Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης: Το διαφορετικό Πάσχα στο νοσοκομείο

19:55 19/4/2020 - Πηγή: iPop

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης στο νοσοκομείο βρέθηκαν την Κυριακή του Πάσχα 2020 όπως αποκάλυψαν και οι δύο στο Instagram

Ένα διαφορετικό Πάσχα πέρασαν φέτος Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης

στο νοσοκομείο στη παιδιατρική πτέρυγα νοσοκομείου της Αττικής. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις των δύο celebrities ο ένας από τους γιους τους αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με την υγεία του, χωρίς όμως να δίνει κάποιος στη δημοσιότητα παραπάνω πληροφορίες για το συμβάν.

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης στο νοσοκομείο το Πάσχα: Οι αναρτήσεις τους 

Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε φωτογραφία από το νοσοκομείο, κάνοντας γνωστό πως το Πάσχα αυτό είναι πολύ διαφορετικό για εκείνη. Η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί εμενα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ισως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σενα…
Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να είμασταν σπιτι.
Όχι διακοπές.
Σπιτι.
Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά..
Απλά σπιτι.
Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα.
Σπιτι.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ουτε τα μαθήματα που πήρα.
Καλημερα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη».

View this post on Instagram

Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί εμενα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ισως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σενα… Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να είμασταν σπιτι. Όχι διακοπές. Σπιτι. Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά.. Απλά σπιτι. Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα. Σπιτι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ουτε τα μαθήματα που πήρα. Καλημερα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη. ♥️

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on Apr 18, 2020 at 10:49pm PDT

Μετά από μερικές ώρες, το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, ο Θοδωρής Μαραντίνης έστειλε τις δικές του ευχές μέσω Instagram, δίνοντας έμφαση στην υγεία, όπως είναι λογικό με τη σημερινή εμπειρία. Ο Θοδωρής Μαραντίνης έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Χρόνια πολλά σε όλους …! Με υγεία … πάνω απ όλα με υγεία .. μη τη θεωρούμε δεδομένη ! Με αγάπη … να αγαπάτε τον εαυτό σας κ όλους αυτούς που σας αγαπάνε κ το δείχνουν .. όχι μόνο το λένε !Με χαρά … η ζωή είμαι μικρή .. άρπαξε την από τα μαλλιά κ κάνε αυτό που σε γεμίζει .. ! Με όνειρα μεγάλα κ ας σε τρομάζουν .. γιατί αν μπορείς να το φανταστείς … μπορείς κ να το κανείς! Με ελπίδα .. γιατί τίποτα δεν κρατάει για πάντα … ούτε τα άσχημα … θα περάσει κι αυτό !!! Χριστός Ανέστη!».

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά σε όλους …! Με υγεία … πάνω απ όλα με υγεία .. μη τη θεωρούμε δεδομένη ! Με αγάπη … να αγαπάτε τον εαυτό σας κ όλους αυτούς που σας αγαπάνε κ το δείχνουν .. όχι μόνο το λένε !Με χαρά … η ζωή είμαι μικρή .. άρπαξε την από τα μαλλιά κ κάνε αυτό που σε γεμίζει .. ! Με όνειρα μεγάλα κ ας σε τρομάζουν .. γιατί αν μπορείς να το φανταστείς … μπορείς κ να το κανείς! Με ελπίδα .. γιατί τίποτα δεν κρατάει για πάντα … ούτε τα άσχημα … θα περάσει κι αυτό !!! Χριστός Ανέστη !

A post shared by Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) on Apr 19, 2020 at 7:01am PDT

Διάβασε ακόμα:

Οι ευχές των celebrities για το Πάσχα από το σπίτι τους!

Photo: Instagram/ thodorismarantinis_official

Το άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης: Το διαφορετικό Πάσχα στο νοσοκομείο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα