Τι κοινό έχουν οι πιο σκληραγωγημένοι άνθρωποι;

11:42 6/5/2017 - Πηγή: iPop

Η ζωή είναι δύσκολη, οι δουλειές είναι επίπονες και η επιτυχία κατακτάται με σκληρό αγώνα. Αυτό που ξεχωρίζει τους ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν να τα καταφέρουν μόνοι τους σε δύσκολους καιρούς είναι ένα σύνολο συνηθειών που επικεντρώνονται στην «ανθεκτικότητα». Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι κοινό έχουν οι πιο σκληραγωγημένοι άνθρωποι.

Η ανθεκτικότητα σημαίνει να μπορείς να αναπτύξεις ένα ισχυρό επίπεδο ψυχικής σκληρότητας.

Δεν γεννιόμαστε με αυτό καθώς είναι μια συνήθεια που αναπτύσσεις, μια

ικανότητα που μαθαίνεις.

Παρακάτω κοινές συνήθεις που έχουν οι πιο σκληραγωγημένοι άνθρωποιΕίναι συνδεδεμένοι με τα συναισθήματα τους.

Οι άνθρωποι αυτοί κατανοούν τα συναισθήματά τους και ξέρουν πως να τα διαχειριστούν. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι η καταστολή αυτού που αισθάνεσαι είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις σε δύσκολες στιγμές, αλλά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο καθώς η καταστολή των συναισθημάτων σου μπορεί να αντιστραφεί. Οι άνθρωποι που είναι πολύ ανήσυχοι ή έχουν πολλά στο μυαλό τους τείνουν να αγωνίζονται με ανεπιθύμητες σκέψεις. Οι σκληραγωγημένοι άνθρωποι συνδέονται με τα συναισθήματά τους και έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στην ζωή τους.

Δεν ακούνε αρνητικές φωνές στο κεφάλι τους.

Οι σκληραγωγημένοι άνθρωποι είναι σε θέση να ξεπεράσουν την αρνητικότητα και να ψάξουν βαθύτερα για να ανακαλύψουν τι την προκαλεί.

Στη συνέχεια, είναι σε θέση να την μετατρέψουν σε αισιοδοξία. Οι σκληραγωγημένοι άνθρωποι είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν στη δική τους δύναμη και ικανότητα να ξεπεράσουν τυχόν προβλήματα. Σε μια κρίση, ένα τέτοιο άτομο θα είναι θετικό, ανοικτό και πρόθυμο να βρει τη λύση.

Ξέρουν πώς να κάνουν πίσω.

Οι άνθρωποι αυτοί ξέρουν πώς να κάνουν πίσω, η λέξη «ανθεκτικότητα» προέρχεται από την λατινική λέξη resilire, που σημαίνει «πηγαίνω πίσω». Η αντοχή είναι να ξέρεις πώς να φύγεις από τις αντιξοότητες και τις προκλήσεις της ζωής. Είναι κάτι που μπορεί να κάνει καθένας από εμάς – απλά πρέπει να μάθεις πώς. Οι σκληροπυρηνικοί ανθεκτικοί άνθρωποι δεν θα επιτρέψουν στις συνθήκες της ζωής να τους απομακρύνουν και να τους κρατήσουν κάτω.

Δεν χρειάζεται να ελέγχουν τα πάντα.

Οι σκληραγωγημένοι άνθρωποι είναι άνετοι με το να μην ελέγχουν τα πάντα. Ξέρουν πώς να συνάδουν με τις εξωτερικές συνθήκες. Καταλαβαίνουν ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να επικεντρωθούν σε αυτά που βρίσκονται μέσα στη σφαίρα ελέγχου τους – τη δική τους στάση, τα δικά τους συναισθήματα, τη δική τους συμπεριφορά.

Αυτές οι συνήθειες δεν είναι εύκολο να αναπτυχθούν, αλλά αν τις κάνεις κομμάτι της συναισθηματικής εργαλειοθήκης σου, θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τη δύναμη και την σκληρότητα για να διαπεράσεις τις χειρότερες εποχές.

The post Τι κοινό έχουν οι πιο σκληραγωγημένοι άνθρωποι; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα