Πόλεις ζωγραφισμένες μέσα από τα μάτια ενός μοναδικού αυτοδίδακτου καλλιτέχνη (Photos)

17:17 29/12/2016 - Πηγή: iPop

Ένας εκπληκτικός αυτοδίδαχτος ζωγράφος έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο μέσα από τις μοναδικές καλλιτεχνικές του δημιουργίες, καθώς μπορεί και σχεδιάζει ολόκληρες πόλεις μέσα από τη μνήμη. Πρόκειται για τον 44χρονο Carl Lavia από το Λονδίνο, ο οποίος είχε την πρώτη του επαφή με την ζωγραφική μόλις στα 5 του χρόνια.

Ήδη από την μικρή του ηλικία, ο Carl ζωγράφιζε φανταστικές πόλεις, μέσα από εικόνες που έφτιαχνε με το μυαλό και την δημιουργικότητά του. Αργότερα, αποφάσισε να ξεκινήσει να ζωγραφίζει

πόλεις που όντως υφίστανται στην πραγματικότητα.

Έτσι, λοιπόν, ο Carl σχεδιάζει να ζωγραφίσει όλες τις πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού πρόσφατα ολοκλήρωσε το Birmingham και τους West Midlands, ένα project που του πήρε τρεις εβδομάδες.

Στο επόμενο project του ο Carl έχει σκοπό να σχεδιάσει το Manchester πριν προχωρήσει στο Edinburgh. Για να πετύχει το στόχο του πρώτα θα επισκεφτεί τις πόλεις, θα περάσει εκεί ένα διάστημα, θα τις ζήσει από κοντά και θα είναι σε θέση στη συνέχεια να δημιουργήσει εξαιρετικά σκίτσα, που θα αποτυπώνουν την ξεχωριστή ομορφιά κάθε πόλης.

Ο δημιουργός των πρωτότυπων σκίτσων λέει:

Ταξιδεύω με τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να πάρω διαφορετικές οπτικές γωνίες. Μου αρέσει να εξοικειώνομαι με την κάθε πόλη και να επισκέπτομαι διάφορες περιοχές

Photo: CARL LAVIA/ CATERS NEWS

The post Πόλεις ζωγραφισμένες μέσα από τα μάτια ενός μοναδικού αυτοδίδακτου καλλιτέχνη (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα