Πώς να προστατέψεις τα μανό σου!

07:01 25/7/2014 - Πηγή: iPop

Ακόμα και η πιο άχρηστη να είσαι (όπως εμείς) και να μην μπορείς να βάψεις ένα νύχι χωρίς να βάψεις μέχρι και τον αγκώνα, σίγουρα έχεις έστω και ένα μανό στο σπίτι! Ξέρεις πώς να προστατέψεις τα μανό σου ή απλά τα αφήνεις στο μπάνιο να χαλάνε και να βλέπεις τα ευρουλάκια που έδωσες για να τα αποκτήσεις να πετάνε από το παράθυρο;

Εμείς σου έχουμε τις 3 βασικές συμβουλές για να τα κάνεις να διαρκέσουν όσο περισσότερο γίνεται!

Για να μην κάνουν φουσκάλες

Το καλοκαίρι θα έχεις παρατηρήσει

πως όταν βάφεις τα νύχια σου, ακόμα και αν το μανό είναι από τα καλύτερα της αγοράς, το χρώμα μπορεί να κάνει φουσκάλες! Για να αποφύγεις αυτό το αντιαισθητικό σαγρέ μπορείς να βάλεις τα μπουκαλάκια των μανό μέσα στο ψυγείο! Όταν θελήσεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο από αυτά, απλώς το ανακινείς πολύ καλά και το χρησιμοποιείς! Μην ξεχάσεις να το επιστρέψεις στο ψυγείο!

Δεν βάζεις ποτέ ασετόν!

Όσο πηκτό και να είναι πλέον το μανό σου, δεν πρέπει να του βάλεις ασετόν! Αν δεν μας ακούσεις και το βάλεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αραιώσεις το χρώμα μέχρι να εξατμιστεί το ασετόν και μετά να σφίξει ακόμα περισσότερο!

Δεν μπλέκεις χρώματα μεταξύ τους!

Βασικά δεν μπλέκεις τα μανό γενικά μεταξύ τους! Αν για παράδειγμα, έχεις το αγαπημένο σου χρώμα δύο φορές και το πρώτο μπουκαλάκι έχει αδειάσει σχεδόν ολόκληρο και έχει μείνει πολύ λίγο στον πάτο του μπουκαλιού…. Και έχεις την ίδια απόχρωση καινούρια, μην σκεφτείς να μπλέξεις τα δύο μανό! Το ανοικτό έχει πάρει αέρα και έχει σφίξει. Το καινούριο είναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ! Αν του βάλεις το παλιό θα πάρει και αυτό αέρα και θα σφίξει με αποτέλεσμα να χαλάσει αμέσως!

The post Πώς να προστατέψεις τα μανό σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα