Θα ζήσεις περισσότερο στέλνοντας ένα e-mail!

16:31 5/11/2014 - Πηγή: iPop

Κοίτα που τα chain mails που υπόσχονταν μακριά και ευήμερη ζωή βγαίνουν αληθινά! Όχι δεν πρόκειται να έρθει κανένας μπλε αλιγάτορας να σου κλέψει το τσι και το ζεν σου αν δεν στείλεις το e-mail αλλά σύμφωνα με τον Shawn Achor, ερευνητή του Χάρβαρντ και συγγραφέα του “Before Happiness”, θα ζήσεις περισσότερο στέλνοντας ένα e-mail! Mε το να στέλνεις ένα και μόνο e-mail την ημέρα, για 21 ημέρες, μπορείς να γίνεις ευτυχισμένος, θα αυξήσεις αμέσως την ευτυχία σου – και μπορεί να παρατείνει

ακόμη και τη ζωή σου ολόκληρη.

«Γράψε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα σε μόλις δύο λεπτά, ένα tweet ή ένα μήνυμα στο Facebook, ή έστω ένα μήνυμα στο κινητό σου, υμνώντας ή ευχαριστώντας ένα πρόσωπο που ξέρεις και αγαπάς» λέει ο Achor. «Είναι τόσο απλό. Θα σου πάρει μόλις δύο λεπτά. Μόνο δύο, τρεις προτάσεις, και θα αλλάξει η καθημερινότητα σου μέσα σε 21 ημέρες».

Σε πειράματα που έγιναν για λογαριασμό της έρευνας, όσοι έστειλαν ένα από τα παραπάνω μηνύματα, αμέσως αισθάνθηκαν πιο ευτυχισμένοι. Και δε, έπειτα από 21 ημέρες, οι αποστολείς αισθάνθηκαν μια απίστευτα βαθιά κοινωνική υποστήριξη. Και η κοινωνική στήριξη, συνδέεται με το πόσο καιρό θα ζήσουμε και με άλλους παράγοντες, όπως η παχυσαρκία, η υψηλή αρτηριακή πίεση και το κάπνισμα.

«Οι τηλεφωνικές κλήσεις είναι ακόμη πιο αποτελεσματικές και πόσο μάλλον το από κοντά, πρόσωπο με πρόσωπο, όταν μιλούν τα μάτια.», λέει ο Shawn Achor.

Προσοχή, όμως, στο ποιος θα είναι ο παραλήπτης του e-mail σου!

Επιστροφή στην αρχική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία

The post Θα ζήσεις περισσότερο στέλνοντας ένα e-mail! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα