Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (2/10/14)

09:02 2/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η μέρα σας είναι έντονα φορτισμένη με νεύρα . Πράγματα που τα θεωρούσατε εντελώς βέβαια στην δουλειά σας τελικά αποδεικνύεται ότι δεν έχουν «δεθεί» σωστά και πρέπει να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο συζητήσεων ή προσφορών για να έχετε αποτέλεσμα. Δεν είναι καθόλου περίεργο που έχετε νεύρα και θα θέλατε να τα αφήσετε όλα πίσω σας. Ηρεμήστε και σκεφτείτε πώς θα δράσετε, ο Ουρανός σε αντίθεση με τον Ήλιο σας προκαλεί αυτές τις καθυστερήσεις. Ο δρόμος είναι να στραφείτε σε πιο παραδοσιακές μεθόδους.

Ταύρος

Η δύναμη

της συνόδου του Ήλιου με την Αφροδίτη έχει φωτίσει την ζωή σας και νιώθετε πολύ ανανεωμένοι. Όσοι είστε σε σχέση ετοιμάζετε όμορφες εκπλήξεις για τους ανθρώπους σας, έχετε μια τάση προς την πολυτέλεια και την ομορφιά που σας πηγαίνει πολύ και σας κάνει να δείχνετε εξαιρετικά δυνατοί και αισιόδοξοι. Στα επαγγελματικά σας επίσης υπάρχει άνθιση, αν και δεν είναι πολύ φανερή.

Δίδυμοι

Προσανατολιστείτε στο γεγονός ότι για το επόμενο διάστημα 15 περίπου ημερών θα πρέπει να είστε πολύ υπομονετικοί με τους άλλους αλλά και πολύ οργανωμένοι στην καθημερινότητά σας, και πάλι δεν θα τα καταφέρετε να τιθασεύσετε τον Ερμή που ετοιμάζεται για την ανάδρομη φορά του. Απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σχετίζεται με τύχη και ρίσκο και μην παίρνετε τελεσίδικες αποφάσεις σε κανέναν επίπεδο.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον πολικό σας Αιγόκερω σε καλή σχέση με τον Κρόνο αλλά και με την σχέση τετραγώνου με τον Ουρανό σας δίνει το στίγμα να κοιτάξετε την καριέρα σας και γενικά να συντονιστείτε με θεσμικά θέματα, κάτι που ωστόσο σας αρέσει. Το κύρος σας ανεβαίνει και γίνονται δεκτά πια πολύ εύκολα όλα όσα θέλετε να περάσετε στην δουλειά σας, ειδικά αν αυτή σχετίζεται με νομικά, ασφαλιστικά και κληρονομικά θέματα. Η προσωπική σας ζωή είναι ήρεμη και τρυφερή.

Λέων

Ο Ήλιος, ο Άρης και ο Δίας σε συμμαχία, όλοι σας οι κυβερνήτες δηλαδή, σας κινητοποιούν, αλλά πολύ πιθανόν με τόση ενέργεια να μην μπορείτε να αποφασίσετε πώς να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας, οπότε κάνετε τα πάντα μαζί και αυτό δεν είναι καλό. Μια ένταση που νιώθετε στην προσωπική σας ζωή προκύπτει από το γεγονός ότι με τόση ορμητικότητα δεν αφήνετε καθόλου τους ανθρώπους ας να εκφραστούν – προτρέχετε και δεν μπορούν ούτε να σας παρακολουθήσουν ούτε να νιώσουν ότι και αυτοί συμμετέχουν στα σχέδιά σας, είναι κάπως σαν μαριονέτες που προσπαθείτε να ελέγξετε.

Παρθένος

Όσο και αν έχετε την καλή εσωτερική πρόθεση να ασχοληθείτε με όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας ή τις σπουδές σας, πρέπει να παραδεχτείτε ότι σας έχει καταβάλει μια κάποια κούραση . Τα σχέδιά σας αναβάλλονται και θα βρεθείτε να νιώθετε ενοχές είτε γιατί χάνετε τον χρόνο σας σε ξενύχτια που δεν σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που πρέπει μέσα στην ημέρα, είτε γιατί αναβάλετε συνέχεια το να μπείτε σε πρόγραμμα. Δεν πειράζει, έχετε δικαίωμα κι εσείς μια φορά να ξεκουραστείτε.

Ζυγός

Οι φόβοι σας και οι ενοχές σας για πράγματα που σχετίζονται με την δουλειά σας και τα προσωπικά σας υποχωρούν, αλλά αυτό αντί να σας κινητοποιήσει σας ρίχνει σε αδράνεια, γιατί αισθάνεστε τυχεροί και μόνον που δεν στράβωσαν κάποια πράγματα που τα είχατε σίγουρα ότι θα πήγαιναν πραγματικά άσχημα! Καλό είναι που πήρατε ανάσα, αλλά είναι καιρός για να δουλέψετε σε μια κατεύθυνση που θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τα ταλέντα σας, μην αναβάλετε άλλο.

Σκορπιός

Η σύνοδος του Πλούτωνα με την Σελήνη που συνεχίζεται, μαζί με το ολοένα και πιο ακριβές τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται, σας δημιουργούν μεγάλη εσωτερική αναστάτωση. Σε αντιστάθμισμα η καλή σχέση της Σελήνης με τον Κρόνο σας βοηθάει να λύστε κάποια προβλήματά σας νομικά, κληρονομικά ή σε σχέση με τράπεζες, αν κινηθείτε γρήγορα γιατί η επιρροή του τελειώνει αύριο. Δώστε σημασία στο πώς νιώθουν οι άλλοι, έχετε απομονωθεί.

Τοξότης

Κάνετε αναγκαστικά πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν πολύ, γιατί είναι μια περίοδος κάπως διαδικαστική,. Δεν υπάρχει πραγματική δημιουργία, υπάρχει μόνον προπαρασκευή. Ωστόσο έχετε την δυνατότητα να το αντιμετωπίσετε αυτό καλύτερα από ό,τι συνήθως, ο στόχος σας λάμπει πολύ καθαρά μπροστά σας και σας φωτίζει την κάθε μέρα. Συναισθηματικά θα θέλατε να έχετε κοντά σας τον άνθρωπό σας, αλλά η απόσταση είναι υπαρκτή, σας χωρίζουν υποχρεώσεις ή χιλιόμετρα. Υπομονή.

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή, αρκεί να μην θελήσετε ξαφνικά να κάνετε πράγματα που δεν τα ξέρετε καλά. Τόσο ο Κρόνος σε σχέση με την Σελήνη – που είναι στο ζώδιό σας αυτή τη στιγμή – όσο και ο Ήλιος σε καλή σχέση με την Αφροδίτη σας βοηθούν να επικοινωνήσετε συναισθηματικά με τους ανθρώπους σας και να βάλετε καλές βάσεις στη δουλειά σας, αλλά μόνον αν πρόκειται για παλιό και γνώριμο αντικείμενο, τα νέα ξεκινήματα δεν έχουν εύνοια.

Υδροχόος

Δώστε σημασία στην διαίσθησή σας και σε καμία περίπτωση μην δράτε σαν να ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρετε. Και επαγγελματικά και σε ψυχολογικό επίπεδο δράτε στα τυφλά, έχετε χάσει την εσωτερική σας πυξίδα λόγω της κακής σχέσης του Ουρανού με τον Ήλιο. Μην κάνετε βήμα, ούτε σήμερα, αν δεν το σκεφτείτε πολλές, πάρα πολλές φορές. Και πάρτε την γνώμη των άλλων, την χρειάζεστε, ειδικά των γονιών σας ή των μεγαλύτερων συναδέλφων και συνεργατών.

Ιχθείς

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα και της Σελήνης με τον Ουρανό σας δυσκολεύουν πολλαπλά και σας υποχρεώνουν να κατεβείτε από τα πτερύγια του φανταστικού δελφινιού που σας ταξίδευε στην χώρα του ονείρου και να ασχοληθείτε με πεζότητες, λογαριασμούς, πληρωμές και υποχρεώσεις. Το χειρότερό σας. Είναι λογικό να έχετε νεύρα, αλλά τελικά είναι καλύτερο να αποδεχτείτε και αυτήν την πλευρά της ζωής και να κοιτάξετε να είστε συνεπείς.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (2/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα