«Θαλάσσιο σκι στη Σκιάθο με τον Αγγελόπουλο και οι άλλες… σπίτι τους!» – Η προσφορά που έχει κατακλύσει το Ίντερνετ!

21:25 5/5/2017 - Πηγή: iPop

Το Ίντερνετ έχει κατακλύσει μια μοναδική προσφορά για Σκιάθο εμπνευσμένη απ’ το Survivor!

Ως γνωστόν, ο Ντάνος, ή κατά κόσμον Γιώργος Αγγελόπουλος, απ’ το Survivor είναι απ’ τη Σκιάθο και φυσικά ενόψει Καλοκαιριού και δεδομένης της λατρείας που του έχει το τηλεοπτικό κοινό, τα τουριστικά γραφεία έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρον το γεγονός για ν’ αυξήσουν τις κρατήσεις τους για τη Σκιάθο!

Ένα

τουριστικό γραφείο, όμως, πέρασε σ’ άλλο επίπεδο την προσφορά του για Σκιάθο, προσθέτοντας στην αφίσα και τις «ορκισμένες εχθρούς του», δηλαδή την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη Σόφη Πασχάλη. Μπορεί η δεύτερη ν’ αποχώρησε απ’ το παιχνίδι, όμως, η Ευρυδίκη παραμένει εκεί, κάνοντας πολλές φορές δύσκολη τη ζωή του αγαπημένου παίκτη του τηλεοπτικού κοινού!

Όπως θα δείτε παρακάτω στην αφίσα της προσφοράς, το τουριστικό γραφείο για να προωθήσει τη Σκιάθο, έχει γράψει:

«Θαλάσσιο σκι στη Σκιάθο με τον Αγγελόπουλο από 51 ευρώ και οι άλλες… σπίτι τους!» κι όπου άλλες, εννοούμε φυσικά την Ευρυδίκη και τη Σόφη!

Εμείς εντοπίσαμε την προσφορά με «άρωμα» Survivor ως sponsored στο Instagram και φυσικά γελάσαμε πολύ!

Δεν ξέρουμε ακόμα πώς θ’ αντιδράσουν Αγγελόπουλος- Βαλαβάνη όταν βγουν απ’ το Survivor και δουν την εικόνα, πάντως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Σόφη είναι αρκετά εκνευρισμένη και σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να περάσει το Καλοκαίρι της στο νησί των Βόρειων Σποράδων, κάνοντας θαλάσσιο σκι για να αποκαταστήσει τη φήμη της, αφού μόλις βγήκε απ’ το παιχνίδι αντιλήφθηκε ότι η στάση της απέναντι στον Ντάνο δεν έκανε καλό στην εικόνα της!

The post «Θαλάσσιο σκι στη Σκιάθο με τον Αγγελόπουλο και οι άλλες… σπίτι τους!» – Η προσφορά που έχει κατακλύσει το Ίντερνετ! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα