Απαντήσεις για το πόθεν έσχες του δίνει ο Σταθάκης: Έχω ελεγχθεί αναδρομικά

16:17 29/12/2016 - Πηγή: iPop

Απαντήσεις για το πόθεν έσχες του που προκάλεσε αρκετές απορίες προέβη ο πρώην υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος δήλωσε πως έχει ελεγχθεί αναδρομικά από το 2000 και τόνισε πως η Επιτροπή έχει αποφανθεί σχετικά.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Σταθάκης, υπογράμμισε θέλοντας να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και αφορούσαν τον ίδιο:

Είτε ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει την σχετική ενημέρωση είτε δεν εμπιστεύεται την δικαστική εξουσία της χώρας

Και εξήγησε:

Υπενθυμίζω

ότι η Επιτροπή Πόθεν Έσχες έχει ελέγξει διεξοδικά τις δηλώσεις μου για τα έτη 2012, 2013 και 2014, έχει κάνει αναδρομικό έλεγχο από το 2000, έχει ελέγξει όλα τα μέλη της οικογένειάς μου και έχει αποφανθεί σχετικά

Να θυμίσουμε, πως την Πέμπτη ο Κ. Μητσοτάκης ερωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του για το δικό του πόθεν έσχες και έκανε ειδική μνεία στο πόθεν έσχες του Γ. Σταθάκη τονίζοντας, πως εγείρονται ερωτηματικά, τα οποία ο ίδιος ο Υπουργός πρέπει να εξηγήσει.

Οι δηλώσεις πόθεν έσχες του Σταθάκη το 2014 (για χρήση 2013) και το 2015 (για χρήση 2014) να τονίσουμε, πως παρουσιάζουν πολύ μειωμένες τις καταθέσεις του Υπουργού.

Διαβάστε επίσης:

Πόθεν έσχες Σταθάκη: Μειώθηκαν σημαντικά οι καταθέσεις του απ’ το 2013

photo:Alexandros Michailidis / SOOC

The post Απαντήσεις για το πόθεν έσχες του δίνει ο Σταθάκης: Έχω ελεγχθεί αναδρομικά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα