Οι πιο έξυπνες και οικονομικές ιδέες για τη Γιορτή του Πατέρα!

19:33 17/6/2020 - Πηγή: iPop

Η Ημέρα του Πατέρα πλησιάζει και δεν γίνεται να αφήσεις τον μπαμπά σου παραπονεμένο. Έτσι λοιπόν συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες για τη Γιορτή του Πατέρα

Μπορεί να είναι μια ημέρα που αμελείς πολλές φορές, όμως δεν είναι μόνο η Γιορτή της Μητέρας σημαντική. Η Ημέρα του Πατέρα

είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξεις στον μπαμπά σου πόσο πολύ τον αγαπάς, τον σκέφτεσαι και τον νοιάζεσαι.

Κι ενώ μπορεί στη μαμά σου να παίρνεις λουλούδια, στον μπαμπά μάλλον δεν συνηθίζεις να κάνεις τέτοιου είδους δώρα. Ωστόσο, όλο και κάποια έκπληξη είναι ωραίο να του κάνεις.

Έξυπνες ιδέες για τη Γιορτή του Πατέρα

Κολάζ 

Το κολάζ φωτογραφιών είναι πάντα μια καλή και οικονομική λύση. Φρόντισε να βάλεις φωτογραφίες που να δείχνουν την πάροδο του χρόνου, απ’ όταν γεννήθηκες μέχρι σήμερα.

Κάρτα 

Μια γλυκιά κάρτα αρέσει σε όλους τους μπαμπάδες. Όμως, δεν χρειάζεται να είναι μια απλή κάρτα. Μπορείς να την φτιάξεις με τα χεράκια σου! Το μόνο που θες είναι λίγο χαρτόνι ή έστω ένα φύλλο χαρτί. Το διπλώνεις στη μέση κι από την μπροστινή πλευρά της κάρτας μπορείς να κολλήσεις μια φωτογραφία σου μαζί του. Και φυσικά από μέσα να γράψεις όμορφα λόγια και τις ευχές σου.

Γραβάτα 

Μπορεί να είναι μια καλή γραβάτα, αλλά μπορεί να είναι και πολύ αστεία! Τόσες και τόσες υπάρχουν που έχουν πάνε σχέδια ακόμα και από παιδικές ταινίες. Τι θα έλεγες για μια γραβάτα με τον Μίκυ;

Κάνε του το τραπέζι 

Μη μου πεις ότι στον δικό σου μπαμπά δεν αρέσει το καλό φαγητό. Ε λοιπόν, μαγείρεψέ του το αγαπημένο του φαγητό και φάτε μαζί. Κι αν το κάψεις δεν πειράζει, και τα σουβλάκια καλά είναι!

unsplash/Caroline Hernandez

Μαξιλάρι με στάμπα 

Ξέρεις, ένα μαξιλαράκι από αυτά τα μικρά, οικονομικά, που μπορείς πάνω να τυπώσεις είτε μια φωτογραφία σας, είτε μια φράση που χρησιμοποιείτε πολύ μεταξύ σας!

Το ίδιο φυσικά μπορείς να κάνεις μ’ ένα καπέλο ή μια κούπα!

Σετ μαγειρικής με ποδιά, γάντια  

Αν μαγειρεύει θα του αρέσει σίγουρα. Αν όχι, θα του γράψεις και μια κάρτα λέγοντας «Καιρός να μάθεις να μαγειρεύεις!».

Κάψουλες καφέ 

Και σε ποιον δεν αρέσει ένα τέτοιο δώρο στην τελική;!

Θήκη για το κινητό 

Αν έχει καιρό να αγοράσει, τότε αυτό το δώρο είναι ιδανικό!

Κάτι που να ταιριάζει με τα γούστα του 

Εσύ τον ξέρεις καλύτερα και φυσικά το ιδανικό είναι να του κάνεις ένα δώρο που ταιριάζει με την προσωπικότητα και τα γούστα του. Φυσικά πάντα μένεις σε κάτι φθηνό και εξίσου καλό και χρήσιμο. Για παράδειγμα, αν ασχολείται πολύ με την τεχνολογία, μπορείς να του πάρεις από ακουστικά μέχρι στικάκι, σκληρό δίσκο, ή ό,τι άλλο του λείπει.

Και φυσικά μην ξεχάσεις να τον κάνεις μια μεγάλη αγκαλιά! 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Πράγματα που κάθε πατέρας με κόρη… πρέπει να θυμάται!

Photo: Pexels

Το άρθρο Οι πιο έξυπνες και οικονομικές ιδέες για τη Γιορτή του Πατέρα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα