Τι είναι το Εσωτερικό;

10:02 22/10/2014 - Πηγή: iPop

Η ομάδα του θεάτρου ΑΤΟΝΑλ μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου κύκλου των παραστάσεων από τις 13/10 και μέχρι τις 25/11 θα παρουσιάσει την παράσταση Εσωτερικό του Maurice Maeterlinck.

Το Εσωτερικό είναι μια ιδιαίτερη θεατρική παράσταση που μπορεί να σου υπενθυμίσει πόσο δύναμη έχει το πεπρωμένο που χαράζεται για όλους τους ανθρώπους την στιγμή που γεννιούνται. Ένα μικρό κορίτσι ακολουθεί το δικό της άδικο πεπρωμένο και πνίγεται στο ποτάμι. Τότε ένας άντρας παίρνει τη μεγάλη ευθύνη να μεταφέρει αυτό το θλιβερό γεγονός στην οικογένειά του κοριτσιού. Πριν,

όμως, ολοκληρώσει αυτή την αποστολή του και πει τα αυτά τα κακά νέα στην οικογένεια του κοριτσιού συζητά το περιστατικό με έναν ξένο.

Τότε ξεκινούν όλα. Τα γεγονότα κοιτιούνται από την κλειδαρότρυπα του κόσμου και να αναπόφευκτα γίνονται εφικτά. Οι άνθρωποι μπλέκονται, οι καταστάσεις αλλάζουν, τα λόγια φθείρουν αλλά η οργή και ο πόνος του θανάτου παραμένουν στον ίδιο έντονο βαθμό.

Μια παράσταση γεμάτη μυστήριο, πόνο, θλίψη αλλά και βαθύτερα διαχρονικά μαθήματα ζωής σε περιμένει να την δεις για να εξερευνήσεις τις δυνάμεις σου και να αναζητήσεις τα δικά σου όρια.

Info!

Εσωτερικό
Θέατρο Νέου Κόσμου: Κεντρική Σκηνή
Ημερομηνίες παραστάσεων: Από 13/10 έως 25/11
‘Ώρες παραστάσεων: 21:15
Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη
Τιμή εισιτηρίου: Κανονικό 12 Ευρώ, Φοιτητικό 10 Ευρώ, Ανέργων 8 Ευρώ

The post Τι είναι το Εσωτερικό; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα