Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/6/2020)

08:01 18/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (18/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/6/2020), από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα

ανακινηθούν θέματα που θα αφορούν κυρίως οικογενειακού χαρακτήρα αλλά και ακίνητης περιουσίας. Εάν υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις που χρειάζεται να ξεκαθαριστούν για να δείτε από δω και πέρα πως θα βαδίσετε, σπεύσετε να τις ρυθμίσετε, το συντομότερο δυνατόν, γιατί μετά θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις που θα σας πάνε αρκετά πίσω χρονικά. Ένα πρόσωπο του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος κάτι αποφεύγει να σας πει.

Ταύρος

Από τώρα και στο εξής, θα ξεκινήσει για εσάς ένα διάστημα, που θα σας φέρει πίσω πρόσωπα από το παρελθόν. Από παλιούς συμμαθητές, φίλους ή συνεργάτες, παλιούς έρωτες ή κάποιους ανθρώπους που υπήρξατε μαζί, κάποια φεγγάρια της ζωής σας. Κάποιες σχέσεις αυτού του είδους θα μεταλλαχθούν, και δεν αποκλείεται ένας παλιός σας φίλος να γίνει ο επόμενος συνεργάτης σας, ένας παλιός έρωτας, ο άνθρωπος που θα σας βρει τη λύση σε κάτι σημαντικό και πάει λέγοντας.

Δίδυμοι

Συναισθηματικά θα είστε λιγάκι πιεσμένοι σήμερα, αφού θα βρεθείτε στην αμήχανη θέση να αντιμετωπίσετε μία κατάσταση που θα σας βάλει σε διλήμματα, σχετικά με μία απόφαση που χρειάζεται να πάρετε. Μπορεί να έχει να κάνει με τη συμμόρφωσή σας σε κάποιες ανακατατάξεις που έχουν γίνει στο εργασιακό σας επίπεδο. Να έρθετε σε μία συμφωνία με έναν άνθρωπο που δε φημίζεται για την αξιοπιστία του.  Ή να έχετε υπομονή για να δείτε πως θα εξελιχθούν κάποια θέματα.

Καρκίνος

Κάποια θέματα που νομίζατε ότι τα είχατε ξεκαθαρίσει με τον εαυτό σας, ή με έναν άλλο άνθρωπο που συναισθηματικά είχατε δεθεί στο παρελθόν, τώρα επανέρχονται για να σας δοθεί η ευκαιρία κυρίως να τα λήξετε, όσο και αν υπάρχουν μέσα σας κομμάτια ή αναμνήσεις που δε θέλετε να ξεχάσετε. Μην εξετάζετε την προοπτική επανεκκίνησης μία πρώην επαγγελματικής σχέσης σας, που θα σας γυρίσει πίσω σε μια κατάσταση στασιμότητας, δίνοντας την ψευδή ασφάλεια, ότι μπορεί να τα καταφέρετε.

Λέων

Το να ανακαλείτε στη μνήμη σας θέματα που σας έριξαν συναισθηματικά, τόσο στο προηγούμενο διάστημα, όσο και ορισμένες στιγμές της ζωής σας που βιώνατε καταστάσεις δραματικές, δε θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε και να κοιτάτε με προσήλωση τους στόχους αλλά και το μέλλον σας γενικότερα. Οι ημέρες αυτές, έχουν μεγάλες δώσεις από γεύσεις του παρελθόντος και σας δηλώνουν να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με αυτό.

Παρθένος

Άνθρωποι που θεωρείτε σημαντική την παρουσία τους στη ζωή ή την καθημερινότητά σας, τώρα πιθανόν να διαπιστώσετε, είτε πως αλλάζουν στάση απέναντί σας, είτε ότι δεν ήταν ειλικρινείς τελικά στη φιλία ή τη σχέση που είχατε όλο αυτό τον καιρό. Μπορεί να απογοητευτείτε ή να πέσετε από τα σύννεφα, εάν μάθετε το τρόπο που δρούσαν για πολλά χρόνια. Όμως η αλήθεια μπορεί να γίνεται μερικές φορές σκληρή, αλλά είναι πολύτιμη γνώση και εμπειρία, αφού γινόμαστε λιγότερο ευάλωτοι.

Ζυγός

Ο επαγγελματικός σας τομέας, θα είναι αυτός που θα σας ασκήσει περισσότερες πιέσεις τις ημέρες αυτές. Κάποιοι άνθρωποι που συνεργάζεστε θα έχουν την ικανότητα να σας βγάζουν μερικές φορές από τα ρούχα σας, ή θα σας προκαλούν να αντιδράσετε. Μην μπείτε στη διαδικασία να απαντήσετε, ανεξάρτητα από το αν συναισθηματικά δυσκολεύεστε να το ελέγξετε, ακόμα και αν αυτό σας συμβεί ανάμεσα σε συγγενείς που δεν έχετε και τις καλύτερες μεταξύ σας σχέσεις.

Σκορπιός

Στις ημέρες που τρέχουν, θα μπείτε στη διαδικασία αρκετών αποφάσεων που είχατε πάρει στο παρελθόν, αφού θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλέσετε με τη μνήμη σας, κάποιες καταστάσεις που σας ανάγκασαν να τις πάρετε, ίσως και εν βρασμό ψυχής. Ωριμότητα και κατανόηση λέγεται αυτό, αφού πιθανόν τώρα να προσπαθήσετε να επανορθώσετε έτσι ώστε να διορθωθεί μία σχέση σας, που ήρθε εξαιτίας σας σε ρήξη.

Τοξότης

Δεν είστε οι άνθρωποι που σας ταιριάζει η εσωστρέφεια και η κλειστή διάθεση, όμως τις ημέρες αυτές, καλύτερα να απομονωθείτε για να μπορέσετε πρώτα να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ύστερα με όλους όσους αισθάνεστε ότι σας φταίνε. Απωθημένα και ανεκπλήρωτοι πόθοι θα βγαίνουν στην επιφάνεια αλλά και στη συμπεριφορά σας απέναντι κυρίως σε κοντινούς σας ανθρώπους, που ήδη γνωρίζουν ότι κάτι σας φταίει.

Αιγόκερως

Το παρελθόν επανέρχεται με τρόπους πρωτότυπους μερικές φορές. Έτσι δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να έχετε κάνει ή πρόκειται να κάνετε, μία τυχαία συνάντηση με ένα άνθρωπο που συνυπήρχατε ένα φεγγάρι της ζωής σας. Μπορεί να είναι ένας παλιός σας συνεργάτης, ένας συμμαθητής, ή ακόμα και ένας άνθρωπος που είχατε κάποτε μία σχέση ερωτική. Σίγουρα κάποιες φορές θα χαρείτε αλλά άλλες, οι μνήμες θα σας φέρουν μελαγχολία.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/6/2020), από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, η καθημερινότητά σας αλλάζει, σε όλα σχεδόν τα πεδία που σας απασχολούν. Από την προσωπική και αισθηματική σας ζωή, τον εργασιακό σας χώρο και τις σχέσεις σας με συνεργάτες, μέχρι και η στάση σας στους χώρους που δραστηριοποιείστε στον ελεύθερό σας χρόνο. Οι αλλαγές αυτές, μπορεί να γίνουν εξαναγκαστικές, αφού λόγω των πιέσεων που θα δεχτείτε, θα προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από τα θέματα που θα σας δημιουργούν.

Ιχθείς

Οι τέχνες ή οι δραστηριότητες που σας προκαλούν ψυχική ανάταση και τονώνουν τη δημιουργικότητά σας, είναι ίσως το αντίδοτο να ξεφύγετε, από ότι σας πιέζει και σας καταπιέζει στη διάρκεια της καθημερινότητάς σας. Έτσι λοιπόν εάν στο παρελθόν ασκούσατε μία τέχνη στον ελεύθερό σας χρόνο, είχατε μία δημιουργική συνήθεια ή δραστηριότητα, ξανά βάλτε τη στη ζωή σας. Θα αισθανθείτε ότι λειτουργεί παυσίλυπα και  προάγει τα ταλέντα με τις δεξιότητές σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: unsplash/Anastasia Dulgier

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα