είναι μια χαρά.Βαθιά καθίσματα. Όσο πιο χαμηλά φτάσεις τόσο το καλύτερο. Μπορείς και να κρατάς συγχρόνως και κάτι, π.χ. ένα μεγάλο βάρος, ώστε να δυσκολέψεις την άσκησηΤο μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν οι καρποί των χεριών μας. Για να τους βοηθήσεις και να αποφύγεις ενδεχομένως μια τενοντίτιδα μπορείς να τα «τινάζεις». Όπως όταν είναι βρεγμένα τα χέρια σου και τα τινάζεις για να στεγνώσεις.Κάποιες φορές ίσως νιώθεις τα δάχτυλα σου τελείως «ξερά». Για να τα νιώθεις πιο καλά μπορείς να τα ανοιγοκλείνεις αρκετές φορές. Το ίδιο και για τα δάχτυλα των ποδιών.

Βεβαία για όλα αυτά ,είναι προφανές ότι πρέπει να περιποιείσαι τον εαυτό σου με πολύ νερό και τροφές που σου δίνουν ενέργεια.

The post Απέκτησε ευλυγισία και γίνε το παιδί λάστιχο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα