Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/9/2017)

07:31 4/9/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Μην μένεις στάσιμος περιμένοντας το θαύμα. Με αργά και σταθερά βήματα, αλλά και αρκετή δουλειά θα μπορέσεις να επιτύχεις τα σχέδια που έχεις βάλει μπροστά. Η επιτυχία, άλλωστε, κατακτιέται με κόπους και επιμονή. Από την άλλη, θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην έχεις παρωπίδες.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, είναι εμφανές ότι έχεις την ανάγκη να αναδιαμορφώσεις το περιβάλλον σου και τις καταστάσεις στις οποίες εμπλέκεσαι. Για να το κάνεις αυτό απαιτείται μια στροφή προς τα μέσα

σου, ώστε να αναζητήσεις τις απαντήσεις που θα σου δώσουν την πολυπόθητη λύτρωση. Μην περιμένεις να βρεις κατευθυντήριες στις απόψεις των άλλων και προπάντων μην επιτρέψεις σε τρίτους να επηρεάσουν τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου. Προς το παρόν σκέψου και ζύγισε τα πράγματα και σύντομα θα κληθείς να προχωρήσεις σε πράξεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα αυτή με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία και να σε ευνοεί είναι κατάλληλη για να κινητοποιηθείς προς διάφορες κατευθύνσεις. Μπορείς τώρα να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου ή να κάνεις κινήσεις που θα φέρουν ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου. Απόφυγε να ενεργήσεις επιπόλαια και μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία. Η περίοδος αυτή μπορεί να θεωρηθεί ως στάδιο προετοιμασίας για ό,τι ακολουθήσει αργότερα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, καλά θα κάνεις να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους μια και καλή. Φαίνεται πως το παρελθόν σε ακολουθεί μέσα από τις συνέπειες των πράξεών σου που έχουν αντίκτυπο ακόμη και στο παρόν. Πάψε να καταλογίζεις ευθύνες μόνο στον εαυτό σου και να του δημιουργείς συνεχώς ενοχές. Ό,τι έγινε, έγινε και δεν έχει πια καμιά σημασία. Πάρε τη γνώση και στη σοφία που μπορείς να αποκομίσεις και προχώρα παρακάτω.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, ανήκεις στα μαχητικά ζώδια που ξέρουν πως να διεκδικούν ή ακόμη και να απαιτούν αυτό που αξίζουν. Στην παρούσα φάση, όμως, πρέπει να χαμηλώσεις λίγο τους ρυθμούς σου και να πάρεις τις ανάσες που σου χρειάζονται. Ύψωσε τα τείχη σου και μην αφήσεις κανέναν να περάσει. Θα πρέπει να τα πεις λίγο με τον εαυτό σου για να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να αξιολογήσεις τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Παρθένος

Στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον, φαίνεται πως θα υπάρξουν συγκρούσεις και διαμάχες, φίλε Παρθένε. Κάποια ζητήματα κληρονομιάς και περιουσίας παίζουν σημαντικό ρόλο και δημιουργούν αποστάσεις. Ίσως, να μην δεις τα αποτελέσματα άμεσα, αλλά τώρα ξεκινάει να εκτυλίσσεται μια κατάσταση που θα δημιουργήσει προβλήματα. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις ψύχραιμη στάση, αλλά και αποστάσεις όπου το κρίνεις απαραίτητο.

Ζυγός

Ο συναισθηματισμός σου ,φίλε Ζυγέ, θα σε κάνει να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις σήμερα. Φρόντισε, λοιπόν, να κρατήσεις τον έλεγχο και να μην επιτρέψεις σε τίποτα πέρα της λογικής να κατευθύνει τις πράξεις και τις επιλογές σου. Θα είναι ακόμη καλύτερα αν μπορέσεις να κρατήσεις τις αποστάσεις σου και να στραφείς σε μια πιο πνευματική αναζήτηση που θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα της πεζής πραγματικότητας.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η αλήθεια είναι ότι έχεις κάθε δίκιο για την απογοήτευση που νιώθεις. Η κούραση και η εξάντληση σε έχουν φέρει στα όριά σου, ενισχύοντας το αίσθημα του θυμού. Σε καμιά, όμως, περίπτωση δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Προσέγγισε τα άγρια συναισθήματα που κρύβονται μέσα σου και προσπάθησε να καταλάβεις από που προέρχονται. Μόνο έτσι θα τα λύσεις και θα καταφέρεις να βάλεις και πάλι τη ζωή σου σε μια σειρά νιώθοντας ικανοποίηση και αισιοδοξία.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, πάψε να παλεύεις με τον εαυτό σου και να του επιρρίπτεις ευθύνες. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθείς στις ενέργειες που είναι απαραίτητο να κάνεις για να προχωρήσεις παρακάτω. Κράτησε τη γνώση που αποκόμισες και προχώρα απελευθερωμένος από ενοχές και τύψεις. Ένα καλύτερο μέλλον σε περιμένει για να γίνει το παρόν σου.

Αιγόκερως

Ευχάριστα τα νέα για εσένα, φίλε Αιγόκερε με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον Δία. Μετά από καιρό έρχεται η στιγμή που θα νιώσεις πιο σίγουρος, γεμάτος αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου και τις επιλογές σου. Μέχρι τώρα είχες να ανέβεις πολλές ανηφόρες και να ξεπεράσεις εμπόδια που σε έκαναν να αμφιβάλεις. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να ανταμειφθείς και να πάρεις ανάσες με ανακούφιση.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα η θέση των πλανητών σε κάνουν να νιώθεις σύγχυση και μπέρδεμα. Έτσι, δεν είσαι σε θέση να δεις την πραγματική διάσταση των καταστάσεων, ενώ δεν είσαι σε θέση να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Συμπέρασμα; Κάνε διάλειμμα! Ναι, δικαιούσαι μια στο τόσο να βρίσκεις χρόνο μόνο για εσένα και κανέναν άλλον. Δεν είναι εγωιστικό. Πλέον, έχει γίνει επιτακτική ανάγκη!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, πάρε στα χέρια σου τον έλεγχο της ζωής σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Η διαύγεια της σκέψης σου ενισχύει την διορατικότητά σου και σε βοηθάει να κοιτάς το μέλλον με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Είναι μια καλή περίοδος για να βάλεις τις βάσεις σε ο,τιδήποτε σχεδιάζεις. Μοναδική προϋπόθεση είναι να κάνεις ρεαλιστικές κινήσεις και να μην πετάς στα σύννεφα.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/9/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα