Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (16/8/14)

09:30 16/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Το πλανητικό σκηνικό για εσάς ειδικά, οργανώνει ένα υπέροχο παιχνίδι που θα σας μάθει να «δουλεύετε» τα θέλω σας, γιατί τίποτα δεν γίνετε χωρίς κόπο και από μόνο του. Αξίζει τον κόπο να ρισκάρετε και να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να πετύχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας και να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Υπάρχουν δυσκολίες και θα συναντήσετε αρκετά εμπόδια στο δρόμο σας, όμως μην κάνετε πίσω, αντιθέτως πρέπει να μάθετε να ελίσσεστε και να ξεπερνάτε με επιτυχία τις δύσκολες καταστάσεις που θα προκύπτουν. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταφέρετε

να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και να εισπράξετε την ικανοποίηση που έχετε ανάγκη. Παράλληλα θα προβληματιστείτε με κάποια έκτακτα έξοδα που θα βγουν αλλά στο τέλος θα βρείτε λύσεις και θα τακτοποιήσετε όλα.

Ταύρος

Θα είσαστε σε μεγάλη πνευματική διέγερση κάνοντας γρήγορες σκέψεις, όμως θα συμπεριφέρεστε με εκνευρισμό και ανυπομονησία και θα νιώθετε ότι όλοι γύρω σας κινούνται ή λειτουργούν σε αργούς ρυθμούς. Μερικές φορές θα καταπιάνεστε με τις λεπτομέρειες και θα χάνετε την ουσία των πραγμάτων και επομένως και πολύτιμο χρόνο γι΄ αυτό οργανωθείτε καλύτερα για να διευθετήσετε άμεσα τα θέματα που σας απασχολούν και μην αναλώνετε άσκοπα την ενέργεια σας. Στα οικονομικά σας θα κάνετε πολλά έξοδα , προσοχή.

Δίδυμοι

Τα άστρα συμβουλεύουν να είστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας γιατί επικρατεί πολύ παρασκήνιο στο χώρο σας και δεν πρέπει να δίνετε λαβές για αρνητικά σχόλια.. Η κοινωνική σας ζωή θα ενισχυθεί και θα δεχτείτε προσκλήσεις από τον επαγγελματικό σας χώρο για διάφορες εκδηλώσεις όμως θα υπάρξουν και ανατροπές, γι αυτό να έχετε το νου σας. Στην εργασία σας θα πρέπει να μάθετε να είσαστε πιο υπομονετικοί και να διατηρείτε την ψυχραιμία σας γιατί κάποιες φορές θα δοκιμαστούν τα όρια και οι αντοχές σας και καλό θα είναι να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας. Στον οικονομικό σας τομέα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας και έτσι θα μπορέσετε να κινηθείτε χωρίς άγχος και πίεση.

Καρκίνος

Αναπολώντας στον παρελθόν θα δείτε τα λάθη σας και που οφείλονταν. Αυτό θα σας μελαγχολήσει μεν θα σας κάνει πιο τολμηρούς και αποφασιστικούς δε. Το καλό νέο είναι ότι υπάρχει η βοήθεια των συνεργατών σας, εκτιμήστε την και αποδεχτείτε την. Τακτοποιήσετε άμεσα τις εκκρεμότητες που έχετε ώστε να κερδίσετε χρόνο για να μεθοδεύσετε τις επόμενες σας κινήσεις. Στον οικονομικό σας τομέα θα πρέπει να αποφύγετε σπατάλες γιατί τα χρέη σας θα διογκωθούν. Θα αναζητήσετε τρόπους για αν αυξήσετε το εισόδημα σας αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε παρορμητικές κινήσεις ούτε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις.

Λέων

Θέλετε να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητες που έχετε γιατί νιώθετε ότι βρίσκεστε μπροστά σε μια καινούρια αρχή. Εχετε δίκιο. Προγραμματίστε τις κινήσεις σας για τις ριζικές αλλαγές που κάνετε και για να μην υπάρχει κάτι που να σας βγάλει εκτός προγραμματισμού και να αφοσιωθείτε πλήρως στον σχεδιασμό της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Αποφύγετε εντάσεις με τους συνεργάτες σας γιατί θα νιώσετε να σας πιέζουν κάποιες καταστάσεις μέσα στην δουλειά σας και δεν πρέπει να ξεσπάσετε στους άλλους. Στα οικονομικά σας τα άστρα προβλέπουν ότι δεν πρέπει να κάνετε ριψοκίνδυνες αγορές ή επενδύσεις γιατί τα αποτελέσματα θα είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που περιμένατε και γενικότερα πρέπει να περιορίσετε τα έξοδα σας και να μην παρασυρθείτε.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό οργάνωσε τον τελευταίο καιρό τα πράγματα έτσι ώστε να σας δώσει να καταλάβετε ότι πρέπει να ξεχάσετε ότι είχε διαδραματιστεί στο παρελθόν και να προσαρμοστείτε στις νέες καταστάσεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σας και να μπορέσετε διεκδικήσετε με επιτυχία τα δικαιώματα σας. Στον οικονομικό σας τομέα θα βρείτε τρόπους για την αύξηση των εισοδημάτων σας αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και να αρχίσετε να ξοδεύετε άσκοπα. Αν θέλετε να πιάσουν τόπο τα χρήματα σας καλύτερα θα είναι να τα αποταμιεύσετε για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο αυτή την περίοδο για να μπορέσετε κάποια στιγμή να κλείσετε παλιές σας οφειλές που σας ταλαιπωρούν ακόμη.

Ζυγός

Κύριος σκοπός σας θα γίνει η εξέλιξη της καριέρας σας και η εδραίωση σας στον χώρο. Βάλτε άφοβα σε εφαρμογή τις καινούργιες ιδέες που έχετε. Έχετε δημιουργήσει ήδη ένα προσοδοφόρο έδαφος και έτσι τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ομαλά για σας αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείτε στο παράγοντα τύχη που θα είναι στο πλευρό σας γι΄ αυτό οργανωθείτε καλύτερα και μην αποκαλύπτεται σε κανέναν τα σχέδια σας. Στα οικονομικά σας φροντίστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και εξετάστε αναλυτικά τις καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Θέματα σπιτιού θα σας απασχολήσουν έντονα, αν σκεφτείτε να αλλάξετε κατοικία ή να αγοράσετε καλύτερα θα είναι το αποφύγετε γιατί δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για τέτοια θέματα.

Σκορπιός

Οι αστρολογικές θέσεις δείχνουν ότι στα επαγγελματικά σας πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με την λήψη αποφάσεων γιατί υπάρχει πιθανότητα αν δεν εξετάσετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες να έχετε μπερδέματα και ανατροπές στην πορεία. Θα διευρύνετε τον κύκλο σας με σημαντικές γνωριμίες αυτές για αυτό φροντίστε να αναπτύξετε ισχυρούς δεσμούς γιατί αργότερα θα χρειαστείτε την στήριξη των ανθρώπων αυτών στην προώθηση των σχεδίων σας.. Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι καλή αλλά εσείς θα συνεχίσετε να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό πάνω στην δουλειά αφού θέλετε να αυξήσετε κι άλλο τα εισοδήματα σας. Θα ξοδέψετε χρήματα για διασκεδάσεις και κοντινές εκδρομές που θα οργανώσετε με τους δικούς σας ανθρώπους.

Τοξότης

Τα άστρα ετοιμάζουν για εσάς σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας αλλά θα πρέπει να τις αξιολογήσετε με προσοχή και να κινηθείτε αναλόγως. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας, θα είναι πολλές για αυτό θα πρέπει να ξεκουράζεστε και να μην αναλώνετε την ενέργεια σας άσκοπα.. Κάντε αργά και σταθερά βήματα και προσπαθήστε να μεταθέσετε συμφωνίες και υπογραφές για αργότερα για να κερδίσετε χρόνο εξετάζοντας τις αναλυτικά για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Στα οικονομικά σας κάντε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε άσκοπες αγορές γιατί θα έχετε πιεστείτε μετά πάρα πολύ για να τα καλύψετε.

Αιγόκερως

Οι αστρολογικές συνθήκες δείχνουν ότι υπάρχει σκληρός αγώνας για να επιβιώσετε στη δουλειά σας και για αυτό θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα για να αντιμετωπίσετε τον φόρτο της εργασίας σε συνδυασμό με τις προσωπικές σας υποχρεώσεις. Μην παρασυρθείτε σε καινούργια ξεκινήματα, γι΄ αυτό καλό θα είναι να καθυστερήσετε λίγο τα πράγματα γιατί αν κλείσετε κάποια συμφωνία τώρα θα δείτε αργότερα πολλά να αλλάζουν και δεν θα έρθουν όπως τα είχατε υπολογίσει. Τα οικονομικά σας θα είναι σε καλύτερη μοίρα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν με αποτέλεσμα να περάσετε άνετα τις μέρες αυτές διασκεδάζοντας και αγοράζοντας δώρα για τους φίλους σας. Μην ανοιχτείτε πολύ όμως προσπαθήστε να κάνετε αυτά που θέλετε αλλά και να εξοικονομήσετε χρήματα για να μειώσετε παλιές σας οφειλές.

Υδροχόος

Μην αμελήσετε αυτές τις μέρες την προώθηση της καριέρα σας. Έχετε κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια και για να τα υλοποιήσετε πρέπει να δουλεύετε παραπάνω ώρες μέχρι να φτάσετε στο σημείο που θέλετε εσείς. Κρατήστε μια ουδέτερη στάση απέναντι στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και μην ανοίγεστε εύκολα γιατί θα συμβούν κάποιες καταστάσεις και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς μαζί τους. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να μην ξοδέψτε πολλά χρήματα γιατί θα παρασυρθείτε και δεν θα σκεφτείτε πως θα καλύψετε αργότερα τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

Ιχθείς

Προσπαθήστε να αλλάξετε τον τρόπο που δουλεύετε, ίσως εισάγοντας πιο σύγχρονα μέσα, ώστε να ξεχωρίσετε μέσα στο σύνολο. Σίγουρα έτσι θα εισπράξετε τον θαυμασμό των ανώτερων σας. Οι αστρολογικές θέσεις δείχνουν ότι θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να μην κάνετε καινούργια ξεκινήματα γιατί δεν ευνοούνται και προσπαθήστε να μεθοδεύσετε καλύτερα τις κινήσεις σας έτσι ώστε όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή να είσαστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για σας. Στα οικονομικά σας θα αυξηθούν τα έσοδα σας και έτσι θα μπορέσετε να περάσετε πιο άνετα τις αυγουστιάτικες μέρες κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (16/8/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα