Χρήσεις που έχει το χαρτί κουζίνας και δεν τις φαντάζεσαι

08:30 2/10/2014 - Πηγή: iPop

Βλέπεις στον πάγκο σου το χαρτί κουζίνας (το οποίο εδώ που τα λέμε είναι η προέκταση του χεριού σου) αλλά δεν ξέρεις ότι εκτός από το απορροφήσει τα περιττά νερά και να κάνει τα χέρια σου να στεγνώσουν γρήγορα μπορεί να κάνει και ακόμα περισσότερα. Πράγματα που ίσως δε φαντάζεσαι και πίστεψε μας θα κάνουν την καθημερινότητα σου ευκολότερη.

Τι μπορεί να κάνει το χαρτί κουζίνας;Θα κρατήσει τα λαχανικά σου φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα: Τα φρούτα σου και τα λαχανικά σου χαλάνε γρήγορα και εσύ στεναχωριέσαι όταν αναγκάζεσαι να τα πετάξεις. Υπάρχει, όμως, τρόπος να τα κρατήσεις φρέσκα
για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Στρώσε στα ράφια από τα ψυγείο σου χαρτί κουζίνας. Αυτό θα απορροφήσει την υγρασία που συσσωρεύεται επάνω τους και τα κάνει να μουχλιάζουν.Περιττό λίπος στις σούπες ή στους ζωμούς; Τέλος! Όταν αφήσεις τη σούπα ή το ζωμό σου να κρυώσει το περιττό λίπος θα ανέβει στην κορυφή. Μάζεψε το, λοιπόν, με το χαρτί κουζίνας.Δεν έχεις σουρωτήρι; Δεν πειράζει! Για να αποβάλεις τα περιττά μικρά κομματάκια που μπορεί να υπάρχουν στο ζωμό σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χαρτί κουζίνας για σουρωτήρι.Κράτησε στεγνό το ψωμί σου: Πολλές φορές βάζεις το ψωμί στην κατάψυξη. Πριν το βγάλεις και το αποψύξεις τύλιξε το με χαρτί κουζίνας. Αυτό θα απορροφήσει την περιττή υγρασία και θα κάνει το ψωμί σου να φαίνεται τελείως φρέσκο μόλις ξεπαγώσει.

The post Χρήσεις που έχει το χαρτί κουζίνας και δεν τις φαντάζεσαι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα