Ταινία Amsterdam ή αλλιώς όταν το μισό Χόλιγουντ πρωταγωνιστεί σε μια ταινιάρα

19:31 7/7/2022 - Πηγή: iPop

Είσαι έτοιμος να σημειώσεις ονόματα; Margot Robbie, Chris Rock, Christian Bale, John David Washington, Anya Taylor-Joy, Robert De Niro, Taylor Swift, Mike Myers, Zoe Sladana. Αυτά είναι μόνο μερικά απ’ τα ονόματα που πρωταγωνιστούν στην ταινία Amsterdam, της οποίας το τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε!

Το

Amsterdam είναι ένα 30s θρίλερ του David O. Russell, που θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο, και η αλήθεια είναι πως βλέποντας το τρέιλερ, απλά ανυπομονούμε!

«Έχετε έναν νεκρό λευκό άντρα σε ένα κουτί. Χωρίς καν κάλυμμα. Ποιος νομίζετε ότι θα μπλέξει από εμάς;», ακούμε τον ο Rock να λέει στο trailer, ενώ η ταινία περιγράφεται ως «μία συναρπαστική και ιντριγκαδόρικη ιστορία που μπλέκει μοναδικά τη φαντασία με πραγματικά ιστορικά στοιχεία».

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, πρόκειται για ένα «αυθεντικό ρομαντικό έγκλημα» και διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1930, όπου το πρωταγωνιστικό τρίο της ταινίας «βρίσκεται στο επίκεντρο μιας από τις πιο μυστικές πλοκές στην αμερικανική ιστορία».

Εμείς να σημειώσουμε ότι η Margot Robbie μελαχρινή μας αρέσει πολύ και ανυπομονούμε να την δούμε σ’ αυτό τον ρόλο, μια περίοδο όπου μας έχει συνηθίσει να είναι με ξανθά μαλλιά και ροζ ρούχα!

Ταινία Amsterdam: Δες το τρέιλερ!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ταινία Amsterdam ή αλλιώς όταν το μισό Χόλιγουντ πρωταγωνιστεί σε μια ταινιάρα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα