Τα οργανικά προϊόντα μας ομορφαίνουν!

07:01 22/10/2014 - Πηγή: iPop

Η εβδομάδα που διανύουμε δεν είναι μόνο η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, αλλά είναι επίσης η Εβδομάδα Οργανικής Ομορφιάς (Organic Beauty Week). Πρόκειται για τη γιορτή της ομορφιάς, της γυναικείας ομορφιάς όχι με οποιοδήποτε προϊόντα όμως, αλλά μόνο με οργανικά προϊόντα που προέρχονται από τη μαμά φύση.

Ποιοι οι λόγοι να αγοράσεις βιολογικά προϊόντα;Πρώτον, είναι ασφαλή για τον πλανήτη μας. Παρασκευάζονται μέσω βιολογικής γεωργίας, που σημαίνει ότι αποφεύγονται
όλες οι ρυπογόνες χημικές ουσίες που μπορούν να επηρεάσουν την υγεία των εργαζομένων σε αυτές. Ορισμένες τοξίνες μπορούν να μολύνουν το έδαφος και το νερό για χρόνια, αυξάνοντας φυσικά τον κίνδυνο της έκθεσης για τα επόμενα χρόνια.Δεύτερον, είναι ασφαλές για την ευημερία σας. Χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα, βιολογικά προϊόντα ομορφιάς είναι σαν να καταναλώνετε ένα φρέσκο​​, καλά ισορροπημένο, θρεπτικό γεύμα αντί για fast food.Τρίτον, είναι ασφαλές για το μέλλον. Organic πρότυπα απαγορεύουν GM και νανο-υλικά, των οποίων οι πλήρης επιπτώσεις στο περιβάλλον (στο παρόν και στο μέλλον) είναι άγνωστη.

The post Τα οργανικά προϊόντα μας ομορφαίνουν! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα