Ποιοι είναι οι μύθοι γύρω από τα ευτυχισμένα ζευγάρια που δεν ισχύουν

23:52 1/10/2014 - Πηγή: iPop

Για πες μας πώς φαντάζεσαι εσύ την ιδανική σχέση και ποια χαρακτηριστικά νομίζεις πώς έχουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια; Θεωρείς πώς φυσικά δεν τσακώνονται ποτέ και πώς κάθονται σφιχτά αγκαλιασμένα όσες ώρες είναι μαζί. Κάνεις λάθος! Αυτά τα βλέπουμε μόνο στη ζωή μη σου πω ούτε καν εκεί. Στην καθημερινότητα, λοιπόν, τα πράγματα δεν είναι τόσο ιδανικά και θα το καταλάβεις και εσύ κάποια φορά αν δε το συνειδητοποίησες ακόμα.

Τι δεν ισχύει ούτε καν στα ευτυχισμένα ζευγάρια;Βλέπουν τη ζωή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: Αυτό δε συμβαίνει ούτε με τα αδέρφια σου που έχετε το ίδιο αίμα, ούτε με την κολλητή
ή τον κολλητό που είστε από παιδιά μαζί, οπότε μην περιμένεις πως θα το βρεις στο έτερον σου ήμισυ.Η ζωή τους είναι πάντα ρομαντική: Δε ζουν σε συννεφάκι. Αντιμετωπίζουν και αυτά την ίδια καθημερινότητα με εσένα οπότε κατάλαβε πως δεν μπορούν να ζουν πάντα αρμονικά και δε τα χαρακτηρίζει ο ρομαντισμός. Μπορεί στην αρχή να φαντάζουν όλα τέλεια αλλά έρχονται στιγμές που περνούν κρίσεις.Έχουν κοινά ενδιαφέροντα: Όπως λέει και ο λαός (που σχεδόν πάντα έχει δίκιο) αλλά και οι κανόνες της φυσικής, τα ετερώνυμα έλκονται. Οι άνθρωποι, λοιπόν που τις περισσότερες φορές είναι μαζί και είναι ευτυχισμένοι δεν αγαπούν τα ίδια πάντα πράγματα, έχουν διαφορετικά γούστα και αυτό τους βοηθά να περνούν καλά.Κάνουν καθημερινά σεξ: Μπορεί τις περισσότερες φορές η ερωτική τους ζωή να είναι σχεδόν πάντα στα up της αλλά, δεν κάνουν και καθημερινά σεξ γιατί πολύ απλά ή βαριούνται ή δεν προλαβαίνουμε.Δεν τσακώνονται ποτέ: Αν βρεις ζευγάρι που δεν τσακώνεται σύστησέ το μας σε παρακαλώ για να σου δώσουμε συγχαρητήρια. Τα καβγαδάκια υπάρχουν παντού ακόμα και στις ιδανικές και ονειρικές σχέσεις που φαντάζεσαι ή που βλέπεις να έχουν γνωστοί σου.

The post Ποιοι είναι οι μύθοι γύρω από τα ευτυχισμένα ζευγάρια που δεν ισχύουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα