Τελικά πρέπει να κάνουμε μπάνιο το κουνέλι μας;

15:32 22/11/2014 - Πηγή: iPop

Τις τελευταίες μέρες ίσως έπεσε στην υπόληψη σου ένα βίντεο όπου ένα κουνέλι «αράζει» σε ένα νιπτήρα και απολαμβάνει το νερό που πέφτει απάνω του. Εκτός του ότι δεν υπάρχει περίπτωση το κουνέλι να κάτσει μπρούμυτα κατά πόσο αρέσει στα κουνέλια να τα κάνουμε μπάνιο;

Η απάντηση είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ! Στα κουνέλια δεν αρέσει το μπάνιο και γενικά δεν τους αρέσει το νερό. Είναι ακριβώς όπως οι γάτες. Οπότε σκέψου ότι άμα κάνεις το κουνέλι σου μπάνιο είναι σαν να κάνεις τη γάτα σου μπάνιο. Κοινώς το βασανίζεις, μην το κάνεις!

Τα κουνελάκια είναι από τα πιο καθαρά ζωάκια. Καθαρίζουν τη γούνα τους

με τη γλώσσα του, όπως οι γάτες. Επίσης καθαρίζονται εκνευριστικά πάρα πολύ κάθε μέρα μετά από οτιδήποτε κάνουν. Μπορεί το κλουβάκι του να είναι λίγο βρώμικο επειδή δεν το καθάρισες πρόσφατα αλλά το κουνέλι είναι πεντακάθαρο!

Δεν καταλήγουμε στη χρήση νερού εκτός και αν αφορά τρόπο εκπαίδευσης. Αν κάνει σκανταλιά μπορείς να το «ψεκάσεις» με λίγο νερό, για να μην το ξανακάνει! Βεβαία για να δούμε όλες τις πλευρές υπάρχουν και κάποιο κουνέλια που απολαμβάνουν το νερό αλλά είναι η μειοψηφία.

Άσε λοιπόν μακριά το νερό από το κουνέλι και καλύτερα παρατήρησε το για να καταλάβεις τι πραγματικά χρειάζεται.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Τελικά πρέπει να κάνουμε μπάνιο το κουνέλι μας; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα