Κάνε τα πινέλα σου να διαρκέσουν περισσότερο!

06:01 22/10/2014 - Πηγή: iPop

Το σημαντικό σε ένα πόλεμο είναι τα όπλα σου! Στο μακιγιάζ, λοιπόν, είναι τα πινέλα σου τα οποία θα σου χαρίσουν ένα τέλειο αποτέλεσμα αρκεί να τα προσέξεις!

Πως θα κάνεις τα πινέλα σου να διαρκέσουν περισσότερο; Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα φροντίσεις!

Να τα πλένεις συχνά!

Δεν θέλουμε δικαιολογίες, σου έχουμε δείξει τον τρόπο και σου έχουμε αποδείξει ότι δεν θέλει κόπο! Τα καθαρά σου πινέλα θα σε προστατέψουν και να μην πάθεις κάποια μόλυνση αλλά και να απλώνονται πιο εύκολα τα προϊόντα ομορφιάς!

Αποθήκευσε τα σωστά!

Συγγνώμη, νομίζεις ότι σου έχουμε δείξει όχι μόνο ένα, ούτε

δύο αλλά τρεις διαφορετικούς τρόπους να φτιάξεις μόνη σου το που θα αποθηκεύσεις τα πινέλα σου γιατί δεν έχουμε τι να κάνουμε; Όχι! Σου τα δείξαμε όλα αυτά γιατί πρέπει να τα προφυλάσσεις από το να χαλάσουν οι τρίχες τους!

Χρησιμοποίησε το σωστό πινέλο με το σωστό προϊόν!

Τα πινέλο με τις φυσικές τρίχες πρέπει να χρησιμοποιούνται με στεγνά προϊόντα όπως οι πούδρες ενώ τα συνθετικά πινέλα με υγρά. Αυτό έχει σημασία γιατί η κάθε τρίχα απορροφά με διαφορετικό τρόπο τις διαφορετικές συνθέσεις των προϊόντων. Οι συνθετικές τρίχες δεν απορροφούν τόσο πολύ προϊόν.

Μην εφαρμόζεις βίαια το προϊόν

Αν αρχίσεις να πιέσεις το πινέλο και το χέρι σου με βία πάνω στην επιδερμίδα σου, αρχικά δεν θα μπορέσεις να απλώσεις τα προϊόντα σου ομοιόμορφα και στη συνέχεια θα καταστρέψεις τα πινέλα σου! Το αποτέλεσμα θα είναι όχι μόνο ότι θα χαλάσεις το πινέλο σου αλλά ότι οι τρίχες θα φεύγουν και θα κολλάνε στην επιδερμίδα σου και στο makeup σου!

The post Κάνε τα πινέλα σου να διαρκέσουν περισσότερο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα