Πώς θα τρέξεις σωστά και με «ασφάλεια» τους χειμερινούς μήνες

08:08 15/10/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί το ημερολόγιο να λέει Οκτώβρης αλλά ο καιρός ακόμα σου λέει πως μπορείς με λίγο παραπάνω θέληση να πας ακόμα και για μπάνιο στη θάλασσα. Επειδή δεν είσαι χειμερινός κολυμβητής, όμως, κάνε λίγο υπομονή! Ο καιρός θα αλλάξει, εσύ θα φορέσεις τις φόρμες σου και φυσικά κάτι παραπάνω για να μην κρυώσεις και θα τρέξεις ξανά στο πάρκο της γειτονιάς σου. Εμείς, λοιπόν, θα

δώσουμε τις δικές μας συμβουλές και θα σου πούμε τι χρειάζεσαι για να τρέξεις σωστά αλλά και να παραμείνεις ασφαλής τους χειμερινούς μήνες και ειδικά όταν τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα.

Τι θα χρειαστείς το χειμώνα για να τρέξεις σωστά και με ασφάλεια;Ζεστές και χοντρές κάλτσες: Συνήθως τα αθλητικά παπούτσια όσο καλή ποιότητα και να έχουν δεν κρατούν το πόδι σου όσο ζεστό πρέπει. Φόρα, λοιπόν, καλές κάλτσες οι οποίες θα κρατήσουν τα πόδια σου σε υψηλή θερμοκρασία και δε θα σε κάνουν να κρυώσεις.Πρόσεχε που πατάς: Μπορεί στο έδαφος να υπάρχουν νερά και έτσι ο δρόμος να γλιστράει επικίνδυνα. Πρόσεχε, λοιπόν, πολύ και κοίτα καλά κάτω. Τα ανεπάντεχα γλιστρήματα και οι τραυματισμοί σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλεις.Δώσε σιγά σιγά την ένταση: Μην ξεκινάς τη γυμναστική σου από την αρχή με ένταση. Ξεκίνα την σιγά σιγά. Κάνε ένα μικρό ζέσταμα με διατάσεις μέσα στο σπίτι και μετά βγες στο δρόμο. Βοήθησε το σώμα σου να προετοιμαστεί για να μπορέσει να προσαρμοστεί στην εξωτερική θερμοκρασία.

The post Πώς θα τρέξεις σωστά και με «ασφάλεια» τους χειμερινούς μήνες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα