5+1 crime shows του Netflix για να δεις

15:50 19/4/2020 - Πηγή: iPop

Αν αγαπάς τις σειρές εγκλημάτων, αυτή η λίστα φτιάχτηκε για σένα! Διαλέξαμε τα 6 καλύτερα crime shows του Netflix, για όλους εσάς που λατρεύετε το μυστήριο και τη δράση!

5+1 crime shows του Netflix για να δειςMindhunter

Στα τέλη της δεκαετίας του ’70, δύο πράκτορες του FBI διευρύνουν την επιστήμη της εγκληματολογίας εμβαθύνοντας στην ψυχολογία

του φόνου και πλησιάζοντας αληθινά “τέρατα”.

Manhunt: UNABOMBER

Έχοντας λίγα στοιχεία και ένα πανικόβλητο κοινό, το FBI καλεί ένα νέο είδος αναλυτή για να βοηθήσει στον εντοπισμό του διαβόητου Γιουναμπόμπερ.

Bodyguard

Αφού συμβάλει στην αποτροπή μιας τρομοκρατικής επίθεσης, ένας βετεράνος καλείται να προστατεύσει μια πολιτικό που υπήρξε υποστηρίκτρια της σύγκρουσης στην οποία πολέμησε.

Σειρές και ταινίες που πρέπει να δεις τώρα που #μενουμεσπιτι!

American Crime Story

Η Δίκη του Ο. Τζ. Σίμπσον

Αυτή η δραματοποίηση παρακολουθεί τις ανατροπές της δίκης του Ο. Τζέι Σίμπσον για φόνο, εξετάζοντας τις παρασκηνιακές κινήσεις και από τις δύο πλευρές του δικαστηρίου.

The Assassination of Gianni Versace

Ήταν 15 Ιουλίου του 1997 όταν ο Gianni Versace έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στο Μαϊάμι από τις σφαίρες του 27χρονου Andrew Cunanan. Η δεύτερη σεζόν του American Crime Story ρίχνει φως στη δολοφονία που δεν είχε κάποιο προσωπικό υπόβαθρο μεταξύ θύτη και θύματος.

Broadchurch

Μετά τη δολοφονία ενός νεαρού αγοριού στη μικρή παραθαλάσσια πόλη του Μπρόντσερτς, οι ντετέκτιβ Έλι Μίλερ και Άλεκ Χάρντι αναλαμβάνουν τη μυστηριώδη υπόθεση.

When They See Us

Πέντε έφηβοι από το Χάρλεμ παγιδεύονται σ’ έναν εφιάλτη όταν κατηγορούνται άδικα για μια βίαιη επίθεση στο Σέντραλ Παρκ. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Δες ακόμα:

Το Netflix θα μας κρατάει συντροφιά όλο τον Απρίλιο! Οι νέες κυκλοφορίες

Το άρθρο 5+1 crime shows του Netflix για να δεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα