Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (08/07/2022)

10:40 8/7/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (08/07/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (08/07/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (08/07/2022),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 8ο σας οίκο και ίσως αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε θέματα οικονομικά που ίσως σας ταλαιπωρήσουν αλλά και σε οικονομικά με φίλους ωστόσο στη συνέχεια της ημέρας ίσως να έχετε κάποια βοήθεια από την οικογένειά σας ή τα αδέλφια σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 7ο σας οίκο και θα πρέπει να προσέξετε ώστε να αποφύγετε εντάσεις στην εργασία ή τις συνεργασίες σας ωστόσο στη συνέχεια της ημέρας ίσως να καταφέρετε μέσα από την καλή επικοινωνία να βρείτε λύσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 6ο σας οίκο και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις στο χώρο εργασίας σας και πισώπλατες κινήσεις ενώ ίσως να έχετε κάποιο άγχος για οικονομικά θέματα που από το μεσημέρι και μετά θα καταφέρετε να τα διαχειριστείτε σωστά.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 5ο σας οίκο και θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες οικονομικές και κάποιους περιορισμούς στη δημιουργικότητά σας αλλά ίσως να έχετε και κάποια ένταση με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ωστόσο προς το απόγευμα θα βρείτε τις συναισθηματικές σας ισορροπίες και θα επικοινωνήσετε καλύτερα.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 4ο σας οίκο και προβλήματα με το σπίτι ή την οικογένεια θα είναι έντονα καθώς και θέματα οικονομικά ή έξοδα που θα πρέπει να τακτοποιήσετε ωστόσο θα έχετε υποστήριξη συναισθηματική και βοήθεια από κάποιο άτομο που νοιάζεται για εσάς.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να ακούσετε κάποια νέα μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον και την καθημερινότητά σας που θα σας ταράξουν και θα σας εκνευρίσουν αρκετά ωστόσο προσέχετε και στις μετακινήσεις σας ή την επικοινωνία σας ενώ από το μεσημέρι και μετά θα βρείτε λύσεις και θα έχετε υποστήριξη από φίλους.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 2ο σας οίκο και πολλοί ίσως αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα οικονομικά αλλά και οφειλές που θα σας στερήσουν την ενασχόλησή σας με τη δημιουργικότητά σας αλλά και την χαρά σας ωστόσο από το μεσημέρι και μετά ίσως να έχετε κάποια βοήθεια από πρόσωπο της εργασίας σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (08/07/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια ένταση από συνεργάτες ωστόσο κάνετε υπομονή αφού από το απόγευμα και μετά θα βρείτε λύσεις ίσως και από την υποστήριξη που θα έχετε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 12ο σας οίκο και πολλοί ίσως να θέλετε να απομονωθείτε από το περιβάλλον σας αλλά κάποιοι από εσάς θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας και την ψυχολογία σας ωστόσο αν έχετε κάποιο εκνευρισμό μέσα στην εργασία σας θα έχετε βελτίωση από το απόγευμα και μετά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε δυσκολίες με φίλους και κάποια οικονομικά θέματα και ίσως δημιουργηθεί κάποια ένταση ωστόσο από το απόγευμα θα έχετε θετική εξέλιξη με κάποια συνεργασία αλλά και θα βρείτε ισορροπίες μέσα από την επικοινωνία ή την μεσολάβηση κάποιου συνεργάτη.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 10ο σας οίκο και θα δυσκολευτείτε σε θέματα επαγγελματικά ,οικονομικά αλλά και τις συνεργασίες σας ωστόσο ίσως να έχετε υποστήριξη μέσα από το χώρο εργασίας σας ή να έχετε κάποια έσοδα προς το απόγευμα που θα σας ανακουφίσουν.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 9ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε σε νομικά και θέματα οικονομικά ή οφειλών ωστόσο μπορεί να αγχωθείτε αρκετά αλλά προσέχετε και μικροατυχήματα.Από το απόγευμα και μετά θα έχετε βελτίωση ,θα είστε περισσότερο δημιουργικοί και θα φροντίσετε τον εαυτό σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (08/07/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα