Αυτές είναι οι πρώτες διαφημίσεις για το νέο smartphone και Tablet της Google!

20:34 14/10/2014 - Πηγή: iPop

Από μέρα σε μέρα αναμένουμε να μας αποκαλύψουν το νέο Nexus 6 smartphone και το Nexus 9 tablet και όπως όλα δείχνουν αυτές είναι οι πρώτες διαφημίσεις για το νέο smartphone και Tablet της Google και μόλις της δημοσιοποίησε ο Android

Authority editor, Bogdan Petrovan!

Η πρώτη διαφήμιση το τεράστιο Nexus 6, με την Google να κάνει πλάκα για το μέγεθός του! Το slogan πίσω από την διαφήμιση είναι «Be Together, Not The Same» υποδεικνύοντας ότι δεν θέλουν όλοι οι χρήστες smartphone το ίδιο μέγεθος οθόνης!

Η δεύτερη διαφήμιση δείχνει ένα group από Androids τα οποία είναι μέσα σ ένα van. Μπορούμε να δούμε μάλιστα ένα Android Wear watch στο καρπό ενός Android, ενώ ένα άλλο κρατάει ένα καινούριο tablet.

Η Τρίτη διαφήμιση δείχνει μία ομάδα από διαφορετικά Androids να χορεύουν, και στο κέντρο της οθόνης φαίνεται ξεκάθαρα το τεράστιο smartphone που είδαμε και στην πρώτη διαφήμιση!

Σύμφωνα με τις φήμες, αύριο αναμένεται η μεγάλη αποκάλυψη του Nexus 6 μαζί με το Android L, ενώ ο Jeff Gordon της HTC έχει δηλώσει πως μία πολύ μεγάλη ανακοίνωση πρόκειται να γίνει σύντομα! Η HTC πιθανολογείται πως είναι η κατασκευαστική εταιρεία που συνεργάστηκε με την Google για το Nexus 9, οπότε είναι πιθανόν ο Gordon να αναφέρεται σ αυτό!

The post Αυτές είναι οι πρώτες διαφημίσεις για το νέο smartphone και Tablet της Google! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα