Ναι, ο ήλιος αδυνατίζει! Tο ήξερες;

06:01 22/10/2014 - Πηγή: iPop

Κάνεις δίαιτα, ο δείκτης της ζυγαριάς κολλάει και εσύ θες να φορέσεις τα μαύρα σου και να αρχίσεις να τραγουδάς σαν μία άλλη Μαρινέλλα τροποποιώντας λίγο βέβαια τον ύμνο : Άνοιξε πέτρα για να μπω χάνω το σώμα που ποθώ! Όχι, βγάλε τα μαύρα και βγες στο φως καθώς υπάρχει έρευνα που τονίζει ότι ο ήλιος αδυνατίζει.

Σε έρευνα, λοιπόν, που διεξήχθη από το Northwestern University Feinberg School

of Medicine οι επιστήμονες τονίζουν ότι αν θες να φτιάξεις το τέλειο κορμί και να χάσεις τα περιττά σου κιλά πρέπει να βγεις στο φως της μέρας και να κάτσεις να σε κάψει ο ήλιος.

Όπως μας λένε οι επιστήμονες της συγκεκριμένης έρευνας ο ήλιος θα βοηθήσει πολύ τον οργανισμό σου. Όταν, λοιπόν, εκθέτεις τον εαυτό σου στις ηλιακές ακτίνες βοηθάς το εσωτερικό σου ρολόι να δουλέψει καλύτερα και να κάνει σωστά τις καύσεις του. Ο μεταβολισμός βελτιώνεται, δουλεύει με μεγαλύτερη ένταση και ακόμα και ο βραδινός σου ύπνος αποκτά ποιότητα.

Πόση ώρα, όμως, είναι αρκετή για να σε βοηθήσει να κάψεις θερμίδες και να μειώσεις το βάρος σου; Οι επιστήμονες που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη έρευνα δήλωσαν ότι 20 με 30 λεπτά έκθεσης καθημερινά είναι αρκετά για τον οργανισμό σου και το σώμα σου.

Ερώτηση!

Γιατί κάθεσαι ακόμα κλεισμένος-η σπίτι; Για να μας διαβάσεις; Οκ, το σεβόμαστε, τώρα, όμως, που τελείωσες, βγες έξω όσο έχει ακόμα ήλιο και θυμήσου ότι ο ήλιος αδυνατίζει.

The post Ναι, ο ήλιος αδυνατίζει! Tο ήξερες; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα