Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (15/10/14)

09:07 15/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Μιας πολύ καλή επιρροή από τον ανάδρομο Ερμή που κάνει εξάγωνο με τον Άρη σας χαρίζει ξαφνικές συγγνώμες από ανθρώπους που σας είχαν πληγώσει, αλλά σας δίνει και πολλές πληροφορίες για πράγματα σκοτεινά και ανεξήγητα από το παρελθόν που σας προβλημάτιζαν. Ταυτόχρονα έχετε εύνοια σε ζητήματα που αφορούν την έρευνα, αλλά και τον έρωτα, μπορείτε να επικοινωνήσετε πολύ καλά με τους άλλους σήμερα.

Ταύρος

Η δυνατή σχέση του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη αλλά και οι όψεις της Αφροδίτης σας ανοίγουν ένα παράθυρο καλής επικοινωνίας

με τους άλλους, σας χαρίζουν την δυνατότητα να λύσετε παρεξηγήσεις με δικούς σας ανθρώπους και ίσως να σας φέρουν και κάποια πολύ προσδοκώμενα χρηματικά οφέλη που θα σας βγάλουν προσωρινά από το αδιέξοδο.

Δίδυμοι

Ο Ερμής σε πολύ καλή σχέση με τον Άρη σας κάνει δώρο μια πολύ καλή σχέση με τον εαυτό σας, με τους ανθρώπους που αγαπάτε, με συνεργάτες και γνωστούς, αλλά αυξάνει και την γοητεία σας, καθώς ο ξαφνικός δυναμισμός σας ταιριάζει με την εικόνα σας και σας κάνει πολύ γοητευτικούς. Μια καλή χρήση αυτής της ενέργειας μπορεί να σας βγάλει κερδισμένους από συνεργασίες και από χρήματα που σας όφειλαν και ίσως σας τα επιστρέψουν.

Καρκίνος

Πρέπει να αντιταχθείτε στον εγωισμό και την κυκλοθυμία που θέλει να σας χαρίσει η Σελήνη. Οι πολλές της όψεις, αλλά κυρίως το τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο σας χτυπάνε ψεύτικα καμπανάκια κινδύνου. Σας δίνετε η εντύπωση ότι οι άνθρωποί σας δεν σας αγαπούν όσο νομίζατε ή ότι θυσιάζεστε χωρίς αντίκρισμα. Δεν είναι αλήθεια. Μην κάνετε καταβύθιση στο παρελθόν, δείτε όλα όσα έχετε να κάνετε και δώστε προτεραιότητα στα σχέδιά σας.

Λέων

Οι πολύ θετικές επιρροές από τους τρεις σας κυβερνήτες, Ήλιο, Δία και Άρη, συνεχίζονται και εντείνονται. Ίσως να νιώσετε μια κάποια ψυχολογική πίεση από το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου, ίσως να θέλετε να γίνετε λίγο πιο συναισθηματικοί από το συνηθισμένο ή ίσως να ανακαλύψετε ότι κάποιες συνεργασίες σας δεν είναι τόσο επωφελείς όσο νομίζατε. Έχετε την δύναμη να τα βάλετε όλα στην θέση τους. Τίποτα δεν μπορεί να σας ανακόψει από τα σχέδιά σας.

Παρθένος

Μια ξαφνική και ευχάριστη άνοδος της λίμπιντο, μια τάση να ασχοληθείτε θετικά και ζεστά με ανθρώπους από το παρελθόν όπως και να χτίσετε πάλι φιλίες που είχαν μαραζώσει είναι τα δώρα του Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη. Όσοι από εσάς ασχολείστε με το εμπόριο ή με την έρευνα, τις τηλεπικοινωνίες, τις μεταφορές και τα ταξίδια, έχετε μεγάλη εύνοια και ξαφνικά και απρόσμενα κέρδη από παλιές πηγές.

Ζυγός

Οι πλανητικές επιρροές από τον ανάδρομο Ερμή, από την Αφροδίτη και τον Ήλιο σας φέρνουν σε μια πολύ καλή σχέση με τον εαυτό σας, αν και η Σελήνη από τον Καρκίνο σας πιέζει και σας υπενθυμίζει να μην ξανοιχτείτε σε τίποτα νέο αν αυτό είναι να βλάψει τις υπάρχουσες σχέσεις, κυρίως με τα παιδιά σας, τους συντρόφους σας και τους ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Τα βήματά σας πρέπει να είναι προσεκτικά, δεν έχετε την πολυτέλεια του λάθους.

Σκορπιός

Η δράση της Σελήνης αλλά και του Πλούτωνα συνεχίζεται και νιώθετε ότι έχετε χάσει το κέντρο ισορροπίας σας, την εσωτερική σας πυξίδα. Είστε άνθρωποι που δεν μπορείτε να λειτουργήσετε αν δεν υπάρχει ένα έντονο πάθος και αυτή τη στιγμή νιώθετε ότι τα πράγματα που πρέπει να σας παθιάζουν, όπως και οι άνθρωποι, δεν αξίζουν τον κόπο. Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας και δείτε την πρακτική πλευρά της ζωής, δεν έχετε χρόνο για χάσιμο.

Τοξότης

Η εξαιρετική σχέση του Άρη από το ζώδιό σας με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ζυγό φωτίζει με διαίσθηση και περίεργες, όσο και θετικές, συμπτώσεις την ημέρα σας. Όσοι από εσάς έχετε σχέση με στρατιωτικά επαγγέλματα, με ανώτερη εκπαίδευση, με φιλοσοφικά ζητήματα, αλλά και επιχειρήσεις που σχετίζονται με βαριά μέταλλα, όπως και όσοι ασχολείστε με τον αθλητισμό έχετε μεγάλη εύνοια. Σε προσωπικό επίπεδο είστε πολύ γοητευτικοί και μπορείτε να έχετε την σχέση που θέλετε, στο επίπεδο που την θέλετε.

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής σε σχέση με τον Άρη από τον γειτονικό σας Τοξότη σας ανοίγει τους δρόμους του πεπρωμένου! Μπορείτε να αφήσετε πίσω σας ανασφάλειες, ερωτήματα που δεν έχουν νόημα, αγκυλώσεις που σας κουράζουν και σας κάνουν να επιστρέφετε συνέχεια στα ίδια αδιέξοδα μοτίβα. Είστε κύριοι του μέλλοντός σας μέσα από δουλειά, συγκέντρωση και γνώση. Ερωτικά έχετε την διάθεση να φλερτάρετε πάλι με ανθρώπους από τα παλιά.

Υδροχόος

Ο εργασιακός πυρετός έχει χτυπήσει σαραντάρια! Είστε σε πολύ έντονους ρυθμούς, αλλά είναι πολύ πιθανόν κάποια πράγματα που σχετίζονται με το επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειά σας να σας δίνει κακό ή περίεργο στίγμα, όπως επίσης είναι πιθανόν να έχετε καθυστερήσεις και αναβολές που σας εκνευρίζουν αφόρητα. Κάντε όλα όσα πρέπει, αλλά σας συμβουλεύουμε να μην έχετε την αίσθηση ότι είναι «όλα ή τίποτα», να είστε μεθοδικοί και συγκρατημένοι.

Ιχθείς

Η Σελήνη σας βάζει πάλι σε μια φάση ενδοσκόπησης και απομόνωσης. Όσο και αν οι άλλοι – σύντροφοι και αγαπημένοι, φίλοι και συνεργάτες – προσπαθούν να σας κάνουν να νιώσετε ασφάλεια, είναι αδύνατον να τα καταφέρουν. Όμως όλη αυτή η διάθεση δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Έχετε και πρακτικά προβλήματα . Βγείτε από το σκοτεινό θάλαμο της Σελήνης και δείτε όσα έχετε να κάνετε, ακόμα και αν δεν νιώθετε πολύ σίγουρη για το συναισθηματικό σας υπόβαθρο, θα τα λύσετε άλλη στιγμή αυτά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (15/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα