4 πράσινες τροφές που πρέπει να εντάξεις στη ζωή σου

08:04 2/10/2014 - Πηγή: iPop

Θέλουμε να είσαι πάντα σε φόρμα και να διατηρείς την διάθεσή σου στα ύψη. Έτσι, βρήκαμε για εσένα τις 4 πιο καλές πράσινες τροφές τις οποίες πρέπει να εντάξεις στη ζωή σου αν θες να έχεις περισσότερο δύναμη αλλά και ενέργεια. Αυτές οι τροφές θα σε βοηθήσουν παράλληλα να αδυνατίσεις αλλά και να βελτιώσεις τις τιμές στις επόμενες αιματολογικές σου εξετάσεις.

Ποιες είναι οι πράσινες τροφές που στηρίζουμε;Τα λαχανάκια Βρυξελλών: Αποτελούν την απόλυτη σούπερ πηγή φυτικών ινών. Θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις δύναμη, θα ενεργοποιήσουν τον
μεταβολισμό σου και επειδή περιέχουν ινδόλη και καρβινόλη θα ανεβάσουν και την απόδοσή στο κρεβάτι αν είσαι άντρας.Αγγούρια: Τα γνωστά πράσινα αγγούρια έχουν μηδενικές θερμίδες! Εκτός από τις θερμίδες, όμως αποτελούνται κατά 95% από νερό. Έξι βοηθούν πολύ τον οργανισμό σου να μην αφυδατώνεται και αποτελούν το τέλειο σνακ για να μπορέσεις να ξεχάσεις την πείνα σου.Λαχανίδα: Είναι η υπερτροφή του αιώνα και θα το καταλάβεις σίγουρα και εσύ. Η λαχανίδα συγκεντρώνει σημαντική ποσότητα βιταμινών Α και C, ασβέστιου και φυτοθρεπτικά συστατικά που καταπολεμούν τον καρκίνο.Μπρόκολο: Ένα λαχανικό χαμηλό σε θερμίδες αλλά πλούσιο σε φυλλικό οξύ και σουλφοραφάνη. Είναι δυνατό όπλο κατά τη μάχη του καρκίνου και φυσικά για εσένα που θες να χάσεις τα περιττά σου κιλά και να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου.

The post 4 πράσινες τροφές που πρέπει να εντάξεις στη ζωή σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα