Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/4/2020)

09:01 20/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (20/4/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/4/2020), το διάλειμμα τέλειωσε κι όσο κι αν προσπαθήσατε

να διώξετε τις έννοιες σας, τώρα επανέρχονται και σας χτυπάν την πόρτα. Για αρχή, αποφύγετε να αγχωθείτε, αφού ακόμα και αν υπάρχουν χρέη που δεν μπορείτε άμεσα να τα καλύψετε, κρατήστε κάποια χρήματα για άμεσες δαπάνες που θα σας χρειαστούν. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί σε όλα να κάνετε συντηρητική διαχείριση κυρίως,

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει για σας, με ένα πείσμα που λέει μέσα σας, ότι θέλετε να εναντιωθείτε σε όλους και σε όλα. Παρ ότι δεν είστε άνθρωποι που μπορεί στο περιβάλλον σας να φανείτε απρόβλεπτοι, τις ημέρες αυτές, θα αντιδράτε, δίχως να δίνετε όμως τις απαραίτητες εξηγήσεις ώστε να σας καταλάβουν οι άλλοι. Διαπροσωπικές σχέσεις μπορεί να πατήσουν σε τεντωμένο σχοινί.

Δίδυμοι

Από σήμερα και για τις επόμενες δύο μέρες, προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την επικοινωνιακή σας ικανότητα ώστε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους, που να μπορέσουν να σας βοηθήσουν σε ζητήματα που τρέχουν αλλά βρίσκονται σε φάση μη εξέλιξης. Μιλήστε με άτομα που μπορούν να προωθήσουν κάποιους στόχους και επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Επικοινωνήστε με ανθρώπους που μπορούν να σας δώσουν εξειδικευμένες συμβουλές για νομικά ή οικονομικά θέματα αν πρέπει.

Καρκίνος

Μπορεί να υπάρχουν εμπόδια στην εξέλιξη της καθημερινότητάς σας λόγω των περιορισμών και της απομόνωσης, εσείς όμως θα αρχίσετε να λαμβάνετε θετικά μηνύματα, κυρίως σε ότι αφορά την την επαγγελματική σας καριέρα και την αύξηση των οικονομικών σας. Να ξέρετε ότι έχετε ήδη αποδείξει στους ανωτέρους σας, την αξία και την αξιοπιστία σας. Εκμεταλλευτείτε το προσόν αυτό.

Λέων

Μπορεί να σας φέρει εκνευρισμό, η επιμονή ορισμένων ανθρώπων να θέλουν και να ζητούν πράγματα από εσάς και που δε σας αναλογούν ως προς τα καθήκοντά σας και που δεν έχετε λόγους ή κέρδη στο να τους κάνετε το χατήρι. Αυτό μπορεί να το αντιμετωπίσετε, είτε από κάποιους συνεργάτες σας, είτε ακόμα και από τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας κατάσταση.

Παρθένος

Για να νιώσετε ότι στις σοβαρές διαπροσωπικές σας σχέσεις βασική προϋπόθεση είναι η σταθερότητα που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι θέτετε σίγουρες  βάσεις στη ζωή σας , καλείστε την εβδομάδα αυτή αλλά και για το επόμενο διάστημα μέχρι τα μέσα Μαΐου, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το πως θα κινηθείτε & θα δρομολογήσετε  πράγματα συνειδητά από δω & στο εξής.

Ζυγός

Ένα θέμα που σας βαραίνει και αφορά έναν δικό σας άνθρωπο, πιθανόν κι ενός παιδιού για όσους έχετε, θα σας απασχολήσει τη σκέψη η επίλυσή του, ειδικά τις πρώτες τρεις ημέρες της εβδομάδας αυτής. Καλό θα ήταν όμως, να βρείτε τους τρόπους και τις λαβές, ώστε να μην επηρεάζεται αρνητικά και συναισθηματικά η σκέψη σας, γιατί τώρα το θέμα χρειάζεται καθαρό μυαλό να λυθεί.

Σκορπιός

Να θυμάστε ότι τις ημέρες αυτές όπου όλα ζητούν από εσάς λύσεις, ότι θα χρειαστεί, να μην αντιδράτε απότομα και σπασμωδικά, με εκνευρισμό ή λογομαχίες. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως κάποιος μεγαλύτερος σε ηλικία άνθρωπος, ή ακόμα και κάποιος που μπορεί να κατέχει υψηλότερα ιεραρχικά θέσει, θα σας φέρει σε σημείο αγανάκτησης & δε θα μπορέσετε να ελέγχετε το λόγο σας.

Τοξότης

Πριν να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδια ή στόχους που έχετε θέσει στον εαυτό σας, προκειμένου να κάνετε νέα ξεκινήματα που θα αφορούν διορθωτικές κινήσεις, τόσο σε οικονομικά, όσο και επαγγελματικά θέματα, για αρχή πάρτε το χρόνο σας. Ούτως ή άλλως βρίσκεστε σε μία φάση  θέλετε να αλλάξετε τους τομείς αυτούς που ως τώρα δεν απόδωσαν εκείνα που υπολογίζετε.

Αιγόκερως

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες και λόγω του ότι η απομόνωση και ο εγκλεισμός ήδη έχει τραβήξει και θα τραβήξει αρκετά ακόμα, θα μπείτε στη διαδικασία, να εκπονήσετε να καταστρώσετε ή να αναδιπλωθείτε και να επινοήσετε καινούργιες στρατηγικές πλεύσεις, για τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Μείνετε πειθαρχημένα στο σκοπό αυτό και λύσεις θα τις βρείτε.

Υδροχόος

Συναισθηματικά πιο κλειστοί στις σκέψεις και στον εαυτό σας θα είσαστε τις ημέρες αυτές και ίσως από το περιβάλλον και τους ανθρώπους που συμβιώνετε, να χαρακτηριστείτε απόμακροι. Πάρτε το χρόνο σας και προέχει πρωτίστως να τα βρείτε με τον ψυχολογικό σας κόσμο για να μπορέσετε κατόπιν να ισορροπήσετε με το περιβάλλον. Μην κάνετε όμως αρνητικές σκέψεις. Σας πάνε πίσω.

Ιχθείς

Ένα σωρό υποχρεώσεις που περιμένουν από σας να επιλυθούν θα ξεκινήσουν να απασχολούν τη σκέψη σας την σημερινή ημέρα. Όμως αντί να πελαγώνετε, σκεφτείτε πως τα ίδια άγχη πάνω κάτω αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Ιεραρχήστε λοιπόν τα όσα πρέπει να διεκπεραιώσετε κάνοντας βήματα ένα ένα τη φορά  να μπορέσετε τουλάχιστον να διαχειριστείτε όσα προέχουν κατά προτεραιότητα.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv 

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα