Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef 4!

22:28 17/6/2020 - Πηγή: iPop

Μετά από έναν τελικό γεμάτο ένταση και μαγειρική, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του MasterChef 4! Πιο συγκεκριμένα, ο επόμενος Έλληνας MasterChef είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος κατάφερε να πάρει το απόλυτο 10άρι!

View this post on Instagram

Έχουμε νικητή! Ο Σταύρος είναι εκείνος που κερδίζει τον τίτλο του επόμενου #MasterChefGR, το τρόπαιο και τις 50.000€! @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Jun 17, 2020 at 2:20pm PDT

Ο τελικός του MasterChef 4 ξεκίνησε

με τους κριτές να καλωσορίζουν τους δύο φιναλίστ για να συνεχιστεί η μαγειρική δοκιμασία.

«Σεφ, ήρθαμε μέχρι εδώ. Πρέπει να το ζήσουμε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, η χθεσινή ήταν δοκιμασία πολύ ιδιαίτερη. Στη χθεσινή δοκιμασία είχαμε φουλ αδρεναλίνη και από ότι έχω καταλάβει το ίδιο θα γίνει και σήμερα», είπε αρχικά ο Σταυρής.

Απ’ την πλευρά του ο Σταύρος σχολίασε:

Πάρα πολύ ωραία η χθεσινή δοκιμασία. Το συναίσθημα πολύ ωραίο να μαγειρεύω μαζί με τον Σταυρή, σήμερα νιώθω ότι θα πονέσουμε αρκετά. Ήδη πονάω αρκεί να δω ποιο είναι το ζητούμενο

Μπροστά απ’ τους τρεις σεφ- κριτές υπήρχαν τρεις καμπάνες, κι ενώ αρχικά όλοι πίστευαν ότι Σταύρος και Σταυρής θα μαγειρέψουν από δύο πιάτα, έγινε η ανατροπή και τους ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να φτιάξουν συνολικά 4 πιάτα, τα οποία έχουν δημιουργήσει οι κριτές.

Τα τέσσερα πιάτα της δοκιμασίας:ΜακαρόνΣούσιΜπακαλιάρος με κρέμα βασιλικού.Γλυκό after dinner breakfast με κέικ φουντούκι, πανακότα, πατάτα τηγανητή μάνγκο, κέτσαπ φράουλα και κρόκο μάνγκο.

Oι δύο παίκτες μαγείρεψαν με την ψυχή τους, είχαν συνεχή επικοινωνία μεταξύ τους ενώ πρόσφεραν και ο ένας τη βοήθειά του στον άλλο, σαν καλοί φίλοι, με τον Σταύρο μάλιστα σε κάποια στιγμή να πηγαίνει να δείξει στον Σταυρή πώς να φτιάξει σωστά το σούσι! Φυσικά, οι κριτές έκαναν τις βόλτες τους ανάμεσά τους, κάνοντάς τους πειράγματα!

Ο Σταυρής έδειξε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας ότι ήταν δυσαρεστημένος με την απόδοσή του στα μακαρόν, καθώς είχε μια αστοχία.

Το στοίχημα των κριτών για το ποιος θα είναι ο νικητής του MasterChef 4

Στο μεταξύ, στην αρχή της δοκιμασίας, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δηλαδή οι μέντορες των φιναλίστ, έβαλαν το δικό τους στοίχημα για τον νικητή!

«Μήπως είναι ώρα να βάλουμε κάνα στοίχημα;», πρότεινε ο Πάνος στον Λεωνίδα, με τους δυο τους να συμφωνούν ότι ο κερδισμένος θα κάνει το τραπέζι στον άλλον!

«Ναι, ναι!», συμφώνησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του απαντάει:

Εσύ τι πετάγεσαι; Εσύ μόνο θα φας!

O νικητής του MasterChef 4!

Αφού οι κριτές δοκίμασαν τις προσπάθειες των δύο φιναλίστ, συνδεθήκαμε στο τελευταίο ημίωρο, live κομμάτι του τελικού του MasterChef.

Ακολούθησε η κρίσιμη ώρα της ανακοίνωσης της βαθμολογίας:

Σταυρής πρώτη μέρα βαθμολογία: 21/30Σταύρος πρώτη μέρα βαθμολογία: 24/30Σταυρής δεύτερη μέρα βαθμολογία: 22/30Σταύρος δεύτερη μέρα βαθμολογία: 30/30

Η συνολική βαθμολογία:

Σταυρής 43Σταύρος 54

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης κατάφερε την δεύτερη μέρα να αποσπάσει το απόλυτο 10άρι κι απ΄τους τρεις κριτές και αναδείχθηκε ο νέος Έλληνας MasterChef!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες και αυτό:

MasterChef: Θυμάσαι τις οντισιόν του Σταύρου και του Σταυρή; (Videos)

Το άρθρο Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef 4! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα