Τι έχει τελικά σημασία για ‘σένα; Το βιβλίο «Ο ΑΝΤΕΡΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ» θα σε βοηθήσει να το κατάλαβεις- Διεκδίκησέ το

17:57 29/12/2016 - Πηγή: iPop

Το σκανταλιάρικο, καυστικό αλλά και ανατρεπτικό, μυθιστόρημα, Ο ΑΝΤΕΡΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ, αποτελεί ένα από τα βιβλία τα οποία πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην βιβλιοθήκη σου καθώς θα σου δείξει πως ήρθε η στιγμή να αναζητήσεις ποιος είσαι πραγματικά μέσα σου.

Πρόκειται για μια κωμική περιπέτεια, του Γιούνας Γιούνασον, η οποία στόχο έχει να σου θυμίσει πως ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις από την αρχή όλη σου τη ζωή έτσι ώστε να ανακαλύψεις τι έχει σημασία για ΄σένα.

Πώς θα διεκδικήσετε ένα απ’ τα τρία αντίτυπα του
βιβλίου «Ο ΑΝΤΕΡΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ»;

Μπορείτε να διεκδικήσετε τρία αντίτυπα του βιβλίου «Ο ΑΝΤΕΡΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ» κάνοντας like και share στο προφίλ σας στο Facebook το σχετικό post που θα βρείτε στη σελίδα του iPop.gr στο Facebook.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Όλα ξεκινούν όταν τρεις και διαφορετικοί τελείως άνθρωποι συναντιούνται σ΄ έναν παλιό οίκο ανοχής και νυν φθηνό ξενοδοχείο. Μια πρώην ιερέας, που έχει μόλις αποπεμφθεί από την Εκκλησία, ο κατεστραμμένος εγγονός ενός πρώην εκατομμυριούχου, ο οποίος εργάζεται πλέον ως ρεσεψιονίστας, και ο Άντερς ο Φονιάς, δολοφόνος που έχει μόλις αποφυλακιστεί βρίσκονται και οι συνέπειες της γνωριμίας τους θα είναι ξεκαρδιστικά ολέθριες!

Βλέποντας στο πρόσωπο του Άντερς του Φονιά μια μοναδική εμπορική ευκαιρία, η αταίριαστη τριάδα ιδρύει μια ασυνήθιστη επιχείρηση. Η ιερέας και ο ρεσεψιονίστας θα χειρίζονται τη στρατηγική και τις δημόσιες σχέσεις και θα συντονίζουν τις «αποστολές» του Άντερς του Φονιά.

Εκμεταλλεύονται στο έπακρο τη λύσσα των ΜΜΕ για σκανδαλιστικές, «κίτρινες» ειδήσεις ώστε να διαφημίσουν τις φοβερές ικανότητες του «ταλέντου» τους και χτίζουν γρήγορα ένα πελατολόγιο με πλούσιους Σουηδούς γκάνγκστερ. Και έτσι ξαφνικά, πιάνουν την καλή.

Όταν, όμως, ο Άντερς ο Φονιάς αρχίζει να θέτει βαθύτερα ερωτήματα περί νοήματος και ουσίας, η περιέργειά του τον οδηγεί σε μια αναπάντεχη ανακάλυψη: βρίσκει τον Ιησού. Αποφασισμένοι να κρατήσουν με νύχια και με δόντια την κερδοφόρο επιχείρησή τους, η ιερέας και ο ρεσεψιονίστας καταστρώνουν ένα τολμηρό σχέδιο, χρησιμοποιώντας τη νεοανακαλυφθείσα, και ομολογουμένως θερμότατη, πίστη του Άντερς του Φονιά.

Λίγα λόγια για τον Γιούνας Γιούνασον

Ο συγγραφέας γεννήθηκε στη Σουηδία το 1961 και έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, σύμβουλος σε ΜΜΕ και ως τηλεοπτικός παραγωγός. Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος όταν αποφάσισε να αρχίσει το γράψιμο άλλαξε τη ζωή του καθώς πούλησε τα υπάρχοντά του, έφυγε από τη Σουηδία και στη συνέχει μετακόμισε σε μια μικρή πόλη που βρίσκεται κοντά στη λίμνη Λουγκάνο, στην Ελβετία.

Τα τελευταία χρόνια έχει γυρίσει στην πατρίδα του και ζει στην εξοχή, σ’ ένα νησί, μαζί με τον γιο του και πολλές κότες.

The post Τι έχει τελικά σημασία για ‘σένα; Το βιβλίο «Ο ΑΝΤΕΡΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ» θα σε βοηθήσει να το κατάλαβεις- Διεκδίκησέ το appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα