Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (25/7/14)

09:01 25/7/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η περίοδος αυτή δεν προσφέρεται για βιαστικές αποφάσεις . Οι καταστάσεις απαιτούν βαθιά ανάλυση, ιδίως αυτές που έχουν οικονομικές επιπτώσεις. Όχι μόνο θα πρέπει να γνωρίζετε όλα τα στοιχεία και όλες τις πιθανές επιπτώσεις μιας οικονομικής δέσμευσης, αλλά είναι πιθανό οι άλλοι να μην παρουσιάζουν όλα τους τα χαρτιά στο τραπέζι και να έχουν μυστικές ατζέντες. Το ίδιο ισχύει για τα επαγγελματικά αλλά και για τα αισθηματικά θέματα. Για το λόγο αυτό, κρατήστε κι εσείς κλειστά τα χαρτιά σας και μην αποκαλύπτετε αξιόλογες πληροφορίες ή τις ιδέες σας για το μέλλον . Αυτό θα σας δώσει δύναμη και

θα σας επιτρέψει να λύσετε μια αμφιλεγόμενη κατάσταση. Στον έρωτα έχετε την εύνοια των άστρων και ακόμα κι αν είστε απελπιστικά απογοητευμένοι, η αγάπη θα ορμήσει προς το μέρος σας και θα σας καταλάβει εξ εφόδου!

Ταύρος

Η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για τα επαγγελματικά θέματα, ενώ η πλανητική ενέργεια θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ορισμένους άχρηστους ενδοιασμούς που εμποδίζουν την πρόοδό σας. Να περιμένετε προβλήματα στα δόντια, αλλά και αύξηση των εξόδων. Ο ανάδρομος Ερμής, στον τομέα των σχέσεων, βάζει τέλος στους εφήμερους έρωτες . Δεν αποκλείεται όμως ένα σύντομο ειδύλλιο να μετατραπεί σε μακροχρόνια αγάπη . Και ίσως εκπλαγείτε βλέποντας ότι αυτό το είδος της αγάπης είναι κοντά σας, σε απόσταση αναπνοής! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σας προσφέρει την ευκαιρία για μια ρομαντική απόδραση, για μια ρομαντική πρόταση ή και για τα δυο. Αυτό εξαρτάται από το πόσο ισχυρός είναι ο Ποσειδώνας στο ωροσκόπιό σας. Πάντως η όψη αυτή υπόσχεται μια εποχή μεγάλης ευημερίας με την κοσμική, τη συναισθηματική ή την πνευματική έννοια.

Δίδυμοι

Έχετε ούριο άνεμο στα πανιά σας, οπότε μην αφήσετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε ένα μυστήριο ή θέσετε σε λειτουργία ένα προσωπικό ή επαγγελματικό σχέδιο. Ωστόσο μην περιμένετε άμεσες απαντήσεις στις ιδέες και στις προτάσεις σας. Αυτές θα έρθουν σε κάποια πιο ευνοϊκή στιγμή. Αν είστε δεσμευμένοι, θα χρειαστεί να φερθείτε τρυφερά κι ευγενικά προκειμένου να αποφευχθούν οι κίνδυνοι από την ένταση που υπάρχει. Θα υπάρξει κάποια μικρή βελτίωση στα οικονομικά, συνεχίστε όμως να είστε συνετοί με τα έξοδά σας. Τυχόν προβλήματα στη δουλειά είναι προσωρινά και δεν πρέπει να τα λάβετε σοβαρά υπόψη. Μην θεωρήσετε τον εαυτό σας θύμα του πεπρωμένου. Έχετε κι εσείς μερίδιο στην ευθύνη. Μια ισορροπημένη και πιο υγιεινή διατροφή θα σας επιτρέψει να απαλλαγείτε από τα πεπτικά και εντερικά προβλήματα.

Καρκίνος

Η πλανητική συγκυρία θα βελτιώσει τη διάθεσή σας και θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε κάποιες καταστάσεις. Πιο συγκεκριμένα, θα αισθανθείτε μια έντονη επιθυμία να εκφράσετε τις επιθυμίες σας για το σύντροφό σας. Μιλώντας για το τι σας αρέσει και πόσο, είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει στη βελτίωση της ερωτικής ζωής σας. Να θυμάστε, όμως, ότι πρέπει να προσεγγίσετε αυτές τις συνομιλίες με μεγαλύτερη διακριτικότητα και με λιγότερο απαιτητικό τόνο. Διαφορετικά, θα αποξενώσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, αντί να του τραβήξετε την προσοχή. Γιατί όχι, μπορείτε να μοιραστείτε μια από τις βαθύτερες ερωτικές φαντασιώσεις σας. Με λίγο προγραμματισμό, μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Λέων

Κάποιες καθυστερήσεις, ματαιώσεις και ενοχλητικές κουβέντες θα είναι στο πρόγραμμα την στιγμή αυτή. Καλό θα ήταν να σιγουρευτείτε πρώτα για τα γεγονότα προτού βγάλετε συμπεράσματα. Η περίοδος όμως αυτή θα έχει και τις γλυκές στιγμές της. Είναι καλή ιδέα να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και να αφιερώσετε χρόνο στο αγαπημένο σας πρόσωπο ή στην αγαπημένη σας ασχολία. Μην περιμένετε από τους άλλους να είναι ιδιαίτερα συνεπείς τις μέρες αυτές. Αναλάβετε εσείς να κάνετε τα πράγματα ωραία και να περάσετε μαγικές στιγμές έρωτα και πνευματικής ανάτασης. Οι σχέσεις φιλίας με ένα πρόσωπο που γνωρίσατε πρόσφατα θα γίνουν πιο βαθιές. Έχετε τα μάτια ανοιχτά στο χώρο εργασίας και τακτοποιήστε ένα οικογενειακό θέμα προτού γίνει πιο σοβαρό.

Παρθένος

Ο Ποσειδώνας βάζει τα δυνατά του ώστε να κάνει την ερωτική σας ζωή όσο πιο όμορφη γίνεται. Ένα ρομαντικό ραντεβού θα μπορούσε να μεταμορφώσει τη χλιαρή σχέση σας και να φέρει ξανά την έξαψη στον έρωτα. Αν βρίσκεστε στα πρώτα στάδια μιας σχέσης, τις μέρες αυτές θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα και να έρθετε πιο κοντά. Ακόμη κι αν τα ερωτικά ζητήματα δεν βρίσκονται στην κορυφή των ενδιαφερόντων σας, θα σας απασχολήσουν κι αυτό θα βγει προς όφελός σας. Βάλτε τον έρωτα στη ζωή σας και δεν θα βγείτε χαμένοι. Αν έχετε βιώσει μια απογοήτευση ή έναν πρόσφατο χωρισμό, αυτή δεν είναι καλή περίοδος για να βγάλετε μια άκρη ή να ζητήσετε το λογαριασμό. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Αυτή ξέρει καλύτερα.

Ζυγός

Όλα δείχνουν να μπαίνουν σε καλό δρόμο. Υπάρχει όμως ένα «αλλά» στην ευνοϊκή αυτή κατάσταση και έχει να κάνει με τη σαφήνεια πάνω στον τομέα των οικονομικών σας. Υπάρχουν πολλά θέματα για τα οποία δεν είστε βέβαιοι και δεν γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει. Έτσι, λοιπόν, το πρώτο βήμα είναι να καταλάβετε ποια είναι ακριβώς η κατάσταση που επικρατεί στα οικονομικά σας σε σχέση με τους άλλους. Αυτό θα σας βοηθήσει να είστε πιο ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι και να είστε έτοιμοι όταν σας γίνει μια προσφορά ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε. Θα σας βοηθήσει επίσης να ανακαλύψετε μια εναλλακτική λύση στο πρόβλημά σας.

Σκορπιός

Κάντε μια σιωπηλή υπενθύμιση στον εαυτό σας ότι δεν πρέπει να φοβάστε να ονειρεύεστε. Ο Κρόνος, ο μεγάλος συνετιστής, βρίσκεται στο ζώδιό σας και σε άριστη σχέση με τον Ερμή. Στα διάστημα αυτό έχει αποφασίσει να διώξει από πάνω σας κάθε πλάνη, έτσι αν έχετε αισθανθεί αποθαρρυμένοι και κουρασμένοι κατά τη διάρκεια των τελευταίων δώδεκα μηνών, είστε απόλυτα δικαιολογημένοι. Τώρα ήρθε η στιγμή να θεωρήσετε όλα αυτά που σας συνέβησαν σαν εμπειρία ζωής και ν’ αρχίσετε να πιστεύετε και πάλι ότι μερικά από αυτά τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Οι προσπάθειές σας δεν θα πάνε χαμένες: μπορεί να πάρει χρόνο για να αποδώσουν καρπούς, αλλά θα έχετε κάνει ένα σημαντικό πρώτο βήμα. Εκτός από τα μεγάλα όνειρα, αφιερώστε χρόνο και στον έρωτα.

Τοξότης

Το τρέξιμο με ταχύτητα για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι μόνο κουραστικό, αλλά συμβάλλει στο να χάνετε και ένα μεγάλο μέρος του τοπίου! Φυσικά, αυτό είναι μια αλληγορία, με την έννοια ότι μπορεί να είχατε να κάνετε τόσα πολλά τελευταία, ώστε σας ξέφυγαν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Ο Ποσειδώνας θα σας βοηθήσει να επιβραδύνετε το ρυθμό σας και να κατανοήσετε καλύτερα τα πράγματα. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι δεν αισθάνεστε σαν τον συνηθισμένο δυνατό εαυτό σας, και αυτός είναι ένας άλλος καλός λόγος για να διακόψετε το πρόγραμμά σας και να δώσετε λίγο μεγαλύτερη προσοχή στη σωματική και συναισθηματική σας ευεξία . Αν μια κατάσταση αρχίζει να γίνεται όλο και πιο μυστηριώδης, αντί να προσπαθείτε να τη διαλευκάνετε, αναλάβετε να την παρακολουθείτε: όσα περισσότερα ξέρετε, τόσο καλύτερα θα τη χειριστείτε.

Αιγόκερως

Αν η προηγούμενη πλανητική περίοδος άφησε κάποια σημάδια πάνω σας, οι ίδιες επιδράσεις της θα σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο προς την ανάκαμψη. Ίσως μια κατάσταση να ξέφυγε από τον έλεγχο ή ακόμη και να τερματίστηκε. Με το να απομακρύνετε τον εαυτό σας από τα πράγματα, θα μπορέσετε να τα δείτε καλύτερα. Αν και πολλά πράγματα στη ζωή απαιτούν πρακτικές λύσεις, συνήθως υπάρχει χώρος για μια πιο πνευματική προσέγγιση και αυτό μπορεί να είναι μια άλλη απάντηση στα πρόσφατα γεγονότα. Δώστε σε κάποιον το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, ζητήστε του αν χρειαστεί συγγνώμη, αλλά πάνω απ’ όλα να θυμάστε πως όταν ενεργούμε με γνώμονα την αγάπη, το αποτέλεσμα είναι πάντα δίκαιο.

Υδροχόος

Δεν θα είστε οι μόνοι που βρίσκεστε σε σύγχυση την περίοδο αυτή. Πολλά σχέδια ματαιώνονται ή μπαίνουν στην αναμονή, οι πληροφορίες είναι παραπλανητικές και οι άνθρωποι χάνονται στα «δίκτυα» της επικοινωνίας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται με τις οδηγίες που δίνετε στους άλλους, αλλά και με τις προθέσεις σας. Επίσης να ελέγχετε συνέχεια ότι τα πράγματα βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Το όφελος από αυτή την κατάσταση των αμφιβολιών και των υποθέσεων είναι ότι σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε μια απόφαση που πήρατε βιαστικά ή κάτω από πίεση. Κανείς δεν θέλει να φαίνεται αναποφάσιστος, και κανείς δεν θέλει να απογοητεύσει τους άλλους, αλλά θα πρέπει να αισθάνεστε απόλυτα βέβαιοι γι’ αυτό που κάνετε. Ένας από τους λόγους για τις αμφιβολίες που σας βασανίζουν είναι το γεγονός ότι κατά βάθος δεν συμφωνείτε με τη λύση που ακολουθείται.

Ιχθείς

Ένα από τα μεγαλύτερα ατού σας είναι η πνευματικότητά σας και τώρα δεν είναι η ώρα να το ξεχάσετε αυτό. Ό,τι κι αν συνέβη πρόσφατα, δεν μπορεί ν’ αλλάξει. Και αυτό ισχύει είτε για πολύ ευχάριστα γεγονότα είτε για καταστάσεις που σας έβαλαν στο φαύλο κύκλο της αυτο-αμφισβήτησης. Ωστόσο, αν και δεν μπορείτε να αλλάξετε ό, τι συνέβη, μπορείτε να επιλέξετε με ποιο τρόπο θα συνεχίσετε από εδώ και πέρα. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και μην κάνετε τίποτα βιαστικά. Ζητήστε συμβουλή από ανθρώπους που ξέρετε ότι θα σας πουν αλήθειες . Με τον Ποσειδώνα σε άριστη σχέση με Ερμή και Αφροδίτη, υπάρχει χρόνος για να έρθουν τα κρυμμένα στοιχεία στην επιφάνεια και, το πιο σημαντικό, για να ανασυνταχθείτε και να επανέλθετε νικηφόροι.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (25/7/14) appeared first on iPop.

Keywords
ζωδια σημερα, αστρα, μυστήριο, βγείτε, προσφορες, λύση, γνώμονα, oroskopos, ipop, σταση εργασιας, κλειστα επαγγελματα, ωροσκοπιο, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, εξαψη, η ζωη ειναι ωραια, ξανα, ipop, βγείτε, δυνατα, επιθυμιες, αφροδιτη, βημα, διατροφη, δουλεια, θεμα, ονειρα, οψη, περιοδος, πιεση, προγραμμα, υγιεινη διατροφη, ωρα, oroskopos, αγαπη, αυξηση, αμφιβολιες, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεται, γνώμονα, διαστημα, δυναμη, δειτε, δωδεκα, δοντια, δωσει, ευκαιρια, υπαρχει, ενεργεια, εννοια, εξοδα, εποχη, επιθυμια, ερθετε, ερμης, ευεξια, ευθυνη, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδιο, ειδος, ηρθε η στιγμη, ισχυει, κρονος, λειτουργια, λεπτομερειες, λύση, λογο, ματια, μυστήριο, μπορειτε, ξερετε, παντα, ομορφη, οφελος, ποσειδωνας, προβληματα, ραντεβου, συγκεκριμενα, συνεχεια, σημαδια, σχεδια, σχεδιο, τρεξιμο, ισχυρος, φυσικα, χρονος, ερωτες, γλυκες, ιδιαιτερα, καρδια, πληροφοριες, σωστο, θεματα
Τυχαία Θέματα